- 30 Mayıs 2015
- 21
- 3
- 1
- 33
- Konu Sahibi NamelessMember
-
bence karısma gormemezlıkten gel
babanla konussan ıllakı tartıscaksınız annenıze yansıyacak daha kotu olacak
kadınlara yazsanız kadınlar babana ulascak
babana caktırmadan kadınları engelleyıp sılebulırsınız ama buda nereye kadar
cok zor bı durum
Bence annenize söyleyin bilmeye hakkı var.
bence sen önce kendin babanla bir konuş, bir silkele kendisini.zaten anneciğin er ya da geç kendisi öğrenecektir.
allah babanı ıslah etsin ne denir ki başka?Konuşsam da değişeceğini düşünmüyorum en fazla daha dikkatli yapar yapacağınıAnnecim zaten şüpheleniyor kıyamam internetten de anlamıyor gelip bana babanın facebookuna giremez miyiz kimle konuşuyor böyle diyor. Bir de babam bu ara giyimine dikkat etmeye başladığı için ekstra şüpheleniyor. Aslında farkında ama bir delil bekliyor, sürekli babama da ima ediyor ama babam inkar ediyor tabi ki.
Kesinlikle bilmeye hakkı var. O da şüpheleniyor zaten ama inanın bunu kaldıracak durumda değil. Psikolojik olarak rahatsız, üstelik daha önce kanser tedavisi de gördü. Bu hastalıkta moral çok önemli biliyorsunuz. Korkuyorum öğrenince bir şey olacak diye.
Benim annem bu sekilde sinir harbiyle eve ve cevresindekilere huzur vermese bi kere ben babama hak veririm..aldatma lafi bile tuylerimi dikenlendirir benim ama burda durum farkli..anneme soylemem, dahada zivanadan cikar diye..birakirim herkes kendi pisliginde bogulsun..
yani kardesim ben iki ucu .oklu deynegi tutarim ama o bokuda kimseye surmeyeye calisir kendim uzulur uzulur dururdum..
Anneniz de farkindaymis ama nasil soylenir ki böyle bir sey. Hele bir evlat icin ne kadar zor. Allah islah etsin babanizi. Insallah duzelir..
Yahu deli misin sakın söyleme. Gecen yanımda açtı hesabini arkadaslariyla konusuyor falan de hatta. Bilse nolcak alahaskina ya o kadar yıldan sonra. Annenin iyiligi icin sus yoksa vicdan azabi cekersin. Cogu zaman yalanlar gerceklerden guzeldir. O da bilse bilmemis olmayi tercih eder emin ol.
İnşallah düzelir ama hiç sanmıyorum üstüne diğer konuşmalara da baktığımda başka kadınlarında telefon numarasını almış ama onlarla şu an sadece arkadaşlık çerçevesinde konuşuyormuş araşıyorlar falan. İleride belki onlarında boyutu değişecek arkadaşlıktan sevgililiğe dönecek. Sanki onlara da yer yapıyormuş gibi geldi bana
Ben zaten öğrenene kadar hep öyle diyordum. Anne müzik dinliyordur, haber okuyordur. İnternet bu insanı çeken bir şey bak bende kaç saat başında kalıyorum bir girince falan diye. Gerçi o zaman bende babama konduramıyordum. Babamın bize maddi bir desteği yok annemin emeklisiyle geçiniyoruz zaten. Bende mezun oluyorum bu sene sonra iş bulmaya çalışıcam hemen. Biz her türlü birbirimize yeteriz ama ben sadece işin psikolojik boyutundayım.
Ben zaten öğrenene kadar hep öyle diyordum. Anne müzik dinliyordur, haber okuyordur. İnternet bu insanı çeken bir şey bak bende kaç saat başında kalıyorum bir girince falan diye. Gerçi o zaman bende babama konduramıyordum. Babamın bize maddi bir desteği yok annemin emeklisiyle geçiniyoruz zaten. Bende mezun oluyorum bu sene sonra iş bulmaya çalışıcam hemen. Biz her türlü birbirimize yeteriz ama ben sadece işin psikolojik boyutundayım.
annenıze asla soylemeyın
su yastan bu saatden sonra psıkolojısınınde kotu oldugunu soyluyorsunuz ayrılsalar daha mı ıyı olacak
annenın saglıgı ıcın susmalısın
babanla dısarda cık konus yuzune vur
evde bılgısayarı ona yasakla sıfre koy
annemı uzerden sana dava acarım falan de korkut
Babanizin maddi geliri yoksa o kadinlarla nasil bulusuyor? Su icmek icin bile para lazim bu durumda??
Eger annenizden alıyorsa sakin vermesin anneniz, belki boylece bu pis seylerden de kurtulur..
Babanizin hak etmedigi ortada. Ama anneniz seviyorsa yıkılır kaldi ki o kadar yildan sonra gururum daha önemli demez babani o kadinlara kaptirmicam yarisina bile girebilir. Eskisi gibi konusmaya devam edin en iyisi. Cok gecmis olsun annenize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?