Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sebep ne peki?Merhaba 2 yıllık ilişkiniz var misal karşı tarafı tanımadan önyargılı davranan aileler neyapmalı? Tam herşey düzeldi diyorum kurgu rahatsızlığım azaldı başka dert çıktı.Tek dediği ya o ya ben 33 yaşındayım yanlız 1 saat uzakta yaşıyorum aileme.teşekkürler
Aileni asla ama asla arkana alma derim… İstemiyorlarsa şapkanı önüne koy tekrar tekrar düşün..Merhaba 2 yıllık ilişkiniz var misal karşı tarafı tanımadan önyargılı davranan aileler neyapmalı? Tam herşey düzeldi diyorum kurgu rahatsızlığım azaldı başka dert çıktı.Tek dediği ya o ya ben 33 yaşındayım yanlız 1 saat uzakta yaşıyorum aileme.teşekkürler
ikinci evlilik olması ve 2 çocugu olması ben sorun etmiyorumÖn yargı sebebi nedir ? Neyi dert ediyorlar tam olarak
Babalar bir şey diyorsa dinlemek lazım.Yasiniz kendi kararınızı alıp yolunuzu seçmeye müsait ama babanızın neden hayır dediğini iyice anlamaya çalışın.Gonlu olmadan evlenmeyin.Amaa karşı tarafa bunu belli etmeyin.Olur da evlenirseniz babanızin karşısına çıkabilir bu durumMerhaba 2 yıllık ilişkiniz var misal karşı tarafı tanımadan önyargılı davranan aileler neyapmalı? Tam herşey düzeldi diyorum kurgu rahatsızlığım azaldı başka dert çıktı.Tek dediği ya o ya ben 33 yaşındayım yanlız 1 saat uzakta yaşıyorum aileme.teşekkürler
Bugün konular da hep yarim yarimMerhaba 2 yıllık ilişkiniz var misal karşı tarafı tanımadan önyargılı davranan aileler neyapmalı? Tam herşey düzeldi diyorum kurgu rahatsızlığım azaldı başka dert çıktı.Tek dediği ya o ya ben 33 yaşındayım yanlız 1 saat uzakta yaşıyorum aileme.teşekkürler
Onu bende istemem kesinlikle ama sevgilime bir şans vermeleri gerek tanımadan önyargıAileni asla ama asla arkana alma derim… İstemiyorlarsa şapkanı önüne koy tekrar tekrar düşün..
Karşı tarafın eski eş hayatta mı. Babanızın bi bildiği var gibi duruyorikinci evlilik olması ve 2 çocugu olması ben sorun etmiyorum
Merhaba bayanlar misal evlisiniz eşinizle televizyondakine vay aşkım bayana bak veyahut vayy aşkım adama bak demek nekadar önemli? Yani bundan hoşnut olmadığımı belirttim oda ben rahatça televizyondakine seninle yorum yapamayacakmıyım diyor.yapmayınca neoluyor bence eksiklik değil gerek duymuyorumda sizce kim haklı?? Yani yorum yapmasan nee yapsan ne önce hayatındaki insana iltifat et dimi![]()
O teşekkür bize sanırımBugün konular da hep yarim yarim
Neden istemiyor ailen sebeb nedir
Teşekkür ederek baya kızmışın ailene de dedim bu teşekkürü
Ben de baba olsam sorun ederdim açıkçası.ikinci evlilik olması ve 2 çocugu olması ben sorun etmiyorum
Onu dedim bende aileye kızdı bize kustu öfkesiniO teşekkür bize sanırım![]()
Bunlara gülüyorum neleri problem etmişim ama ismini demesini unutmam asla hiç hoş değildi“Sevgilim baya sinirli ailevi konulardan oruçlu bugunde demin ailesiyle tartıştı.ve beni örnek gösterecekken eski sevgilisinin ismini kaçırdı ağzından sonra düzeltti ama sinir oldum bu duruma.benim ismim 1 kelime farklı geri kalan o kızla aynı oda kızıyor dilim sürştü diyor oruçluyum boğazım kurudu ki bu eski onu aldattı bilerek yaptığını sanmıyorum ama hiç hoş değildi dertleşmek istedim sizinle.2 senedir sürşmedi bugun niye yani herneyse yaa”
Dün sevgilimle fenomen emre gül ve eşi varya ondan bahsetttik sevgilimde dediki menfaat için beraberdir kız ona bin basar güzel ondan.buna çok bozuldum halbuki birşey yok bunda gerçekten piskopata bağlıyorum artık başka birine güzel demesine katlanamıyorum.benim gibi olan varmı?? Eşinizin sevgilinizin başka bir kadına güzel demesine nasıl bakıyorsunuz? Biliyorum saçma konu ama beni hayat bu hale getirdi teşekkürler
Merhaba arkadaşlar sevgilimin halasının kızı var yaşları denk evlenip ayrılmış bir çocuğu var.
Sevgilimin çoğu kuzenlerinle arası iyi ama bu kişiyle ve kardeşiyle mesafeliler dünde konu konuyu açtı dediki..Hani demiştimya o manken gibi güzel kuzen onunlada bağlantı yok sonra kızın sayfasına girdim gerçektende güzel ve dikkatimi çeken nokta.sevgilim birkeresinde saçını kızala boya dedi kızın saçı kızıl biyanımda saçmalama kuzenler diyor ama hiç başka kuzeni övdüğünü görmedim.benim zaten kuzenlerle aram yok normal şeylermi altında birşeymi aramam lazım....teşekkürler
Bizim o yaşlarda önyargı dediğimiz şey aslında anne-baba öngörüsü, hissetmesi vs..Onu bende istemem kesinlikle ama sevgilime bir şans vermeleri gerek tanımadan önyargı
Hayır yorum yapanlara teşekkürlerOnu dedim bende aileye kızdı bize kustu öfkesini![]()