• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babanız evliliğe onay vermezse neyaparsınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eski konularınıza baktım da , aileniz ile pek iyi ilişkileriniz yok sanırım. Bu yüzden bu adama bu kadar tutunmuş gibisiniz. Adamın da gözü dışarda, fıldır fıldır olmuş bu gidişle yerinden çıkacak bunu biliyorsunuz ama hala berabersiniz .
Yok gözü dışarda değil öyle konu açmadım ben güvensizlik yaşadım kendi geçmişimden dolayı.ben suçladım hep ama ailemden uzak yaşıyorum 12 senedir

Konu sahibi adam gerçekten ona buna halleniyorsa aileni karşına almaya değer mi? Yok sen abartıyorsan bu kadar kıskançlıkla daha önce evlenmiş adamla mutlu olabilecek misin?
Kıskançlık benden dolayı bana yanlış yapmadı zaten bu Kıskançlık yüzünden bitme derecesine geldi kaç kere

ikinci evlilik olması ve 2 çocugu olması ben sorun etmiyorum

Bazen aileler çocuklarını kendilerinden daha iyi tanırlar. Belki baş edemeyeceğinizi, duygularınızın bir süre sonra yıpranacağını düşünmüşlerdir.
Ki böyle durumlarda denklik olmadığında insanların kalpleri bozuluyor. Adam benim zaten çocuğum var istemiyorum diyebiliyor. Benim çocuğuma kötü davrandın diyebiliyor. E çocuğunun masrafı olup gönderince yeni eş istemiyor benim bütçemden kısıp onlara veriyorsun diyebiliyor. Eski eşle ister istemez görüşmeler oluyor falan filan...
Bunlar en yüzeysel ilk akla gelen sorunlar.
Tabi bir de daha önemlisi var. Adam eşinden neden ayrılmış? Gerçek sebebini sevgilinizden öğrenemezsiniz.

Koca çok bulunurda, baba ana bulunmaz,ben Babam müsade etmese deli divane de olsam bırakırdım,üstelik çok hakli sebepleri varmis ailenizin kabul etmemek için.Suan sana hersey toz pembe gelebilir ama ailen bu konuda haklı.ilerde çok sorun yaşarsın örnekleri çok çevremde.

Merhaba 2 yıllık ilişkiniz var misal karşı tarafı tanımadan önyargılı davranan aileler neyapmalı? Tam herşey düzeldi diyorum kurgu rahatsızlığım azaldı başka dert çıktı.Tek dediği ya o ya ben 33 yaşındayım yanlız 1 saat uzakta yaşıyorum aileme.teşekkürler
Her babayı da dinlememek lazım öncelikle babanızla iletişimimiz nasıl,babanız nasıl bir aile babası,iletişimi nasıl,babanız tarafından yaşadığınız kötü tramvalariniz oldu mu (şiddet vs dahil)Mutlu bir ailede mi büyüdünüz,annenize yaklaşımı nasıl, babanız 4/4 eğitimli bir adamsa tabiki dinleyin, epey eksiklikleri olan kötü diye nitelendirilecek bir babaysa kendi kararınızın verin derim.

Velayet annede bile olsa çok çok büyük bir sorun. Sürekli görüşülecek ve adam 2 aileye bölünmüş olacak. Siz hep geri planda kalacaksınız adam sizinle kurduğu aileyi ön plana asla koymayacak. Hatta belki çocuk bile istemeyecek nasıl olsa o duyguyu tattım diye.

En önemlisi de 2 çocuğa rağmen boşanmış bir çiftten bahsediyoruz ben öylesi adamdan korkarım açıkçası evlenmem. Şiddet aldatma her şey çıkabilir işin içinden.

Her babayı da dinlememek lazım öncelikle babanızla iletişimimiz nasıl,babanız nasıl bir aile babası,iletişimi nasıl,babanız tarafından yaşadığınız kötü tramvalariniz oldu mu (şiddet vs dahil)Mutlu bir ailede mi büyüdünüz,annenize yaklaşımı nasıl, babanız 4/4 eğitimli bir adamsa tabiki dinleyin, epey eksiklikleri olan kötü diye nitelendirilecek bir babaysa kendi kararınızın verin derim.

