Babanızdan hiç nefret ettiniz mi?

Baba bi çok kişinin yarasıdır. Acıtır, canını yakar ama her şeye rağmen bi parçası insanın. Babasıyla ilgili bi çok hayal kırıklığını yaşamış bi kız olarak söylüyorum...

Cok sagol canim icten dileklerin icin...Allah iyi insanlarla karsilastirsin ne kadar manali bir duaymis aslinda ozellikle bu yasadiklarimizdan sonra anladim...Evimize aldigimiz insanlara cok dikkat etmeliyiz...Ozellikle kari koca gorustugumiz insanlara...ve kimseyle cokta samimi olmaya gerek yokmus insanlarin size ne gozle baktgini bilemiyorsunuz...ben insanlara guvenimi kaybettim acikcasi....ama tabi kader diye de bir gercek var...herkesin bir sinavi var bu hayatta...Allahim daha fazlasiyla sinamaz insallah bizi...

Ondan bana kalan birsuru hayal kırıklıği aci var hangi birini anlatayim ki

Ama hepsini bir tarafa koyun en acisı varliginda yetim gibi yasamak hem maddi hem manevi

Gecen sabah ise giderken komsunun kizini babasiyla kol kola yururken gordugum aciyi tarif edemem arkalarindan yetim cocuk gibi bakip kaldim uzun sure

Limoncu,Allah uzun ömürler versin ama kimin kimi gömeceği belli olmaz.Helvayı kolu uzun olan değil,nasibi olan yer diye bir söz var.Bak o babanın mallarını çocuğuma bırakırım,kendim de çatır çatır yerim diyorsun,baban kazanmasa çocuğuna ne bırakacaktın acaba?
Allah hayırlı evlat versin,bizleri de evlatlarımıza hayırlı etsin inşallah,tabi senin hayırlı ana babadan anladığın çok başka,ben yatayım,bana baksınlar...Ben bunu beklemedim ailemden,çocuklarım da kazansın kendine baksın.
Adeta seni dünyaya getirdikleri için aileni cezalandırıyorsun,koskoca kadın olmuşum,olabilirsem ben destek olayım,olamazsam da en azından onlardan hazır beklemeyeyim.
Ama belki ailen de senin gibi bir evladı hakediyorsa bilemem,sonuçta onların evinde ve onların kültürüyle büyüdün,demekki böyle gelmiş böyle gidiyor ta başından beri...

Ne yaşadınız bilmiyorum sadece başlığa istinaden cevap yazmak istedim ; keşke hayatta olsaydı da ayaklarını öpseydim ...

tesekkkürrrlerrrrrrrrr türkiyeee

oyle yasamadan atmak kolay herkez yasadıgını bilir ona göre davranır nokta ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…