- 18 Temmuz 2017
- 695
- 287
- 18
- 38
- Konu Sahibi kucukelma30
-
benimki öyle değildi çok iyi bir babaydı eşti ama bir insan ne kadar değişebilir bir anda nasıl herşeyden vazgeçebilir bunu gösterdi bize.buda çok büyük bir hayal kırıklığı yaşattı bize...hala da bildiğini okumaya devam ediyor...Babamı sevmiyorum,görüşmüyorum çok huzurluyum.ama su var çocukluğumu ve gençkızlıgımı mahvetti.dayak, hakaret ağza alınmayacak küfürlerle (tabii diğer kardeşlerime de aynısını yapti)şimdi o hayatımda yokken mutluyum ama geçmişi de unutamıyorum.
zaten bu aklıma geldikçe üzülüyorum naparım diye ama o kadar fazla kırdı mahfetti ki beni gerçekten canımı son damlasına kadar acıttı.hiç vazgeçmedi.iç fark etmedi ne yaptığını nelere sebep olduğunu hiç bilmedi bilmiyor ve bilmeyecek belki hiçbir zaman...Babam Vefat etti benim.. 5 yıl önce..
Nefret etmeyin ne olursa olsun tek diyebileceğim şey budur..
sonradan toprağını çok öpersiniz ah vah dersiniz
nasıl ya?anne başka birşey benim gözümde şaşırdım...Babamdan nefret etmem. Edemem. Tek carem tek sığınağım arkamdaki dag. Ama annemden nefret degilde annemi hergun affetmeye calisiyorum. Hergun ama hergun buyuzden bunu yapti bana buyuzden boyle dedi diye kendimi avutuyorum. Ne hakaret ne dayak var keske bunlarivyapsaydi daha kolay olurdu. Kardeşlerimi kopardi benden dedikodumu yapti yalniz birakti vs vs vs
Ben ölürse üzülürmüyüm bilmiyorum. Tabi bi kayıp yaşamak zor ama ya yasattiklari ? Ya annemin aglayislari,hastalanisi,sinir krizleri kardeşimin mahcubiyeti ne olacak ? Bi yandan sevemiyorum diye çok vicdan azabı çekiyorum. Diğer yandan hatırladıkca nefret edecek seviyeye geliyorum. Ickisi,kumari olmayan bir adam. Ama ne bir baba ne bir koca.. Sadece insan işte. Eğer kötü düşünen bensem,bizsek dilerim Allah en kisa zamanda doğru olanı göstersin bizlere. Ama haklı olan tarafsak hesabimizi sorsun. O kadar zor ki bazen...zaten bu aklıma geldikçe üzülüyorum naparım diye ama o kadar fazla kırdı mahfetti ki beni gerçekten canımı son damlasına kadar acıttı.hiç vazgeçmedi.iç fark etmedi ne yaptığını nelere sebep olduğunu hiç bilmedi bilmiyor ve bilmeyecek belki hiçbir zaman...
annemin çektiklerini düşünmeye başlarsam nefret etmekten başka çarem olmaz.ona yaşattıkları çok fena...dayak içki vs değil ama gerçekten çok çok gurur kırıcı şeyler...30 senelik evliliği silip atmak...basit bir bir kadın uğruna dünyayı satmak...çocuklarını,30 yıllık karısını,malını öülkünü,işini,haysıyetini,namusunu,kariyerini herşeyini...ve bu benim hayatım sizi ilgilendirmez diyebilecek rahatlıkta olmak.hemde evli çocuklu benim yaşımda bir kadın için...Ben ölürse üzülürmüyüm bilmiyorum. Tabi bi kayıp yaşamak zor ama ya yasattiklari ? Ya annemin aglayislari,hastalanisi,sinir krizleri kardeşimin mahcubiyeti ne olacak ? Bi yandan sevemiyorum diye çok vicdan azabı çekiyorum. Diğer yandan hatırladıkca nefret edecek seviyeye geliyorum. Ickisi,kumari olmayan bir adam. Ama ne bir baba ne bir koca.. Sadece insan işte. Eğer kötü düşünen bensem,bizsek dilerim Allah en kisa zamanda doğru olanı göstersin bizlere. Ama haklı olan tarafsak hesabimizi sorsun. O kadar zor ki bazen...
keşke affedebilsek ne kadar hafiflerdik kim bilirNefret etmiyorum , görüşüyorum saygı duyuyorum .. ama asla affetmiyorum..