Boşanmış 2 çocuklu bir adamla olmasını istemiyor. O yüzden razı değil.

Sadece konuyu okuyarak yorum yapmıştım, evleneceginiz kişi 2 çocuklu ve boşanmış... bence bulaşmayın,babanızın tereddütlerini çok daha iyi anlıyorum,siz de çocuk var mi bilmiyorum hiç evlenmediyseniz bence bulaşmayın. Ilerde hem eş hem eski eş hem çocuklar yüzünden program yaşamanız %90

Sadece konuyu okuyarak yorum yapmıştım, evleneceginiz kişi 2 çocuklu ve boşanmış... bence bulaşmayın,babanızın tereddütlerini çok daha iyi anlıyorum,siz de çocuk var mi bilmiyorum hiç evlenmediyseniz bence bulaşmayın. Ilerde hem eş hem eski eş hem çocuklar yüzünden program yaşamanız %90
Bitane var benim ikinci evlilik olacak olursa eğer

Malesef sevgi dolu büyümedim ben sizin arkadaşınız değilim babanızım diyen biri malesef.ben ayrı yaşıyorum 1 saat uzakta o yüzden mesafe oluyor

Yok gözü dışarda değil öyle konu açmadım ben güvensizlik yaşadım kendi geçmişimden dolayı.ben suçladım hep ama ailemden uzak yaşıyorum 12 senedir
Ailenize olan kızgınlığınız sağlıklı kararlar vermenize engel olmasın. Babanız haklı. Zamanında benim eşimi de ailem onaylamamıştı, size bu halde diyorum. Ayrıca gözü de bal gibi dışarda, siz inanmayı tercih etmişsiniz. Yoksa biterdi çünkü.

Velayet annede bile olsa çok çok büyük bir sorun. Sürekli görüşülecek ve adam 2 aileye bölünmüş olacak. Siz hep geri planda kalacaksınız adam sizinle kurduğu aileyi ön plana asla koymayacak. Hatta belki çocuk bile istemeyecek nasıl olsa o duyguyu tattım diye.

En önemlisi de 2 çocuğa rağmen boşanmış bir çiftten bahsediyoruz ben öylesi adamdan korkarım açıkçası evlenmem. Şiddet aldatma her şey çıkabilir işin içinden.
Bizim boşanmış bir tanıdığımız var , 1 çocukları var , adam 2.ye evlendi , o çocuğu görüş günleri dışında 400 TL ye babasına gösteren anne şimdi çocuğu birkaç aylığına göndermeyi düşünüyormuş, sebebi bizce açık, adam yeni karısı ile rahat edemesin :).

İkinci evliliğiniz olacağı için daha dikkatli olmanızı öneririm. Çocuğunuz için özellikle.
Babanız haklı da olabilir haksız da bunu zaman gösterir.🤷🏻‍♀️

ikinci evlilik olması ve 2 çocugu olması ben sorun etmiyorum
Valla bu pek de ön yargı değil. Gayet ileri görüşlülük oluyor bu. Kendi evladım olsa ben de hayır derim.
Ayyy ginger kuzene yürüyen adammış bir de. :olamaz: Hiç oluru yok hiç.
Az ana baba sözü dinleyin, ölmezsiniz.

Merhaba 2 yıllık ilişkiniz var misal karşı tarafı tanımadan önyargılı davranan aileler neyapmalı? Tam herşey düzeldi diyorum kurgu rahatsızlığım azaldı başka dert çıktı.Tek dediği ya o ya ben 33 yaşındayım yanlız 1 saat uzakta yaşıyorum aileme.teşekkürler
Tam olarak açık açık yazmamışsın bu sevdiğin adamın aile durumunu,iş durumunu para harcamadan mı evlenmek istiyor açık açık yazın ki tongaya düşmeyin zamane erkek çok iyi sevgili ama kötü koca geneli işler zorlaşınca kaçma derdinde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X