- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
- Konu Sahibi denizsonsuzlugu
Yaşin çok küçük. Keske önce üniye gidip, kendi ayaklarin üzerine dursaydin. Yada kpss'ye girip. 18 yaşinda beğendiğin kişi, emin ol, 25 yaşinda bile beğenmeyeceksin.
Şimdi heycan var, orda burda buluşuyorsunuz ama evlilik çok farkli. Annenin istememe nedenide vardir.
Başini yakma diyecemde, dinlemezsin. Herşey sana tozpembe geliyordur şimdi. Ne diyeyim, umarim mutlu olursun.

konu dışında bisey sormak istiyorum yaşımız aynı ve bende evlenmek istiyorum aslında ama sanki yaşım daha uygun değil gibi hissediyorum nasıl anladın bu sorumluluğu alabileceğini. Hem zaten babalar ne kadar sinirli olursa olsun kızlarına kıyamaz benim düşüncem açık açık söyle en fazla ne yapabilir ki bir iki kavga dövüş sonunda kabul etmek zorunda zaten bence sal gitsin eninde sonunda olacak çünkü bi anlık cesaretle söyle hem inan bana senin dürüstlüğün ve cesaretin onun hoşuna gider yani benim kızım korkmasına rağmen sevdiği adam için cesaret etti bana doğruyu söyledi diye düşünür
 konu dışında bisey sormak istiyorum yaşımız aynı ve bende evlenmek istiyorum aslında ama sanki yaşım daha uygun değil gibi hissediyorum nasıl anladın bu sorumluluğu alabileceğini. Hem zaten babalar ne kadar sinirli olursa olsun kızlarına kıyamaz benim düşüncem açık açık söyle en fazla ne yapabilir ki bir iki kavga dövüş sonunda kabul etmek zorunda zaten bence sal gitsin eninde sonunda olacak çünkü bi anlık cesaretle söyle hem inan bana senin dürüstlüğün ve cesaretin onun hoşuna gider yani benim kızım korkmasına rağmen sevdiği adam için cesaret etti bana doğruyu söyledi diye düşünür kpssye evlenincede girebilirim kaçmıyor evlenip kpss çalışan çok tanıdığım var
 kpssye evlenincede girebilirim kaçmıyor evlenip kpss çalışan çok tanıdığım var 

Direk kızılcak bir şeyse kızarım dedı ben yutkundum boşver dedim. Söyle söyle diyince senden bir şey saklamam hiç bir şeyimi biliyorsun dedim. İşte benle ciddi düşünen biri var vs giriş yaptım ama dedim kesin kızcak. Bir baktım nereli kaç yaşında ne iş yapıyor bla bla diyince ıyı ıyı dedi. Sonra tanışma oldu.
  Direk kızılcak bir şeyse kızarım dedı ben yutkundum boşver dedim. Söyle söyle diyince senden bir şey saklamam hiç bir şeyimi biliyorsun dedim. İşte benle ciddi düşünen biri var vs giriş yaptım ama dedim kesin kızcak. Bir baktım nereli kaç yaşında ne iş yapıyor bla bla diyince ıyı ıyı dedi. Sonra tanışma oldu.