• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babanız evliliğe onay vermezse neyaparsınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla bu pek de ön yargı değil. Gayet ileri görüşlülük oluyor bu. Kendi evladım olsa ben de hayır derim.
Ayyy ginger kuzene yürüyen adammış bir de. :olamaz: Hiç oluru yok hiç.
Az ana baba sözü dinleyin, ölmezsiniz.
Aaa öyle deme aslında adam yürümemiş de Summe yanlış anlamış hep. Zaten hep yanlış anlamış her şeyi, aile kötü adam melek.

Aaa öyle deme aslında adam yürümemiş de Summe yanlış anlamış hep. Zaten hep yanlış anlamış her şeyi, aile kötü adam melek.
Yav kadın kızıl diye, Summe'ye saçını boya demiş. Camdaki Kız Muzo gibi ne o öyle ya? :KK53:
Kuzen sevmek böyle bir şey değil. Hiçbir kuzenimin saçına kaşına sevdalı değilim şahsen.

Bir zamanlar ailemi dinlememe gibi bir hataya düştüm, sonucunda boşanıp aile evine geri döndüm. Babam hiç istemedi em baştan. Şimdi babamın bir kere hayır dediğine ben bin defa hayır derim.
Ailelerin hayat deneyimi var sizin ise geçici aşkınız hormonlarınıza bağlı

Ailenize olan kızgınlığınız sağlıklı kararlar vermenize engel olmasın. Babanız haklı. Zamanında benim eşimi de ailem onaylamamıştı, size bu halde diyorum. Ayrıca gözü de bal gibi dışarda, siz inanmayı tercih etmişsiniz. Yoksa biterdi çünkü.
Hangi konumdan çıkardınız onu gözü dışardaymışya? Genelde benim boş kuruntularımdan olan kavgalar ve konulardada onlardan bahsettim ama neyse neyin neoldugunu ben biliyorum.

ikinci evlilik olması ve 2 çocugu olması ben sorun etmiyorum

Ben normal şartlarda ailenin ağzının içine bakılmasına karşıyım. Evlenecek yaşa gelip aileden fikir alacak değilim dedim zamanında, iyi de yaptım.
Hatta babam istemese ayrılırım'lar falan çok şov geliyor bana. Adamlar anasının ağzına bakıp evlenmekten vazgeçse topa tutarız burada.

Ama siz lütfen ailenizi dinleyin. Bu önyargı değil, gerçek. Akıl var mantık var yani

Hangi konumdan çıkardınız onu gözü dışardaymışya? Genelde benim boş kuruntularımdan olan kavgalar ve konulardada onlardan bahsettim ama neyse neyin neoldugunu ben biliyorum.
Bütün konularınızdan. Açtığınız konuları mı hatırlamıyorsunuz?

Rızasını almadan asla evlenmezdim kendimde öyle yaptım babam tamm demeden evlenmedim

Adamın gözü dışarda olması sizi mutlu mu ediyor ? 😬 Bencede dinlemeyin ana baba sözü. Sonunda onların lafına geleceksiniz zaten. Canınız yansın hayatı öğrenin azıcık. 😬
Neyse siz kendi aranızda geçin dalganızı cevap vermeyecem sizlere daha anlamıyorsunuz zaten.ben ailemi silecem diye birşeyde demedim ayrıca boşuna dilini yorma yani

Sadece dertleşmek istedim ben kimseyi silip atmıyorum ailemi hiç.hayatımdaki insanda bana yamuk yapmadı asla o kardeş gözüyle kuzenine övgüledi ben kurdum hepsi bu.sağolun iyi gûnler

Neyse siz kendi aranızda geçin dalganızı cevap vermeyecem sizlere daha anlamıyorsunuz zaten.ben ailemi silecem diye birşeyde demedim ayrıca boşuna dilini yorma yani
Kendi aramızda dalga geçmiyoruz , konuya yorum yapıyoruz. 😬 Siledebilirsiniz ailenizi mahvolacak hayat sizin nasıl olsa. Dilimi değil klavyemi yoruyorum zaten. 🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X