- 13 Ağustos 2013
- 730
- 99
- 53
- Konu Sahibi kurabiyeler
-
Hahah anlamaz benim babamBaba de, o anlar.
annen söylesin bence
annem soylemiyor yaAnneler bilir işi
Kac yasindaydinizzAyy dizlerim titremişti ben söylerken aklıma geldi bak
Baba sana birşey söyliycem ama kızma diye başlamıştım ben zaten bunu diyince anlamaya başlar baban. Sonra böyle böyle biri var de anlat. Senden birşey gizlemek istemiyorum bana güven istiyorum demiştim sonrasında. O da ben zaten güveniyorum sana sen nasıl davranman gerektiğini bilirsin (aba altından sopa göstererek) demişti. Yanağından öpüp uyumaya gidiyorum deyip kaçmıştım sonradaVe tabiiki uyuyamamıştım kalbim deli gibi atmıştı koca gece
keske benimki söyleseAnnem bana sormadan söylemişti, o kadar da tembihlemiştim ben evlenmeye hazır değilim diye... Babalar bilince pek de zor geri dönmek ama iyi ki de evlenmişim, kısmet.
Ben de soyliycem çünkü tanismaya gelecekler.gerçi babam biliyor fotografini görmüş anneme sormuş canim annem de anlatmis.. Ama hic yuzyuze konusmadik.. Ben biraz rahatim.sanirim en azindan biliyor :)Arkadaslar yarin aksam babama sevgilimi anlaticam nasil soylemeliyim ??
Benimki hic bilmiyor birde tanidigi hatta hemen hemen her gun gordugu biriBen de soyliycem çünkü tanismaya gelecekler.gerçi babam biliyor fotografini görmüş anneme sormuş canim annem de anlatmis.. Ama hic yuzyuze konusmadik.. Ben biraz rahatim.sanirim en azindan biliyor :)
Bende 20 yasindayim19 yaşımdaydım o zaman şu ana 22 yaşındayım
Hahaha insallah oyle olmaz konusma :-Dbaba babaaaa
napıon
babaaa
sey dıom havalarda bı sıcak
neyse ıyıgeceler
annem korkuyorum diyo soylemek istemiyor aslinda onayliyor amaAnnen söylesin sonra baban çağırır seni sorar muhtemelen sen de anlatırsın ben öyle yaparım diye düşünüyorum
Adam şok olcak deseneBenimki hic bilmiyor birde tanidigi hatta hemen hemen her gun gordugu biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?