Babanızdan hiç nefret ettiniz mi?

Hamilesiniz lutfen kendinizi cok uzmeyin

Günaydın arkadaşım.
Üzülme nolur.
Öder hiç merak etme.
Baban da o kadın da ektiklerini biçecekler en yakın zamanda inşallah hiç üzülme sen.
Ben her canım yandığında "Bu dünyanın öbür dünyası da var,elbet karşılaşacağız" derim.
Allahım elbet en iyisini bilir hakkımızda.
Beddua etme,bol bol dua et.

eskisi gibi üzülemiyorum ama tabi içimde buruluk var böyle şeyler olunca yine başa sarıyorum bazen...bunlar nasıl insanlar anlamak mümkün değil.yaşamadığımız şey kalmadı kadın anneme merhaba diyor giyinmiş süslenmiş altına araba çekmiş ve babamın yaşadığı yere giderken.beddua etmek istemiyorum ya yapmamalıyımAllahından bulsun ne deyim...Babama da Allah bir an önce doğru yolu gösterir yaptıklarından pişman olur değerimizi anlar inşallah

Hamilesiniz lutfen kendinizi cok uzmeyin
eskisi kadar üzülemiyorum Allahtan artık düşünmemeye çalışıyorum ama babamı görünce tabi yaşadıklarımız gözümün önünden gitmiyor...hı birde 58 yaşındaki adamın simsiyah saç boyamış olduğunu görmek renkli ve son derece saçma sapan spor giyindiğini filan görünce hıı devam diyorum...

Etme arkadaşım etme beddua.
Onların pis günahıyla uğraşma.
Acılarını,gözyaşlarını anlıyorum.
Allahım sana da annene de diğer kardeşlerine de büyük sabırlar versin inşallah.

hiçbir zaman kabul etmedi sürekli inkar etti.kaç kez konuştuğunu gördüğümüz halde inkar etti.görüşme dedik yazıklar olsun size cevabını verdi.bir ara akıl sağlığımdan şüphe etmeye başlamıştım..

Babam Vefat etti benim.. 5 yıl önce..
Nefret etmeyin ne olursa olsun tek diyebileceğim şey budur..
sonradan toprağını çok öpersiniz ah vah dersiniz

valla öyle olmuyor
babamla 12 sene görüşmedim, o şekilde vefat etti
bir kere ah vah demedim
bir kere Allah rahmet eylesin demedim
affetmedim
Allah'a büyük konuşmayayım ölene dek de affetmem

valla öyle olmuyor
babamla 12 sene görüşmedim, o şekilde vefat etti
bir kere ah vah demedim
bir kere Allah rahmet eylesin demedim
affetmedim
Allah'a büyük konuşmayayım ölene dek de affetmem
Ben de affetmezdim galiba.
Bana değil de anneme bir yanlışı olursa yani büyük bir yanlışı ben de affetmezdim.
Pişman da olmazdım.
Helal de etmezdim hakkım varsa.

Ben de affetmezdim galiba.
Bana değil de anneme bir yanlışı olursa yani büyük bir yanlışı ben de affetmezdim.
Pişman da olmazdım.
Helal de etmezdim hakkım varsa.

vefat edeli 10 seneden fazla oldu
gram affetmedim
öldüğünde üzülmedim bile, bi şey hissedemedim
bana şiddet göstermedi veya taciz falan da değildi
ama baba olmayı hiç haketmeyen bir adamdı bence
bir kadınla evlenmişti
o da neler neler yaptı
onu da affetmedim, affetmem
Allaha havale ettim

Yok yok asla aklıma taciz vs. gelmedi.
Zaten bir insanın kötü olması için illa tacizci,hırsız,katil olması gerekmiyor.
Niyetinin kötü olması yeterli benim için.
Üzgünüm ama bazı anne ve babalar evlatlarının kıymetlerini hiç bilmiyorlar ve onları hiç haketmiyorlar bence...

görmüyorum, görüşmüyorum. hayatımda hep bir eksiklik olacak diye düşünürdüm ara ara düşünürüm.. ama olmaması daha hayırlı sanırım, her şeyimi kendim yaptım zaten o olmasa da olur.

