• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babanız evliliğe onay vermezse neyaparsınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babaniz haklı. Bin kere haklı hem de.

Hayatımızdaki her insan bi yönüyle bizden üstündür. Bizim anlayamadığımızı anlayabilir.

Özellikle büyükler... Onlar tecrübe ile konuşuyor. Babanız evlenmenizi neden istemesin?. Ister tabi... Ama 2 cocukla boşanmış bir insanla istemez. Olmaz çünkü. Bugün olur gibi görünür ama uzun vadede olmaz.

Boşanma sebeplerini kesin olarak biliyor musunuz mesela? Bu gibi konularda genelde kadın kocasını aldatmış olur. Fix sebeptir. Hep böyle söylenir erkek tarafindan.

Ama çoğu zaman sorun erkektedir. Kaldi ki önceki konularizda çizilen koca profili de cidden boşamalık yani. Adam her dişiye yürüyor . Bunu kabul edin.

Sizin çocuğunuz var. Bin kere ölçün bir kere biçin.

Anne baba sözü dinleyin. En azindan ben olsam öyle yaparım

Ben ailemi kimseye değişmem bu bir
Ikinciside her konuda beni hasta diye gömenler şimdi sevgilimi suçluyor komiğime gitti😁

Ikinciside her konuda beni hasta diye gömenler şimdi sevgilimi suçluyor komiğime gitti😁
Tek konuya göre değerlendirince kuruntu gibi duruyor ama açılan 3-4 konuyu beraber değerlendirince sevgilinizin halleri hiç de masum değil bu belli bir şey

O konuda da baştan eksik yazıp hasta diye gömülünce detayları çeyiz sandığı dökercesine taksitle yazmışsınız ama. Bu kuzenle yakıştırılma olmus zamanında , kuzeni istemiş ama sevgiliniz istememiş, sonra engellemiş kadın sizi işte yok yere falan. Sizin de konulara ulaşma yolunun sadece profiliniz olduğunu düşünüp profilinizi gizlemeniz çok şeker ayrıca.

Ateşli savunma yapıyorsunuz da ondan.

Eşime şu kadin güzel mi derim. Güzel der. Sınıfımızdaki bir arkadaşımız için gördüğüm en güzel kızlardan biri der. Ki benim de gördüğüm en güzel kızlardan biri oydu.

Benim o kızla aşık atma durumum zaten yok. Neyin kaprisi bu? Dünyada benden güzel kızlar olduğu gibi eşimden yakışıklı adamlar da var. Ben de kıvanç tatlıtuğu çok beğeniyorum. Hakeza esim de çok yakışıklı adam diyor. Yakışıklı yani. Onunla aşık mı atalim simdi.

Yakışıklı ya da güzel diye peşine takilacak değilim. Yakisiklidir ama eşimi dunyalara vermem ben.

Sizin hastalik kisminiz burasi iste
Dunyada sizden güzeli var. Ve olacak
Bunu kabullenin. Güzel olmak başka birini sevmek başka seydir.

Ama kuzenin saçı bilmem filanca renk sen de boyat demek normal değil. Sevgilinizin normal olmadığını da burdan anlıyoruz. Genel manada adamın profili bu yönde çizilmiş. Her güzele, pardon her kadina yürüme potansiyeli var.

Sevgilinizin hastalığı da bu.

Eşim her gördüğü güzele yürüse ben de hastalık sahibi olurdum. Sizin ayırt edemediğiniz nokta bu.

Sevgiliniz. Evet güzel kız deyip hayatına devam etseydi normal olacaktı. Ama agzindan salya aktığı icin siz huysuzlanip hastalik sahibi olmussunuz. Durum bu

O konuda da baştan eksik yazıp hasta diye gömülünce detayları çeyiz sandığı dökercesine taksitle yazmışsınız ama. Bu kuzenle yakıştırılma olmus zamanında , kuzeni istemiş ama sevgiliniz istememiş, sonra engellemiş kadın sizi işte yok yere falan. Sizin de konulara ulaşma yolunun sadece profiliniz olduğunu düşünüp profilinizi gizlemeniz çok şeker ayrıca.
Ay istediğiniz yerden okuyabilirsiniz no problem😉

Ateşli savunma yapıyorsunuz da ondan.

