Babanızın annenizi aldattığını öğrenseniz ne yapardınız?

Annenizin yerine kendinizi koyun öyle karar verin bence..

Ben olsam hangi durumda olursam olayım bilmek isterdim.. aptal yerine konmak kadar üzücü birşey olamaz..

Ben sizi anladım da dediğiniz gibi artık bu saatten sonra öyle bir durum olmaz zaten. Evliliğin bu hale gelmesinde iki tarafında suçu var ama babamın daha çok tabi. Çünkü annemin hastalığı kolay bir hastalık değil ve son evrelerde farkedilmişti. Hani o öldüm ölücem durumu insanda psikoloji bırakmıyor zaten üstelik teyzemi de aynı hastalıktan kaybetmiştik. Ama eğer ortada huzursuz bir yuva varsa hepimiz mutsuzuz bu durumdan. Annemde memnun değil bende değilim babam da değil. Ama memnun olmamak hata yapmayı gerektirmiyor nitekim biz yapmıyorsak evin erkeği olarak o da yapmamalı. Üstelik herkese böyle ahlak bekçiliği yaparken bu şekilde davranması daha bir çirkin.

Bende şu an facebookta buluştuklarından telefonda saatlerce konuştuklarından haberdarım ama buluşup buluşmadıklarını net anlayamadım. Açıkçası sadece konuşma da kalıyorsa dediğiniz gibi ben zaten karışmam bu duruma. Evet kendi başıma gelse belki ayrılığa giderdi ama hasta annemi bir konuşma için bile isteye üzemem. Ancak görüşme de varsa işin içinde ve o kadınlara para yedirme durumu varsa kesinlikle susamam. Onun için de beklemedeyim biraz daha takip etmeye çalışıcam. Buluştuklarından emin olduğum da bir şekilde araya giricem. Zaten iki seçeneğim var ya konuştuğu kadına mesaj atıcam ya babamla kendim konuşucam. İlk etapta direk anneme söylemeyi düşünmüyorum.

Ama ben babamın kendi kendine değişeceğini sanmıyorum gittikçe internete kaptırıyor kendini. 5 dakika dahi giremese çıldıracak artık o konuma geldi nerdeyse. Böyle bir durumdan kendi kendine vazgeçmesi çok zor. İtici bir kuvvet gerekiyor bence.

Kesinlikle annene söylemelisin, ne olursa olsun bilmeye hakkı var. Allah elin karasını yüze sürer der annem hep. Annen illaki öğrenecek, ve çocuğu olarak söylemeyerek bir de sen annenin arkasından iş çevirmiş olacaksın. Sen söyle, gerisini baban düşünsün.

Anlattiklarini okurken kendi yasadiklarimi birebir gordum..eger annen ölümden donmusse bence bu travmayi ona yasatip onun iyice psikolojisini ve moralini bozma.Ben facebookunu hacklemiatim babamin,kadinlarada birdaha beni aramayin eger mesaj yada telefon gelirse bilinki karimdir sakin acmayin diye mesaj atip engelleyip sildim.Babamada yaptiklarindan haberim var eger biraz olsun utanman varsa colugundan cocugundan utan ayip dedim.ve bu konuyu unutmus gibi yaotim.oda cesaret edemedi bidaha..

Bende böyle bir şey yapabilirim aslında başka bir çıkış yolu bulamadım. Genel olarak öneriler de bu şekilde zaten. Annemin duymamasını sağlayarak babamla aramda halletmem lazım. Babanızda da en azından utanma duygusu varmış da hatasını tekrarlamamış. Aynı duygudan benim babamda da olmasını umuyorum.

İlk once gayet normal birsey oldugunu savundu ve benim de arkadaslarim olamaz mi kafa dagitiyorum iste dedi bende gozumden dustugunu soyledim..

Babaniz nete girdigi sirada gidip yaninda dursaniz. Ne tepki verir acaba.
Ne yaptigindan haberim var imalariyla baslayin bence.
Nete oturdugunda gidin basinda bekleyin.
Bu sitelere kadinlarda girebiliyomu falan diyin safa yatarak.
Boyle netten kadinlarla konusanlarda varmis evli barklilar bide utnmiyolar diye laf sokun.
Belki utanir

Bazen yanına geçiyoruz hatta özellikle annem yapıyor şüphelendiği için ama hemen ekranı kapatıyor ya da başka sayfaya geçiş yapıyor. Bu arada yeni gelişmeler oldu. Buraya yazdığım günün ertesi, en çok konuştuğu hatta benim buluşmuşsa bunla buluşuyordur diye düşündüğüm kadınla arası açıldı ve artık konuşmuyorlar, babam bir iki kere bir şeyler yazmış kadın buna cevap vermemiş. Sallamamış yani babamın yazdıklarını. Çok iyi olmuş babama, yaşadığı bu hayal kırıklığını çoktan hak etmişti.

Babamın yüzüne bunu bildiğimi söyler, anneme birşey belli etmezdim. En azından babanızın annenizi ve sizi kaybetme gibi bir korkusu varsa kendisine çeki düzen verir. Babanız sizi saf yerine koymaması gerektiğini bilmeli ama anneniz bunu bilmemeli bence. Anneniz zaten rahatsızmış bu üstüne çok gelebilir. Ben annemi kaybetmeyi göze alamazdım.

