Sana cevap veririm sevgili @ncckts konu sahibini eleştirdiğim için bana zamanında yazdığı mesajları ekliyorum. Tartışma falan yaşamadık yansıtmaya çalıştığı gibi. Kendisi dümdüz hakaretler etti. Cevap vermeye tenezzül etmem :)ne oldu da böyle oldunuz papatya veSudakiiz
Neden boyle yapiyorsunuz ki? Yorum yapıp geçmek daha kolay degil mi? Bu kadar takılı kalmak, diretmek, unutmamak, kindar olmak yalnızca sizi yorar. Kızdığınız kişiye bir zararı olmaz.@Mune konu değiştirilmiş. kendsi nam-ı diğer ayıyogi, kelebek vs gibi nicklerle hatırlayacağınız arkadaştır.
Yok haklıysam özür dilemem valla kimseden istediğini yapsın umrumda değil. Ben hakkım olan maaşı almışım bana burnundan gelsin yazmış o arkadaş. Ben gözardı ediyorum kendisinin de ne yaptığı beni ilgilendirmiyorsiz kendi üstünüze düşeni yapın yorumunuz ağır geldiği için bende fazla tepki verdim diyerek özür dileyinSudakiiz da bu gerginliğin devamına katkı sağladığı için pişman olduğunu söylesin
hadi barışın
ah ah
Sen önce tarihe bak üstünden kaç yıl geçmiş. Senin bence ciddi sorunların var. Neyi yansıtmaya calısacağım tanımam etmem banane yani. Uğraşan sensin. Ben hakkım olan parayı almışım bana burnundan gelsin gibi laflar saymak senin ne haddine? Kendi kışkırtmalarınıda atsaydın keşke.
Hala yalan dolan. Ben ekran görüntülerini kesintisiz attım. Ben sana cevap vermedim ki neyi atacağım daha? Tüm özel mesajlar bunlardan ibaret.Sen önce tarihe bak üstünden kaç yıl geçmiş. Senin bence ciddi sorunların var. Neyi yansıtmaya calısacağım tanımam etmem banane yani. Uğraşan sensin. Ben hakkım olan parayı almışım bana burnundan gelsin gibi laflar saymak senin ne haddine? Kendi kışkırtmalarınıda atsaydın keşke.
İnanın onun kışkırtmaları kat kat fazla. Benim elimde görüntü olmadığı için gösteremiyorum da . Kendisi kadar kinci değilim çünkü.. dolandırıcılıktan girdi burnundan gelsine vardı. Böyle birşey olabilir mi? İnsanları kışkırtıp köşeye çekilen bi tip işte :) bence böyle insandan korkulur.ah ah
ee 1 1mirac e ama sizde yaniiiii insanın damarına damarına basmışsınız :)
tamam hadi bu kadar büyütülecek birşey yok gerçekten geçmiş gitmiş
bugün ters düşersiniz yarın aynı fikirde olursunuz burası öyle bir yer ve birçoğumuz artık burada birbirimizi tanıyoruz o ona küs , bu buna kırgın ,forumda herkes birbiriyle küs olmaya devam ederse konu açtığımızda yorum gelmeyecek artık
aslında mesajlarınız yaşadığınız şeyi anlatmak üzerine ,daha çok açıklama yapmışsınız ve üstünden seneleeeeer geçmişİnanın onun kışkırtmaları kat kat fazla. Benim elimde görüntü olmadığı için gösteremiyorum da . Kendisi kadar kinci değilim çünkü.. dolandırıcılıktan girdi burnundan gelsine vardı. Böyle birşey olabilir mi? İnsanları kışkırtıp köşeye çekilen bi tip işte :) bence böyle insandan korkulur.
Mesajlar değil zaten yorumlarından bahsediyorum. Bu maaş konusunda bana burnundan gelsine varan sözler ettin. Dolandırıcılıkla ihtam ettin. Ee ben haksız birşey yememişim içmemişim gördüğün gibi zaten hakkım olan paraydı yani.Hala yalan dolan. Ben ekran görüntülerini kesintisiz attım. Ben sana cevap vermedim ki neyi atacağım daha? Tüm özel mesajlar bunlardan ibaret.
4 sene olmuş ama yaHala yalan dolan. Ben ekran görüntülerini kesintisiz attım. Ben sana cevap vermedim ki neyi atacağım daha? Tüm özel mesajlar bunlardan ibaret.
Nerde etmiş? Hepi topu 4 mesajı var bu konuda, hepsi yeni tarihli.Mesajlar değil zaten yorumlarından bahsediyorum. Bu maaş konusunda bana burnundan gelsine varan sözler ettin. Dolandırıcılıkla ihtam ettin. Ee ben haksız birşey yememişim içmemişim gördüğün gibi zaten hakkım olan paraydı yani.
Katılıyorum, birde daha bunlar ortada yokken neden bilip bilmeden dolandırıcı ilan edip burnundan gelsin vs dediğini çok merak ediyorum hadi diğerleri ben hakaret ettim diye olsun. Benim durumum ortada yani yenilir yutulur bir laf mı burnundan gelsin demek..aslında mesajlarınız yaşadığınız şeyi anlatmak üzerine ,daha çok açıklama yapmışsınız ve üstünden seneleeeeer geçmiş
bu kadar uzatılacak birşey yokmuş gerçekten
Hayır eski yorumları var ben cok iyi hatırlıyorumNerde etmiş? Hepi topu 4 mesajı var bu konuda, hepsi yeni tarihli.
Ben akrepim unutmam :)4 sene olmuş ama ya
Bu konuda yok, hangi konuda bulun gösterin lütfen.Hayır eski yorumları var ben cok iyi hatırlıyorum
kendisi ağır yorum yaptı diye yine de hakaret etmeseymişsiniz daha iyi olurmuş , haklıysanız haksız durumuna düşürmüşsünüz kendinizi haysiyetsiz pis insan demişsiniz bunlar gerçekten ağır amaKatılıyorum, birde daha bunlar ortada yokken neden bilip bilmeden dolandırıcı ilan edip burnundan gelsin vs dediğini çok merak ediyorum hadi diğerleri ben hakaret ettim diye olsun. Benim durumum ortada yani yenilir yutulur bir laf mı burnundan gelsin demek..
Durup dururken neden yazayım Allah aşkına öyle şeyler? Yazmıştı işte burnundan gelsin vs diye tek tek gezemeyeceğim şimdi.. Zaten ben konuyu ilk açtığımda herkes yanlış anlamış bi usulsüzlük var sanmış boşanıp aynı evde maaş alarak yaşamak gibi birşey sanmışlarBu konuda yok, hangi konuda bulun gösterin lütfen.
bellikiNerde etmiş? Hepi topu 4 mesajı var bu konuda, hepsi yeni tarihli.
Hala konularımı geziyorbellikiSudakiiz kız bam bam yorum yapmış seneler önce
1 1mirac da karşılığında ağır bir girişle mesaj yazmış
Sudakiiz da gördüğü yerde affetmemiş
Katibin Ruhu iyi biz sizinle kanlı bıçaklı olmamışız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?