Eşime şu kadin güzel mi derim. Güzel der. Sınıfımızdaki bir arkadaşımız için gördüğüm en güzel kızlardan biri der. Ki benim de gördüğüm en güzel kızlardan biri oydu.

Benim o kızla aşık atma durumum zaten yok. Neyin kaprisi bu? Dünyada benden güzel kızlar olduğu gibi eşimden yakışıklı adamlar da var. Ben de kıvanç tatlıtuğu çok beğeniyorum. Hakeza esim de çok yakışıklı adam diyor. Yakışıklı yani. Onunla aşık mı atalim simdi.

Yakışıklı ya da güzel diye peşine takilacak değilim. Yakisiklidir ama eşimi dunyalara vermem ben.

Sizin hastalik kisminiz burasi iste
Dunyada sizden güzeli var. Ve olacak
Bunu kabullenin. Güzel olmak başka birini sevmek başka seydir.

Ama kuzenin saçı bilmem filanca renk sen de boyat demek normal değil. Sevgilinizin normal olmadığını da burdan anlıyoruz. Genel manada adamın profili bu yönde çizilmiş. Her güzele, pardon her kadina yürüme potansiyeli var.

Sevgilinizin hastalığı da bu.

Eşim her gördüğü güzele yürüse ben de hastalık sahibi olurdum. Sizin ayırt edemediğiniz nokta bu.

Sevgiliniz. Evet güzel kız deyip hayatına devam etseydi normal olacaktı. Ama agzindan salya aktığı icin siz huysuzlanip hastalik sahibi olmussunuz. Durum bu
Yok yanlışın var benim hastalık sahibi eden eski eşim malesef şimdiki sevgilim değil.

Neyse herkese hayırlı günler tekrar diyorum ailemi kimseye değişmem iyi kötü yorumlar içinde teşekkür

ailenizin sebepleri gayetde hatırı sayılı sebepler tanımalarına gerek yok önyargı değil bu.

ikinci evlilik olması ve 2 çocugu olması ben sorun etmiyorum
Babanı dinle adam tabi ki istemez. Kızının sıkıntı çekeceğini hissetmiş adam. Evlenmezsen ölmezsin ama o 2 çocuğun ufacık bir derdi hastalığında sen sorumlu tutulabilirsin. Adam her şeyi yaşamış hevesini almış. Sizden ne beklentisi olabilir ki çocuklarına bakmanızdan başka?

Benim babam karşı çıkıyorsa doğru yoldayım demektir biz taban tabana zıtız çünkü 😃😃 ama sizin araniz çok iyiyse bu zamana kadar hep arkanızda duran sizi anlayan bir babanız varsa bence bir düşünün neden istemiyor sebep ne haklı mı diye eleştiri yapın

ikinci evlilik olması ve 2 çocugu olması ben sorun etmiyorum
Velayet baba da mı ? Siz daha önce hiç evlendiniz mi ? Çocukları gördünüz mü,sizi seviyorlar mi ? Sizin çocuk beklentiniz var mı ? Bunların hepsi çok önemli şeyler

Merhaba 2 yıllık ilişkiniz var misal karşı tarafı tanımadan önyargılı davranan aileler neyapmalı? Tam herşey düzeldi diyorum kurgu rahatsızlığım azaldı başka dert çıktı.Tek dediği ya o ya ben 33 yaşındayım yanlız 1 saat uzakta yaşıyorum aileme.teşekkürler
Evlenmezdim

Eğer babamla normal bir baba kız ilişkim varsa (hani bazıları var eziyet ediyor çalışsın yiyeyim istiyor vs vs forumda görüyoruz böyle şeyler) kesinlikle babamın benim çıkarım için onay vermediğini düşünür onu dinlerim.Hangi normal baba kızının mutluluğunun önüne duvar örmek ister?

Merhaba 2 yıllık ilişkiniz var misal karşı tarafı tanımadan önyargılı davranan aileler neyapmalı? Tam herşey düzeldi diyorum kurgu rahatsızlığım azaldı başka dert çıktı.Tek dediği ya o ya ben 33 yaşındayım yanlız 1 saat uzakta yaşıyorum aileme.teşekkürler
Neyin ön yargısı var ki ayrıntı verirseniz öyle yorum yapabiliriz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X