Aynı şekilde bende annemi kaybetmeyi göze alamıyorum. Zaten rahatsız olmasaydı tavrım çok başka olurdu. Dün başka bir kadınla yazışmasını okudum. Sanırım evli olduğunu da saklamıyor kimseden. Kadınlar bunu bile bile konuşmaya devam ediyorlar. Kızım için ayrılmadım. Eşim çok problemli ben ayrılırsam ikisi bir arada yapamazdı, ayrıca rahatsızdı o durumda ayrılmak bana yakışmazdı ama bıraksam olmuyor kalsam hiç olmuyor falan demiş. Kısmen doğru ama kalarak bize iyilik yaptığını sanarken, bu şekilde aslında bizi küçük düşürdüğünün farkında değil. Annemi kaybetmekten korkacağını düşünmüyorum ama bir ihtimal belki beni kaybetmekten korkar korkarsa.

Karısı sinirli diye adam aldatmak hakkımı yani

Annenize bu durumu aksettirmenin hiçbir faydası olmaz. Ki şüpheliniyor zaten diyorsunuz. Bence babanıza nikahlı bir halde bu şekilde 50 yaşını geçmiş kocaman kızları olan bir adamın bunları yapmasının ne kadar çirkin olduğundan bahsedin. Çok şaşırıp üzüldüğünüzü söyleyin. Duygusal koldan girin bence konuya. Sizi kaybetmekten korkuyorsa ve en azından bildiğinizi bilirse durum değişebilir. Ama bu konuşmayı anneniz yokkken veya dışarda yapın derim.

Ben umursamazdim onların hayatı belki annenin haberi vardır bile sonucta tanık olmuş degilsin. Gormemen gereken biseyi görmüşsün. Adamin özelini karistirmissin.

bende bu özeline girmişsin lafına bayılıyorum.sanırsınız ki kk daki yüzde 90 kimsenin özeline bakmaz.
kimsenin özeline girmem benim özel alanımı da karıştırmasına müsaade etmem.evet o konuda hemfikirim.ve sonuna kadar katılıyorum.
ama gerçekten merak ettiğim için soruyorum.sizin babanız yapsa ne yapardınız?

babam o benim yaa.başlarım onun özeline.benim annem kanser olmuş belki de onun sorumsuzca yaptığı işler yüzünden.
benim annem evde tek başına kalamıyor.benim annem ölümden dönmüş.benim annem borç batağında ama o keyif yapacak.adı da özel olacak.yok özel mözel.doğduğuna pişman ederim onu.terbiyesiz adam.
o gönül eğlendirecek diye benim uykularım kaçacak.ben üzüleceğime o üzülsün.borçlar dursun o bilgisayar alma peşine düşsün.

alıntıladığım için yanlış anlaşılmak istemem.sadece size sorduğum tek bir soru var o yüzden alıntıladım.

evlilik mutlu değil, annenle araları iyi değil, cinsellikleri yok..
zaten bu evlilik bitmiş sürdürmenin manası yok yani.

bence karışma, annen ve baban arasında bu durum.

Annesinin hasta olduğunu onu yazdiktan sonra gördüm. Bazı iliskiler biraz uc maymunu oynama oluyor bu durumda üçüncü kişiye pek birşey düşmüyor. Öyle olabilir diye düşündüm. Arkadasim enistesine yem atti faceten başka biri gibi. Adam direkt salça oldu. Ablasina anlattik durumu. Pis herif uste cikti bi de beni ne hakla dener özür dilesin kardeşin benden yoksa evlenmem seninle diye. Arkadaşım özür diledi şahsen sevgilimi denetlerim en fazla da babamin annemin telefonunu ozelini karistirmam. Bi kere annemin telefonunda baska bir erkeğe atilmis bitanemli mesaj gördüm. Ne hesap sordum ne gittim babama yetistirdim. Kucucuktum o zaman bir de hala ayni dusuncedeyim: Banane ya. Namus bekcisi miyim.

aslında şu konuda size hak veriyorum ki bu bakış açısıyla alakalı.dediğiniz gibi sizin ki herkes kendi hayatına baksın beni ilgilendirmez durumu.bunu anlıyorum.
farklı düşündüğümüz için bende size o soruyu sormak istedim açıkçası.bu düşüncenizin altında yatan sebebi öğrenmek için.
teşekkürler dikkate alıp cevapladığınız için.
ama benim için aynı şey söz konusu olamıyorum.benim susamayan bir yapım var.arkadaşımın falan özeline girmem asla.beni zerre ilgilendirmez.sadece bana anlatırsan fikirlerimi paylaşırım.
ama bu durum bana çok sevimsiz geldi.hasta bir kadın ve keyif peşinde koşan bir baba.
benim tahammül sınırımı aşar.

Aynen o bana da igrenc geldi vicdan yok bazi erkeklerde hic. Ama o zaman da annemin iyiligi icin mecburen susardım :/ hos kimle nerde bilinmez annemi daha beter hasta edecek mikrop da tasiyabilir vala iki ucu keskin degnek zor bir durum. Adam kesinlikle hak ediyor rezil olmayi ama isin ucunda annenin sagligi da var.

Bazıları o sinir harbiyle haketmiş gibi cümleler kurulmuş. Bir kadın kolay kolay o hale gelmez. Kim bilir adamdan neler çekmiştir. Yıllarca yıpratıyorlar sonra gidip yıllanmış hayat arkadaşlarını,ergenler gibi aldatıyorlar.
Otur yerinde adam. Karını terapiye gotur, tatile gotur, çiçek al, ona yeniden kadın olduğunu hissettir bakalım kalıyor mu sinir harbi...
..

Sizin yerinizde olsam kesinlikle babamı dışarıya bir yere çağırır ona kırgınlığımı anlatırdım. Uçtan uca tehdit ederdim alıp annemi giderim gibi v.s
Eminim düzeltecektir bazı hareketlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…