Limoncu şu senin tatillerin olay ya..Tatil için bosanmiyorsun yani

gerçekten aşırı derecede sinirimi bozuyor.hayatımda bu kadar bencil bir insan tanımadım.6 ay önce bir işe girdim çok memnunum ve babam daha önce siyasetle uğraşıyordu aktif olarak.işe girdiğim yerde tam tersi bir yer.yani zaten etiketliyim girmem filan mucize buraya.en başından beri siyasi bişeyle uğraşma artık profilinde filan bişe paylaşma diye yüz kere söyledim.az önce yine paylaşmış olduğunu gördüm.ve çalıştığım yerde dahil olmak üzere çok fazla ortak arkadaşımız var.birşey rica ettim kendisinden ama yok adam ben ne desem tersini yapıyor.msj attım siyasi bişe paylaşma demedim mi diye saçmaladığımı söylemiş.herşeyi ölüme bağlıyor acıtasyon desm ölsemde kurtulsan diyor

Limoncu şu senin tatillerin olay ya..Tatil için bosanmiyorsun yani
sadece tatil yazmıyo orda istersen iyi oku hayat görüsü annemin pasif olması babam evde askeri düzende yasayan birisi ben en azından ise girersem hem daha az görüsürüm hemde en azında iplemem maasım var alırım yerim derim yoksa onlarla yasam cekilmez

adam öyle vizyonsuzki bankada para habire faizde dursun ellemesin tabi bana gecince catır catır yicem o ayrı

ama dün haberlerde ab icin 72 vize tamamlanmıs o haberi izliyorum cünkü yurt dısına giderken neden 1000 lira vize ücreti sigorta cart curt icin bosa para veriyim en azından alırsın pasaportunu gidersin kafasındayım

bi bagrıyo ki oooo sasarsın neden gidicekmisim ne varmıs o daha türkiyeyi gezmemis ee dedim gezz seni tutan ne dünyaya 1 kere geliyosun paran var malın var hayatta tek gayesi sürekli annesine babasına bakmak olan bi adam zavallı annemde susuyo sürekli onun pesinde onun abisi onn yengensi onn gelen gideni

vs vs vs adamın vizyonu kısa sadece evde annesi babasını görmek machu picchu ya gidiyim dimi o havayı teneffus ediyim yada uzungöle gidiyim o manzarada kahvaltı ediyim batumdan cay alıp geliyim
gemi turuyla geziyim ama yok

derneklerimiz gezi yapıyor onlara gidiyoruz mesela orda bile sürekli kavga ediyomus dernke yöneticileriyle neden gezi yapıyosunuz ne gerek var bilmemne sacma isler ya adam icin deli ediyo bizi

iyide babana de onları engelle yada eklemem karsıt görüste oldugun birini neden insan kabul eder ki yani babana istek yollaynlardada akıl yok sahsen cumhuriyetci biriyim asla atatürkü sevmeyen biriyle arkadas olmam bu kadar net

Bu yönden bakınca tabi ki haklısın. Fakat ailenin özellikle baba'nın hayat görüşüne saygı duymalısın .

O öyle görmüş ve öyle inanıyor.
Önce şöyle dua et Babam da annem de emeklerini önce kendileri yesinler,önce onlara nasip olsun.
Gerisi kısmetse..

Şu son cümlenize kadar okudum normal karşıladım da şu son cümleniz nasıl nankörce ve çirkin. Yaşamasan anlamazsınız maalesef. Birinin ölmesini sırf kendi zevkinizi sürmek için nasıl isteyebiliyorsunuz? Her şey para mı? Gezmek mi? Çok acı.

iyide sen gezmemissin dimi bırak kızn gezsin yok ona göre sadece para toplucan hep ulan hayat 1 kere geliyon ben hic tatile cıkmıcaksam gezmiceksen ne anladım hayattan annem öyle biri degil aslında babam olmadımı süper vakit geciririz gecen
hatta gecen onları benim gittigim bi itlayna restorantına götürdüm annemin kendi kirası var dedemden gelen yoksa babam duysa o restorabta gidip 250 lira verdigimizi 3 kisi icin normalde adam icin dehset

neyse kardesim diyo ablamın gönkünü yapalım diye ne paralar verdik be diyo :)))

annem yer yanı aslında gezmeyi sever ama adam yuzunden sürekli yemek yapıyo gelen giden cay kahve babanne dede ayyy ne igrenc bi hayat ,

babama bu yuzden kızıyorum ya deki kızlarım benim servetim ben gezemedim siz gezin vs vsvs

Zamanında babamda çok çektirdi bize anneme neler yaptığını bi Allah bilir birde biz evlatları. Ama yinede babam diyorum başım sıkışınca yine ona gidiyorum hatta kendide der evlatlarım beni anneleri kadar sevmiyor diye seviyorum ama bir tarafım buruk işte yinede ona bişey olsun istemem başımızdan eksik etmesin Allah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…