- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi kucukelma30
-
sadece para icin degil bosanmak icin de beni engelleyen birisi sözle olmasa bile ki simdilik toplım ne der ikinci evlilik cok sıkıntı vs vs vs sürekli evde insanı huzursuz eden birisi yasamadıgınız icin bilemezsinizŞu son cümlenize kadar okudum normal karşıladım da şu son cümleniz nasıl nankörce ve çirkin. Yaşamasan anlamazsınız maalesef. Birinin ölmesini sırf kendi zevkinizi sürmek için nasıl isteyebiliyorsunuz? Her şey para mı? Gezmek mi? Çok acı.
Bir yakınımız da annemle babam ölecek paralarını ben yiyeceğim dermiş küçükken. Geçen sene kendisi vefat etti anne babası hayatta...Birinin ölmesini sırf kendi zevkinizi sürmek için nasıl isteyebiliyorsunuz?
Babam hayatımdaki en büyük hayal kırıklığım Allah daha fazlasını yaşatmasın inşallah...Bazen düşünüyorum neler yaşadık...Bir insan nasıl bu kadar gözümden düşebilir nasıl bu kadar anlamsızlaşabilir...Nasıl bu kadar bencilleşebilir nasıl bu kadar acımasız olabilir...Artık ağlayamıyorum,sinirlenemiyorum,tepki bile veremiyorum artık.Bize yaşattıklarını hiçbir zaman anlamayacak olması ne acı...
Duruma yanlış yerden bakıyorsun.iyide sen gezmemissin dimi bırak kızn gezsin yok ona göre sadece para toplucan hep ulan hayat 1 kere geliyon ben hic tatile cıkmıcaksam gezmiceksen ne anladım hayattan annem öyle biri degil aslında babam olmadımı süper vakit geciririz gecen
hatta gecen onları benim gittigim bi itlayna restorantına götürdüm annemin kendi kirası var dedemden gelen yoksa babam duysa o restorabta gidip 250 lira verdigimizi 3 kisi icin normalde adam icin dehset
neyse kardesim diyo ablamın gönkünü yapalım diye ne paralar verdik be diyo :)))
annem yer yanı aslında gezmeyi sever ama adam yuzunden sürekli yemek yapıyo gelen giden cay kahve babanne dede ayyy ne igrenc bi hayat ,
babama bu yuzden kızıyorum ya deki kızlarım benim servetim ben gezemedim siz gezin vs vsvs
ona gidince nasıl karsılıyo onemli olan bu iste sana dese ki basınıza bisey gelse babamın cümlesini söyliyim kendimi köprüden at bize gelmeZamanında babamda çok çektirdi bize anneme neler yaptığını bi Allah bilir birde biz evlatları. Ama yinede babam diyorum başım sıkışınca yine ona gidiyorum hatta kendide der evlatlarım beni anneleri kadar sevmiyor diye seviyorum ama bir tarafım buruk işte yinede ona bişey olsun istemem başımızdan eksik etmesin Allah.
cocugum yok ama insallaha olursa tüm malım onların zaten anneinda dairesi var babamında 2 tane var esimin de olucak illaki bi annenin babanın görevi bence cocugunu mutlu etmektirDuruma yanlış yerden bakıyorsun.
Tamam senin paransa senin emeğine kimse sana nasıl harcayacağinla ilgili yorum yapamaz karışamaz .ya da bunlar senin annen baban söylerler.. he der geçersin.
Anladığım kadarıyla sen anne babanın kazandıklarını seninle her türlü paylaşmasını, kullanmanı her türlü onaylasınlar istiyorsun.
Peki sen şimdi evlisin,yetişkin bir kadınsın
Sen çocuklarına gelecekte ne bırakıyorsun.
