- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi defnemahsarglu
-
ahahah aynenBen böyle bir şey yapsam babam beni de vurur sevgilimi de
Bende babama erkek arkadasımı anlatmayı düsünüyorum 1-2 seneye kadar evlilik hemen deil ama en azından iliskinin bir boyutu olmalı değilmi? ama gel gelelim babama bunu soylemek zor olacak babam kıskanc bir insan nasıl anlatacağımı bilemiyorum sevgilim oldugunu soylesem cok tepki verebilir bir fikrim yok sizlerinde yasam tecrubelerinden yararlanmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz?:)
gercekten zor bir durum ya off erkekler soyle ailene tanısalım demesini biliyorlar anca onlarıda kız babası olunca görücemBiz korkumuzdan birak sevgiliyi, istemeye gelecek olan sevgilimi bile soyleyemedim. Annem kiza gorucu gelecek dedi. Oyle oldu.
Ben böyle bir şey yapsam babam beni de vurur sevgilimi de
ntılı bir insan bir dediği diğerini tutmuyor aynı durumdayız sanki kararsızım n yapıcamBen bi akraba gördü diye ilk ayimda anneme söyledim
-babama söyleyip söylememek sana kalmis dedim haftasina söyledi.
Akraba görmese anneme de söylemezdim
Neyse şuan söylediğime pişmanım hiç soylemeseydim 3.5yıldır biliyor ve bunu kullanıyor.
Yeri gelir sevgi içerikli konuşur yeri gelir onunla gorusmiceksin dedi.
Ama gelen yerler hep can sıkıntısına geliyor yani geçerli bi nedeni yok.
Zaten benim babamdan normal biri değil bitti benim için ama sizinki öyle değilse mutlaka her baba gibi sıkıntı cikar herşeyi göz önünde bulundur yaşın küçük değilse dövücek hali yok :)
Mecbur anlayış göstermeye ALLAH yardımcın olsun :)
babam sk
takıntılı bir insan bir dediği diğerini tutmuyor aynı durumdayız sanki kararsızım n yapıcam
peki ya sonrasında n oldu anlatabilir misin birazAnnem söyledi
anne pasif kalıyor zorlu oluyor annem biliyor asıl is babaya söylemekbu konu babaya denmezki anneye soylenir :)
hahahaEn iyi çözümü söylüyorum.
Burda üyeliğin olduğunu söyle zaten kendi adın soyadın rumuz olarak kullanmissin konunu okut oldu bitti
babam sk
ntılı bir insan bir dediği diğerini tutmuyor aynı durumdayız sanki kararsızım n yapıcam
annene de babana desinanne pasif kalıyor zorlu oluyor annem biliyor asıl is babaya söylemek
hemen deil zaten bir iki seneye soylucem belkide sene sonu henuz 18 yasındayımSenin yaşı yasın kaç 20falansa kabullenir küçükse sıkıntı..
hahahaaslında iyi fikir ama olmaz ki
zor olur budaBaba bi kiz sevgilisini babasina söyleyemiyormuşşş de oda
EE dicek
Forumda okudum yazık ya de
Git pcyi falan babama götür okut
AA ismimizde ayniymis akraba mi acaba de
babam sormaz yani belkide cesaret edemiyor hiisediyor adamcagızmerak edip sormuyorlar mı ya.. benimkiler surekli sorarlardı yok mu erkek arkadasın diyesen de ağzını yoklayabilirsin bence?? düşündüğün gibi tepki vermez belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?