Babası çocugun velayetini istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eminim bakar .Şimdi mi aklına gelmiş çocuğu. Hiçbir kadın keyfi sebepten boşanmaz. Çocuğunu çok düşünüyorsa zamanında kıymetinizi bilseymiş. Zoruna girmiştir yeni bir hayat kuracaksınız ya

Canım çocuğunun yaşı itibari ile zaten alamaz. Dıyelımkı almak ıstedı mahkemeye verdi vs vs çocuğun ikamet ettiği kişilerin geliri yaşam şartları herseyı incelemeye alınıyor.. Eğerki çocuğa bakan kişilerin geliri çok çok düşük çok kötü durumdaysa ozaman belkı dıye bılıyorum. Panik yapma bence. Ama haklısın anne olarak... Şuan ıcın yapman gereken olay cıkartırsa uzaklaştırma almak...

Peki onun ailesinden adam akıllı konusabılecegın bırısı yokmu onunla konusabılecek... Çocuğunun yaşı iti barı ıle ana çocuğu oldugunu senden ayrılmasının onu yıpratacağını felan konussunlar.

Sözlünüz istersen benden ayrılabilirsin demiş madem bunu da göz önünde tutmak lazım.
Her ne olursa olsun aile olacağın kişi seni tüm hayatınla kabul edip sarıp sarmalamasi lazımdı.
Sözlünun aile olma konusunda eksikleri olduğunu hissettim.
Bence 2.yanlış bir evlilik yapma riskin var iyice düşün.
Ayrıca eski eşinin çocuğu alması kolay değil. Yaş küçük diye anneye ihtiyacı var derler.
Zaten anlaşmalı bosanmissin çocuğun sağlığı ve güvenliği tehlikedeyse ancak karari bozdurabilir diye biliyorum.

Kendisi evlenmeye kalksa ohh ne ala
Ama siz evlenince sknti sorun

Hayırdır yaa bu erkekler onlara kul koleyiz falan sanıyorlar heralde bisanmissin bitmiş gitmiş smdi babalık yapıyor
ndn numaranı degistirmedin ki. Bu tarz insnlarn ne yapacakları belli olmaz

Vereceği nafakada çıksın biyerinden

Bir avukatla görüşün tekrar neler olabilir ne yapabilir ne yapmalıyız diye

Ben çocuğumu asla vermezdim herkesten geçerim evladımdan asla

Evet sözlü sakat. Konu sahibi sözlüsü istekli olmadığı için verme taraftarı gibi hissettim. İkinci yanlışa koşuyor resmen. Allahtan çocuğun dedesi sağlam. Süper dede

Ben anlatım tarzınızdan velayeti vermeyi düşündüğünüzü anladım çünkü demiyorsunuz ki asla vermem ;gerekirse ayrılırım evlenmem vs.habire babam vermek istemiyor ;sözlüm ayrılaniliriz diyor vs deyip durmuşsunuz .he bir de sözlünüzden çocuk için ayrılırsam haksızlık olur gibi bişey demişsiniz .
Mesajları ,tehditleri varsa gider mahkemeye verirsin ;elinden geleni de ardına koyma dersin çekilirsin kenara .Babanın gidip eski kocanla konuşmasına da gerek yoktu .
Baştan sona yanlış düşüncedesiniz ..

"Merhabalar son açtıgım konunun kapatılmasını rica ediyorum ve sonrada hesabımın kapatılmasını cok tesekkur ederim sımdıden "

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…