Yani onlarda senin paranla ülke ülke gezmek isteyecekler napacaksın?
atatürk meselesi falan değil canım..neyse konunun içeriği çok önemli değil demek istediğim hayatımda ilk defa güzel bir yere girdim sadece dikkat et en azından sosyal medyada bişe paylaşma artık dedim.babama istek yollayan filan yok şu an zaten eski hesabı ve çok fazla kişi ekli çevresi geniş birisi ve benimle ortak çok tanıdığı var hangi birini engellicek.bişe paylaşmasa kaybedeceği birşey yok.sadece söyledim rica ettim.bunu yapmak bu kadar zor olmamalı...iyide babana de onları engelle yada eklemem karsıt görüste oldugun birini neden insan kabul eder ki yani babana istek yollaynlardada akıl yok sahsen cumhuriyetci biriyim asla atatürkü sevmeyen biriyle arkadas olmam bu kadar net
keşke affedebilsem...affedip yoluma bakabilsem...affedemediğim için yoluma bakamıyorum.evlendim bebeğim olacak hala onunla savaşıyorum.hazmedemiyorum yaptıklarını.seviyorum babamı hala ama daha farklı şekilde seviyorum artık eskisi gibi değil.güzel anılarımın olduğu eski bir tanıdık gibi.sonra yaptıkları aklıma geliyor yaşattıkları.ya birde benim babam bizi suçluyor sürekli ona neler yapmışız neler.gitme etme yapma dedik biz kötü olduk.kim onu düşünüyormuş çok net anlamış.hala böyle konuşuyor..ölsemde kurtulsanız modunda bişe söyeyince hemen acıtasyon..ben ne yaptım diye 1 kez düşünmemiştir herhalde.bazen onun hasta olduğunu düşünüyorum.ne zmn onunla konuşmaya başlasam tartışıyorum öfkem geçmiyor ona karşı elimde değil yaSeni çok iyi anlıyorum. İnan sen kendini ne kadar üzersen üz baban değişmeyecek...Onu kabullen, affet ve kendi hayatına bak sadece...
Yanlış anlama arkadaşım da ben olsam görüşmem.keşke affedebilsem...affedip yoluma bakabilsem...affedemediğim için yoluma bakamıyorum.evlendim bebeğim olacak hala onunla savaşıyorum.hazmedemiyorum yaptıklarını.seviyorum babamı hala ama daha farklı şekilde seviyorum artık eskisi gibi değil.güzel anılarımın olduğu eski bir tanıdık gibi.sonra yaptıkları aklıma geliyor yaşattıkları.ya birde benim babam bizi suçluyor sürekli ona neler yapmışız neler.gitme etme yapma dedik biz kötü olduk.kim onu düşünüyormuş çok net anlamış.hala böyle konuşuyor..ölsemde kurtulsanız modunda bişe söyeyince hemen acıtasyon..ben ne yaptım diye 1 kez düşünmemiştir herhalde.bazen onun hasta olduğunu düşünüyorum.ne zmn onunla konuşmaya başlasam tartışıyorum öfkem geçmiyor ona karşı elimde değil ya
ya onu da denedim yemin ederim denemediğim yol kalmadı artık.bu seferde arıyor işte ben size baba olamamışım yazıklar olsun sizin gibi çocuklara diye başlıyor.burada bir babam var ne yaptı ne etti sormuyorsunuz ben sizi çok iyi anladım kızım Allah canımı alsında kurtulun benden diyor.ele güne karışmışım harektlerime dikkat edim yok.saçını simsiyah boyuyor yüz bin kere yapma şunu diyorum hiç duymuyor bile beni sanki.ve o kadar kötü görünüyorki o saçı filan berbat.arkasından kimbilir neler söylüyorlar.ya eşimin saçı kır babamınki simsiyah.yapma diyorum yapıyor.58 yaşında bu adam.hala o kadınla görüştüğüne eminim.çarşının ortasında bir ev tuttu kendine hem ofis hem ev olarak kullanıyor.eşimin dayısı ile yan apartmanlardalar.ve o kadın oraya gidip geliyor eminim.daha önce sattığı ürünlerden bulmuştum orada.yapma şunu dedim ele güne karıştık artık dedim zamanında bana cevabı yazıklar olsun size oldu.görüşüyorum filan demedi.lafına dikkat et konuşmana dikkat et dedi.Yanlış anlama arkadaşım da ben olsam görüşmem.
Zamanında ben görüşmemiştim hatasını anlayana kadar.
Kimbilir belki benim yaptığım da yanlıştır ama en azından daha huzurlu olmuştum.
