Babanıza sevgilinizi nasıl söylediniz yardım lütfen ?

hayırlısı ya insallah hersey güzel olur

Eh siz güvenip böyle bir düşünceye girdiyseniz tabi ki ilerisi içinde sağlıklı olur.
Evlilik olana kadar hem erkek arkadaşınız ailenizle hemde aileler kaynaşmış olur,ama dediğim gibi kendinize sıkıntı yapmayın alın karşınıza babanızı böyle böyle niyeti ciddi bir arkadaşım var elini öpmek istiyor diyin. Eğer zaten sever ve sizin güvende olacağınızı görürse sorun çıkacağını zannetmem.
Ömür boyu da mutluluklar dilerim,umarım dertleriniz hep böyle ufak tatlı sıkıntılar olur

canım gayet normal bişey kaç yaşında kızsın direk babama manita yaptım derim ben olsam 33 yaşındayım hiç bi erkeği aileyle tanıştırmadım düğünde görür evlenirsem

ayy canım benim güzel dileklerin icin tesekkür ederim amin

Babanız sıkıntılı biriyse, yani normal arkadaşlarınızla buluşacakken dahi sevgilinizle buluşacaksınız gibi imalarda bulunacaksa bence evlenecek duruma gelene kadar söylemeyin. İstemeden bir 6 ay önce söylersiniz, tanışma olur zaten öncelikle, sonra devamı da gelir zaten.

sevglinin olduğunu soyledğin içinmi dedi butun bunları

Hayır..
Konunu istila etmiş gibi olucam ama..
Hastayım buda baca dumanı gibi sigara tutturur..
Tiroid için sigara içilmeyen ortam gerekmiş.
Buda kacak içer ölümüne içer.
İçkisini söylemiyorum sende bilmiyorsun anlastik mı
Birde bende astım var..
Tiroid + astım yani.
Sigara olmaması gerek aslında.
Gecen günde tiroitlerim daha az çalışmaya başlamış ilaç kullanırken üstelik azalmış..
Bende moral sıfır..
Neyse ona dicem tam tiroit içinde sigarasız ortam olması gerek falan..
Tam tiroit sigara dedimmm
Yemisim tirotini dedi.
Baktim suratina
Değer bu kadar yani dedim..
Anlamadi ciktim odadan annem buna tip tip bakmista öyle anlamis gafını..
Sonra geldi odaya ben konusamicak miyim yok bilmem ne falan..
İnsanca konuşsa tamam yani..
Neyse söylendi söylendi gitti bende ağlıyorum bu arada tabii..
Olup te vicdan azabi yaşatmak istiyorum bu adama diye de bi konu actim o ruhla..
O günün gecesi konuşma yok..
Geldi odaya laptop bende İa başvurusu yapıyorum deli gibi..
Laptobu alicam !diyor
İsim var dedim.
Gündüz yapsaydin dedi
İsteydim falan dedim..
Sonra sıcarim laptobuna sunu yaparim bunu yaparim sokayim laptobuna AMK falan bini bin para..
Sonra muhabbet arttı..
Sen havalandin su oldu bu oldu takmaz oldun dedi.
Sen sevmediğini için bu haldeyim dedim sevmiyosam bana baba deme senin baban yok öldü dedi
Bu geri beni gecen yolda evlatlıktan reddetmişti..
Sonra onu hatirlattim
Benim 1yildir babam yok. Ölmüştü zaten ama seninde kizin yok dedim.
O hala baban öldü diyor.
Bende istemedim seninde kizin yok catlakb yi unut yani dedim.
Hadi bana ALLAH rahmet eylesin bana dedi.
Sanada babada ALLAH rahmet eylesin cikar misin odadan daha kötüye gitmesin dedim.
Sen beni benim evinden kovamazsin sen kim oluyorsun burasi benim evim diye gurluyor.
Ben mi gideyim yani beni mi kovuyorsun aciklamasiyla beraber CIK odadan dedim dedim..
Ben seni evden mi kovdum falan yine ayni tarena yani..
İstersen giderim dedim bende..
Gidersen bu eve dönemezsin dedi..
Gidersen sence umrumda olur mu dedim oda gitti..
Bundan 3yil önce AMK demişti..
Geçen yil evden siktir etti..
Bugünde S***** G** (Defol) dedi..
Ben surtmeye gitmisim uniye..
Gecen yıl şiddet uyguladı..
Gebersen de gebermesende bu sigarayı icicem dedi geçen yıl...

Konunu istismar ettim kusura bakma..
Birinin sormasini bekler vaziyetteyim içimi boşaltmak için çünkü kaç gündür iyi bi psikolojide değilim..
Kusura bakma..
Hakkini helal et..

Benim bildiğim işler ciddiye binme yoluna girerse söylenir. 1-2 sene sonra nişanlanmayı düşünüyorsan misal, şimdi söylemenin bir anlamı yok, 1-2 sene geçsin zamanı gelsin öyle söylersin. Bir de söyleyince bazı aileler sevgililik durumunu kabul etmiyorlar muhakkak adı konsun, yüzük takılsın falan diye tutturuyorlar.

Ben söylemedim, çok seviyorum ama yakın zamanda evlilik düşünmüyoruz, başka önceliklerimiz falan var, babam insanı sıkan biri değildir ama baba bu sonuçta belli olmaz, söz yapın bilmem ne derse mesela şu an öyle bişey yapamam. Gereksiz bişey yani şimdilik. Aileye bahsedince olay çok ciddiye binmiş gibi hissederim ben mesela.

bence smdiden söyleme ne geregi var daha bi iki seneye evlilik kararı diyosn ne olacagı belli degil düsündügünz zaman söylersn böyle biri var evlenmeyi dusunyrz su gün gelcekler tansmaya iznin olursa diye en mantıklısı

sorun deil canım üzüldüm ama umursama bence babanı bu onun kendini farketmesini sağlar

cok doğru tesekkür ederim canım sizler yazdıkca icim rahatlıyor korkularımdan birazda olsa uzaklasıyorum nedense :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…