Evli derken? Hala evli mi kadın da? Üzmeyin kendinizi onlardan bir halt olmaz yakındır dönüp annenize size yalvarmasıannemin çektiklerini düşünmeye başlarsam nefret etmekten başka çarem olmaz.ona yaşattıkları çok fena...dayak içki vs değil ama gerçekten çok çok gurur kırıcı şeyler...30 senelik evliliği silip atmak...basit bir bir kadın uğruna dünyayı satmak...çocuklarını,30 yıllık karısını,malını öülkünü,işini,haysıyetini,namusunu,kariyerini herşeyini...ve bu benim hayatım sizi ilgilendirmez diyebilecek rahatlıkta olmak.hemde evli çocuklu benim yaşımda bir kadın için...
aynen evli çocuğu bile var 12 yaşında filan..kadın benden 3-4 yaş büyük.boşanmış geçenlerde..bu kadınki bizim evimize girip çıkan soframıza oturan birisiydi.kocası ve kızı ile birlikte...hala da görüşüyorlar babamla...Evli derken? Hala evli mi kadın da? Üzmeyin kendinizi onlardan bir halt olmaz yakındır dönüp annenize size yalvarması
Babam hayatımdaki en büyük hayal kırıklığım Allah daha fazlasını yaşatmasın inşallah...Bazen düşünüyorum neler yaşadık...Bir insan nasıl bu kadar gözümden düşebilir nasıl bu kadar anlamsızlaşabilir...Nasıl bu kadar bencilleşebilir nasıl bu kadar acımasız olabilir...Artık ağlayamıyorum,sinirlenemiyorum,tepki bile veremiyorum artık.Bize yaşattıklarını hiçbir zaman anlamayacak olması ne acı...
annen neden gelmedi nikahına?herkesin bir hikayesi var işte...neler yaşıyoruz neler...insan boşuna yaşlanmıyor...Canım ben evleneli 1 yıl oldu, şu son 1 yıl içinde iki ablam var babam var annem var kardeşim var ve hiçbiri benim nikahıma gelmedi. Annemin mazereti vardı ben istemedim gelmesini ama, ablamları, babamı ve kardeşimi affedemiyorum. Babamla zaten baba kız gibi değiliz istemiyorumda zaten ona sevgi hissettiğim zamanlar 6 yaşıma kadardı sadece onu hatırlıyorum. Ablamlardan hiç beklemezdim yıkıldım, mahfoldum. Üstelik hesap sorduğumda sanki bütün suç bendeymiş gibi nasıl çirkefleşerek kendilerini savundular anlatamam. Böyle değildik herkes kadar sıcak bi yuvamız vardı birbirimize bağlıydık. Ama büyüdükçe ben kopmamaya çalıştım onlar hep uzaklaşmak istediler. Hani yabancı biri yapsa umursamaz insan ama ailesi, canı, parçası yapınca çok zordu canım çok zor. Ben hayatımda ilk defa sinir krizi geçirdim ciddi ciddi. Zaten evlilikde zordu ilk yıl uzak bi yere gelin gittim ve tanıdığım kimse yoktu. Bide ailem böyle yapınca çok kötü zamanlar geçirdim hala geçiriyorum ama namaza başladım onunla sabır buluyorum bol bol dua ediyorum. Allah sabrımı verir diyorum. Herşeyi de döktüm buraya ama içimde kanayan bi yara var sanki sürekli. Sana diyeceğim şu ki fazla umursama kardeşin annen varsa onlara sarıl onlarla teselli bul.
annemin çektiklerini düşünmeye başlarsam nefret etmekten başka çarem olmaz.ona yaşattıkları çok fena...dayak içki vs değil ama gerçekten çok çok gurur kırıcı şeyler...30 senelik evliliği silip atmak...basit bir bir kadın uğruna dünyayı satmak...çocuklarını,30 yıllık karısını,malını öülkünü,işini,haysıyetini,namusunu,kariyerini herşeyini...ve bu benim hayatım sizi ilgilendirmez diyebilecek rahatlıkta olmak.hemde evli çocuklu benim yaşımda bir kadın için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?