Yok Allah var artık değişmeye çalışıyor derdimi dinliyor eşimle aramı yapıyor bana para veriyor ihtiyacım vardır diye.ona gidince nasıl karsılıyo onemli olan bu iste sana dese ki basınıza bisey gelse babamın cümlesini söyliyim kendimi köprüden at bize gelme
hadı bu bekarkendi
evlendik bize bisey anlatma uykusuz kalırmıs yaa kızın mutlumu onu sor be adam
Desin.ya onu da denedim yemin ederim denemediğim yol kalmadı artık.bu seferde arıyor işte ben size baba olamamışım yazıklar olsun sizin gibi çocuklara diye başlıyor.burada bir babam var ne yaptı ne etti sormuyorsunuz ben sizi çok iyi anladım kızım Allah canımı alsında kurtulun benden diyor.ele güne karışmışım harektlerime dikkat edim yok.saçını simsiyah boyuyor yüz bin kere yapma şunu diyorum hiç duymuyor bile beni sanki.ve o kadar kötü görünüyorki o saçı filan berbat.arkasından kimbilir neler söylüyorlar.ya eşimin saçı kır babamınki simsiyah.yapma diyorum yapıyor.58 yaşında bu adam.hala o kadınla görüştüğüne eminim.çarşının ortasında bir ev tuttu kendine hem ofis hem ev olarak kullanıyor.eşimin dayısı ile yan apartmanlardalar.ve o kadın oraya gidip geliyor eminim.daha önce sattığı ürünlerden bulmuştum orada.yapma şunu dedim ele güne karıştık artık dedim zamanında bana cevabı yazıklar olsun size oldu.görüşüyorum filan demedi.lafına dikkat et konuşmana dikkat et dedi.
Desin.ya onu da denedim yemin ederim denemediğim yol kalmadı artık.bu seferde arıyor işte ben size baba olamamışım yazıklar olsun sizin gibi çocuklara diye başlıyor.burada bir babam var ne yaptı ne etti sormuyorsunuz ben sizi çok iyi anladım kızım Allah canımı alsında kurtulun benden diyor.ele güne karışmışım harektlerime dikkat edim yok.saçını simsiyah boyuyor yüz bin kere yapma şunu diyorum hiç duymuyor bile beni sanki.ve o kadar kötü görünüyorki o saçı filan berbat.arkasından kimbilir neler söylüyorlar.ya eşimin saçı kır babamınki simsiyah.yapma diyorum yapıyor.58 yaşında bu adam.hala o kadınla görüştüğüne eminim.çarşının ortasında bir ev tuttu kendine hem ofis hem ev olarak kullanıyor.eşimin dayısı ile yan apartmanlardalar.ve o kadın oraya gidip geliyor eminim.daha önce sattığı ürünlerden bulmuştum orada.yapma şunu dedim ele güne karıştık artık dedim zamanında bana cevabı yazıklar olsun size oldu.görüşüyorum filan demedi.lafına dikkat et konuşmana dikkat et dedi.
Annemi zaten mahfetti boşandılar..annem bir numaralı düşmanı gözünde.herşeyi kendi yaptı bide kadını suçluyor bizi suçluyor yani bu kadar olur.sanki kadın kendini aldatmış oğlu yaşında biriyle.tövbe tövbe yaa.hasta diyorum ya.aşık olsa saygı duyucam.aşık olsun gelsin mertçe açıklamasını yapsın tamam derdim ya bir süre sonra en azından.yani bir insan yerine koy.salak mıyız biz.her haltı yedi bize yazıklar olsun dedi dedi durdu.anneme deli dedi uyduruyor dedi.biz yüzüne vurdukça ben sizi anladım tamam kızım dedi.hayır napıcaktık alkışlıcak mıydık acaba?cevap vermeyince de rahat edemiyorum hadi bişe olsa diyorum konuşunca daha beter pişman olacak sözler söylüyorum amaDesin.
Benim babam da aynılarını hatta daha da abarttıklarını söylüyordu.
Ben de toparlanmasını söylüyordum.
Belki milyon defa anlattım,milyon defa yazdım.
Ya evet 17 lik sevgililer gibi whats up'tan yazıştık.
Baktım anlamıyor,cevap vermemeye başladım.
Hala kafam kızınca keserim iletişimi.
Açıp baksan kaç tane cevapsız mesajı,şarkısı,şiiri vardır.
Huyumu iyi bilir. Kendisini çok severim çok çok severim ancak bir yere kadar.
Annemi üzdüğünde yokum.
