Babası beni oyalamış galiba :(

üniversite mezunu ve tecavüzcüsüyle evlenmek istiyor.Aklını başına topla lütfen.Yaşadıklarından dolayı seni zaten yeterince değersiz görecek olan varken barı sen kendini değersizleştirme

kanunları ben yapsaydım keşke..
ve sizde alıntılama cesaretini gösterebilseydiniz..

Benim anladığım,sen adamın sarhoşluğundan faydalandın ve birlikte oldun.şimdi de kendini zorla yamamaya çalışıyorsun...ben böyle anladıysam,o baba da böyle anlamış olabilir

gerçekten tecavüz müydü rızanız var mıydı bilemiyorum ama muhtemelen siz babaya söylediğinizde oğluyla konuştu ve o da ona benle kendi rızasıyla birlikte oldu ve şimdi zorla evlenmeye çalışıyor dedi. şimdi ailecek kendini yamamaya çalışan bu kızdan yani sizden kaçıyorlar. zorla nikah masasına oturtamazsınız

Seni sevmeyen ve istemeyen bir adamla mı evleneceksin eğer istese çoktan basardı nikahı

Öncelikle bir destek almalısın çünkü insan rızası dışında ona sahip olmuş birisiyle evlenmek istemez ki sizi seviyorsa zaten rızanızı alır sizin düşüncenizde önemli . Babası sizi oyalamıyor değil umrunda bile değilsiniz bence insan bir geri döner mesajlara, aramalara keşke hakkınızı en başında ailenize anlatarak yargıda arasaydınız.

Egitimli ayaklari yere basan birinin bu kadar sig duuanebildigine inanamiyorum. Hala nasil seviyorum diyebiliyorsunuz. Sizinle zorla beraber olan bir insanin size dokunmasina gercekten nasil tahammul edeceksiniz?nasil hala seviyorum diyebiliyorsunuz? Size bunu yapan kisi ilerde baskasina neler yapabilir birakin alsin cezasini. Hukuki yontemlere basvurun. Ayrica yardim almanizi oneririm.

Benim anladığım,sen adamın sarhoşluğundan faydalandın ve birlikte oldun.şimdi de kendini zorla yamamaya çalışıyorsun...ben böyle anladıysam,o baba da böyle anlamış olabilir
Çok sert olmuş ama valla adamın babasının yerinde ben olsam ben de aynen böyle düşünürdüm. Konu sahibi başka ne bekliyor ki

Kendisi oyalayanı duydum da, babası oyalayanı ilk defa duyuyorum...
Asıl mesele; ben yazmaktan imtina ediyorum ama adam sana tecavüz etmiş tecavüz! Dahası istemiyor seni
Ne diye ailesini de işin içine katıp, zorlayıp kendini bu kadar düşürürsün! Kendine hiç mi değer vermiyorsun?
Aklını başına devşir bir an önce.

Ben bu işin tecavüz olduğuna inanmıyorum hem ailenize söyleseniz ne olacak ki kendinizi rezil edeceksiniz Benim anlamadığım birlikte olabilecek bir ortamda neden bulunuyordunuz

Hem zorlamak istemiyorum deyip hem de psikolojik baskı kurmuşsunuz. Babası da bu yüzden aradan çekilmeye çalışıyor olabilir. Karşı tarafı evlenmeye zorla ikna edip daha beter ömrünüzü karartmayın. Kurtulun bir an önce bu durumdan.

Inanamadim okuduguma
Saka misiniz siz?
Tecavuzcunuzle evlenmek mi istiyorsunuz?
Ve bunu babasina mi soylediniz bide
Valla bu bdv de nelere duyacagiz daha
Soklardayim

Nabız yoklamak için açılıyor bu tür konular başka bir açıklaması olamaz. İlla ki tartışma/saldırı olacak yorumlarda. Resmen davetiye yazıyorlar. Mune ablaya cımbız dayanmıyordur kesin. Hepimiz birleşip birer cımbız mı göndersek ablamıza

Senin niyetin olan kötü olayı örtbas etmek değil sen bu olayı resmen onunla evlenmek için kullanıyor gibisin.fazla saplantılı bi durum değil mi???ailen bildikten sonra daha ye evlenmeye çabalayacaksın ki farkında mısın istenmiyorsun

Rızam dışında beraber olduk dışındakileri okumayı kestim. Evlenmeyi beklemeniz hata. Şikayet etmeyin diye sizi oyalamış ve sizde evlensin diye gözünün içine bakmışsınız.

Tecavüzcünüzle evlenmek zorunda mısınız. Herşey o zar değil. Üstelik rızanız dışında kaybediliyorsa... böyle bir adamla geeçekten bir ömür geçirmek istedğinize eminmisiniz? Pislik kim bilir başka hangi kızların canını yaktı. Böyleleri dışarda barınmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…