- 13 Eylül 2015
- 372
- 193
- 53
- Konu Sahibi defnemahsarglu
-
annene söyle o anlatsın uygun bir dille.Bende babama erkek arkadasımı anlatmayı düsünüyorum 1-2 seneye kadar evlilik hemen deil ama en azından iliskinin bir boyutu olmalı değilmi? ama gel gelelim babama bunu soylemek zor olacak babam kıskanc bir insan nasıl anlatacağımı bilemiyorum sevgilim oldugunu soylesem cok tepki verebilir bir fikrim yok sizlerinde yasam tecrubelerinden yararlanmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz?:)
elbetteki öyle askerliğini yaptı ve calısan birisi bencede mantıklı düsünüp oyle karar verilmeli ama baba skntılı olunca is cok zorlanıyor sanki offKonuyu takipteyim ilerde lazım olcak
Bende tanıştırma konusunda çekingenim ama, mesela askerliğini yaptı mı? İşi var mı?
Biz bunları tamamlıyoruz ondan sonra tanıştırmak daha uygun.
Tabi iyi tanıyıp öyle tanıştırmak gerek.
annemide araya katmak istemiyorum bu kez onu suclayabilir neden daha once soylemediniz olmaz gibisindenannene söyle o anlatsın uygun bir dille.
katmak istemiyorsun da direk baba benim sevgilim var diyebilecek misin annen kaç yıllık eşinin huyunu suyunu bilir daha rahat söylerannemide araya katmak istemiyorum bu kez onu suclayabilir neden daha once soylemediniz olmaz gibisinden
bu daha riskli deilmi senceÇok güzel bir konu.
Daha söylemedim.
Ama yanına götürüp, direk tanıştırmayı düşünüyorum. Şaşırsın azıcık.
elbetteki öyle askerliğini yaptı ve calısan birisi bencede mantıklı düsünüp oyle karar verilmeli ama baba skntılı olunca is cok zorlanıyor sanki off
bu daha riskli deilmi sence
o karsısına cıkıp konusmaya dunden razı ama iste babamın karsısında zorlanmak istemiyorumBen utanıp sıkılacağıma, sevgilim utansın sıkılsın. Orada asıl kişi o olacak.
peki nasıl ilerledi konu n yaptınız yaniBabam ile ne kadar arkadas gibi olsak da cekindim soyliyemedim. Anneme soyledim, babamada soylesin diye.
Çok güzel bir konu.
Daha söylemedim.
Ama yanına götürüp, direk tanıştırmayı düşünüyorum. Şaşırsın azıcık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?