- 12 Ocak 2022
- 25
- 12
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oha! Kim ister cocugu bu cileyi ceksin. Kolay mi o size dusman/dusman olma potansiyeli olan iki cocuga bakmak ve eski es stresiyle ugrasmak. Siz cocuk isterken esinizin isteksiz olma ihtimali veya asla kazandiginiz paranin sadece sizin evde kalmayacak olusu ve hep cocuklarini daha onde tutacak olmasi vs. Bunlari goren hangi ana baba gule oynaya evet der. Ha sizin de cocugunuz olurdu anlarim ok ama evlenmemis kizimin ben de bu maceraya atilmasina izin vermezdim.ikinci evlilik olması ve 2 çocugu olması ben sorun etmiyorum
Buna sonuna dek katiliyorum. Biz kadinlar eger ayriliyorsak artik karsi taraf bize illallah ettirmistir hele ki iki cocuk varken kadin gider gider geri doner affeder sineye ceker vs. Cektiremeyecek ve yeter artik dedirtmis demektir diye dusunurum ben.Allah aşkına bile bile ateşe atıyorsun kendini, daha ne olsun, doğru düzgün bir adamı 2 çocuğu varken hiçbir kadın boşamaz bunu unutma!!!
Herkese kapat kulaklarını sadece aileni dinle ..
babanizin neden karşı ciktigina bağlı. genelde aileler çok problemli degilse karşı cikmalarinin altında onemli seyler yatıyor. siz 33 yasindaymissiniz, klasik bir turk ailesi o yastaki kizi evlensin diye olup biter normalde. sebebi ne karşı cikmalarinin? mesela goruyoruz kız hayati boyunca zorluk görmemiş, gidiyor durumu kotu, ailesiyle icice yasayan bir adama tutuluyor. aile de kizlarini bildikleri icin karşı cikiyor....Merhaba 2 yıllık ilişkiniz var misal karşı tarafı tanımadan önyargılı davranan aileler neyapmalı? Tam herşey düzeldi diyorum kurgu rahatsızlığım azaldı başka dert çıktı.Tek dediği ya o ya ben 33 yaşındayım yanlız 1 saat uzakta yaşıyorum aileme.teşekkürler
kesinlikle katılıyorumAileni asla ama asla arkana alma derim… İstemiyorlarsa şapkanı önüne koy tekrar tekrar düşün..
Yuh tabiki evlenmeyin. Siz de sorun etmelisiniz aklinizi basiniza toplayınikinci evlilik olması ve 2 çocugu olması ben sorun etmiyorum
Valla zamanla problem olur , cocuk oldumu karsi tarafla iletisim kopulmuyor. Derseniz ki ben umursamaz ,, kıskanc olmayan bi insanim buyrun evlenin. Ama cok zor ben size soyleyeyimikinci evlilik olması ve 2 çocugu olması ben sorun etmiyorum
Ailen sonuna kadar haklı.ikinci evlilik olması ve 2 çocugu olması ben sorun etmiyorum
Konunuzu ve bu mesajı sanki başka biri yazmış gibi tekrar olur musunuz lütfen? O zaman resmi görürsünüzikinci evlilik olması ve 2 çocugu olması ben sorun etmiyorum