• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babanız evliliğe onay vermezse neyaparsınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba 2 yıllık ilişkiniz var misal karşı tarafı tanımadan önyargılı davranan aileler neyapmalı? Tam herşey düzeldi diyorum kurgu rahatsızlığım azaldı başka dert çıktı.Tek dediği ya o ya ben 33 yaşındayım yanlız 1 saat uzakta yaşıyorum aileme.teşekkürler

babam diyosa bir bildiği vardır der dinlerim.
hatta ben nisanliyken olmaz deseydim ne diyecektin diye sordu babam. Sen olmaz diyosan oluru yoktur der tamam derdim ne dicem dedim. güldü yürü git kız surdan dedi.
ama ben babama güvenirim insan tanima konusunda.

ikinci evlilik olması ve 2 çocugu olması ben sorun etmiyorum
Oooo bence büyük sorun şuan belki sevgiden sorun etmiyebilirsin gözün kör olmuş olabilir
Ama evlilik şuan yasadigin şey değil
Evlendiğinde o gözün bir açılır Ben ne yaptım dersi o zaman sorun nedir görürsün

Bence ailen şu durumda hakli

Merhaba 2 yıllık ilişkiniz var misal karşı tarafı tanımadan önyargılı davranan aileler neyapmalı? Tam herşey düzeldi diyorum kurgu rahatsızlığım azaldı başka dert çıktı.Tek dediği ya o ya ben 33 yaşındayım yanlız 1 saat uzakta yaşıyorum aileme.teşekkürler
Ben onaylamasalar sorgulamaz bitirirdim. Sizde 2 cocuk faktoru var bence ailenizi dinleyin

Ne gibi önyargıları var?

Oooo bence büyük sorun şuan belki sevgiden sorun etmiyebilirsin gözün kör olmuş olabilir
Ama evlilik şuan yasadigin şey değil
Evlendiğinde o gözün bir açılır Ben ne yaptım dersi o zaman sorun nedir görürsün

Bence ailen şu durumda hakli
Ben zaten herşey güzel olsun istiyorum annemin babamın onayıyla o yüzden sabır ediyorum ha değişmezse fikri 33 yıllık hayatımda olan ailemi 2 yıllık insana değişmem zaten.

Burda tonla konu var çocuksuz haliyle çocuklu adamlar ile evlenen kadınların açtığı. Ailenizinki önyargı değil, tecrübe ve görmüşlük.

Allah aşkına bile bile ateşe atıyorsun kendini, daha ne olsun, doğru düzgün bir adamı 2 çocuğu varken hiçbir kadın boşamaz bunu unutma!!!
Herkese kapat kulaklarını sadece aileni dinle ..

33 yıllık ailemi kimseye değişmem elbette umarım biraz yumuşar babam bir tanımak ister.yine yok derse severek ayrılık olacak elimden birşey gelmez

Eğer babam bana babalık yapmış sevgi vs ihtiyaçlarımı karşılamış ise onun dediğini yaparım. Önce neden istemediğini kendi içimde düşünüp ikna etmeye çalışırım eğer ikna olmazsa evlenmem. Ailem herkesten önce gelir. Size sevgi veren ailenizden başka kimse zordayken yanınızda olup sizi sarmalamaz. Aşk falan geçici. Ancak babalık yapmamış ise kendi istediğimi yaparım. Bu kadar ya o ya ben diretiyorsa belki de evren bazı şeylerin farkında olmanızı istiyordur. Geçmişime dönüp hatalarıma baktığımda aslında her şey gözümün önündeymiş bir çok uyarı çıkmış karşıma ancak ben hiç birini sallamamışım. Dikkatli olmakta fayda var.

33 yıllık ailemi kimseye değişmem elbette umarım biraz yumuşar babam bir tanımak ister.yine yok derse severek ayrılık olacak elimden birşey gelmez
Eski konularınıza baktım da , aileniz ile pek iyi ilişkileriniz yok sanırım. Bu yüzden bu adama bu kadar tutunmuş gibisiniz. Adamın da gözü dışarda, fıldır fıldır olmuş bu gidişle yerinden çıkacak bunu biliyorsunuz ama hala berabersiniz .

“Sevgilim baya sinirli ailevi konulardan oruçlu bugunde demin ailesiyle tartıştı.ve beni örnek gösterecekken eski sevgilisinin ismini kaçırdı ağzından sonra düzeltti ama sinir oldum bu duruma.benim ismim 1 kelime farklı geri kalan o kızla aynı oda kızıyor dilim sürştü diyor oruçluyum boğazım kurudu ki bu eski onu aldattı bilerek yaptığını sanmıyorum ama hiç hoş değildi dertleşmek istedim sizinle.2 senedir sürşmedi bugun niye yani herneyse yaa”

Dün sevgilimle fenomen emre gül ve eşi varya ondan bahsetttik sevgilimde dediki menfaat için beraberdir kız ona bin basar güzel ondan.buna çok bozuldum halbuki birşey yok bunda gerçekten piskopata bağlıyorum artık başka birine güzel demesine katlanamıyorum.benim gibi olan varmı?? Eşinizin sevgilinizin başka bir kadına güzel demesine nasıl bakıyorsunuz? Biliyorum saçma konu ama beni hayat bu hale getirdi teşekkürler

Merhaba arkadaşlar sevgilimin halasının kızı var yaşları denk evlenip ayrılmış bir çocuğu var.

Sevgilimin çoğu kuzenlerinle arası iyi ama bu kişiyle ve kardeşiyle mesafeliler dünde konu konuyu açtı dediki..Hani demiştimya o manken gibi güzel kuzen onunlada bağlantı yok sonra kızın sayfasına girdim gerçektende güzel ve dikkatimi çeken nokta.sevgilim birkeresinde saçını kızala boya dedi kızın saçı kızıl biyanımda saçmalama kuzenler diyor ama hiç başka kuzeni övdüğünü görmedim.benim zaten kuzenlerle aram yok normal şeylermi altında birşeymi aramam lazım....teşekkürler
Konu sahibi adam gerçekten ona buna halleniyorsa aileni karşına almaya değer mi? Yok sen abartıyorsan bu kadar kıskançlıkla daha önce evlenmiş adamla mutlu olabilecek misin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X