Ki babamı annemden daha çok severim ama annemi daha çok tutarım.
keşke affedebilsem...affedip yoluma bakabilsem...affedemediğim için yoluma bakamıyorum.evlendim bebeğim olacak hala onunla savaşıyorum.hazmedemiyorum yaptıklarını.seviyorum babamı hala ama daha farklı şekilde seviyorum artık eskisi gibi değil.güzel anılarımın olduğu eski bir tanıdık gibi.sonra yaptıkları aklıma geliyor yaşattıkları.ya birde benim babam bizi suçluyor sürekli ona neler yapmışız neler.gitme etme yapma dedik biz kötü olduk.kim onu düşünüyormuş çok net anlamış.hala böyle konuşuyor..ölsemde kurtulsanız modunda bişe söyeyince hemen acıtasyon..ben ne yaptım diye 1 kez düşünmemiştir herhalde.bazen onun hasta olduğunu düşünüyorum.ne zmn onunla konuşmaya başlasam tartışıyorum öfkem geçmiyor ona karşı elimde değil ya
Haklısın bak yerden göğe hak veriyorum ben sana.Annemi zaten mahfetti boşandılar..annem bir numaralı düşmanı gözünde.herşeyi kendi yaptı bide kadını suçluyor bizi suçluyor yani bu kadar olur.sanki kadın kendini aldatmış oğlu yaşında biriyle.tövbe tövbe yaa.hasta diyorum ya.aşık olsa saygı duyucam.aşık olsun gelsin mertçe açıklamasını yapsın tamam derdim ya bir süre sonra en azından.yani bir insan yerine koy.salak mıyız biz.her haltı yedi bize yazıklar olsun dedi dedi durdu.anneme deli dedi uyduruyor dedi.biz yüzüne vurdukça ben sizi anladım tamam kızım dedi.hayır napıcaktık alkışlıcak mıydık acaba?cevap vermeyince de rahat edemiyorum hadi bişe olsa diyorum konuşunca daha beter pişman olacak sözler söylüyorum ama
Dayanamıyorum işte ben ama haklısın sanırım en iyisi görüşmemek..Anneme daha fazla yapabileceği birşey yok zaten kadını yıktı geçti boşandılar ağır bir depresyon geçirdi.hatta hala tam düzelememiş bile olabilir..ben hala herşeyine deliriyorum kıyafetlerine,saç boyamasına,kendini 18lik delikanlı sanmasına saçma salak hareketlerine o kdr yaşattıklarının üzerine bize sitem edebilmesine kahırlanmasına.yuh artık diyorum saydırmaya başlıyorum ayarsızca.gittiği yeri kabul etmiyorki adam.biz göndermişiz biz evden atmışız onu böyle söylüyor.yok benim psikolojimi bozuyor ya görüşmemek en iyisi...Haklısın bak yerden göğe hak veriyorum ben sana.
Ben işte bunları dinlemeye tahammül edemezdim.
Ben hakaret de edemem,hani öfkemi kustum rahatlayayım diye.
En iyisi irtibatı kesmek derim kendi adıma.
Bir şey olsa ne yapayım,gitmeyi tercih eden kendisi. Gittiği yer baksın çaresine.
Diyorum ya dibine kadar babacıyımdır,anneme dokunmadığı sürece.
sanırım gerçekten ihtiyacım varCanım terapi almayı denemez misin? Bak bebeğin olacak ona da bu olumsuz duygularını yansıtmamalısın.
Üzülme arkadaşım nolur.Dayanamıyorum işte ben ama haklısın sanırım en iyisi görüşmemek..Anneme daha fazla yapabileceği birşey yok zaten kadını yıktı geçti boşandılar ağır bir depresyon geçirdi.hatta hala tam düzelememiş bile olabilir..ben hala herşeyine deliriyorum kıyafetlerine,saç boyamasına,kendini 18lik delikanlı sanmasına saçma salak hareketlerine o kdr yaşattıklarının üzerine bize sitem edebilmesine kahırlanmasına.yuh artık diyorum saydırmaya başlıyorum ayarsızca.gittiği yeri kabul etmiyorki adam.biz göndermişiz biz evden atmışız onu böyle söylüyor.yok benim psikolojimi bozuyor ya görüşmemek en iyisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?