• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babanız evliliğe onay vermezse neyaparsınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ikinci evlilik olması ve 2 çocugu olması ben sorun etmiyorum
Oha! Kim ister cocugu bu cileyi ceksin. Kolay mi o size dusman/dusman olma potansiyeli olan iki cocuga bakmak ve eski es stresiyle ugrasmak. Siz cocuk isterken esinizin isteksiz olma ihtimali veya asla kazandiginiz paranin sadece sizin evde kalmayacak olusu ve hep cocuklarini daha onde tutacak olmasi vs. Bunlari goren hangi ana baba gule oynaya evet der. Ha sizin de cocugunuz olurdu anlarim ok ama evlenmemis kizimin ben de bu maceraya atilmasina izin vermezdim.

Allah aşkına bile bile ateşe atıyorsun kendini, daha ne olsun, doğru düzgün bir adamı 2 çocuğu varken hiçbir kadın boşamaz bunu unutma!!!
Herkese kapat kulaklarını sadece aileni dinle ..
Buna sonuna dek katiliyorum. Biz kadinlar eger ayriliyorsak artik karsi taraf bize illallah ettirmistir hele ki iki cocuk varken kadin gider gider geri doner affeder sineye ceker vs. Cektiremeyecek ve yeter artik dedirtmis demektir diye dusunurum ben.

Merhaba 2 yıllık ilişkiniz var misal karşı tarafı tanımadan önyargılı davranan aileler neyapmalı? Tam herşey düzeldi diyorum kurgu rahatsızlığım azaldı başka dert çıktı.Tek dediği ya o ya ben 33 yaşındayım yanlız 1 saat uzakta yaşıyorum aileme.teşekkürler
babanizin neden karşı ciktigina bağlı. genelde aileler çok problemli degilse karşı cikmalarinin altında onemli seyler yatıyor. siz 33 yasindaymissiniz, klasik bir turk ailesi o yastaki kizi evlensin diye olup biter normalde. sebebi ne karşı cikmalarinin? mesela goruyoruz kız hayati boyunca zorluk görmemiş, gidiyor durumu kotu, ailesiyle icice yasayan bir adama tutuluyor. aile de kizlarini bildikleri icin karşı cikiyor....

Ayrica ben babamin fikirlerine onem veririm, çünkü senelerce yoneticilik yaptı, kaç tane insan tanidi. benim ask ile bakarken göremediğim seyleri babam daha iyi görebilir. tabi bu söylediğim normal bir baba icin geçerli.

sakın kaçmak gibi bir hata yapayım deme ilerde çok pişman olursun umarım dinlersin beni benim gibi hayallerin yarım kalmaz

Gerçekten herşey ama herşey çok güzel gidiyorsa, çok eminsem ailemi dinlemezdim ama sizin galiba başka sorunlarınız da var o nedenle iyi düşünün.

Ailen sonuna kadar haklı.
Herkes bosanabilir , tekrar evlenmek isteyebilir bu çok doğal ama davul bile dengi dengine.
Büyük tavsiyesi aileni dinle ve bu sevdadan vazgeç.

Doğru karar veremediğiniz için babanızın onay vermemesi normal. Babanızı dinleyin derim. Sonra da psikolojik destek alın da gözünüz açılsın.

Konunuzu ve bu mesajı sanki başka biri yazmış gibi tekrar olur musunuz lütfen? O zaman resmi görürsünüz😬

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X