- 3 Şubat 2018
- 25.883
- 111.371
- 598
Alttan almak zorunda kaldım cunkı gercekten cok pislik sülalesi cok kavgacı evliyken kaynanamla kavga ettım diye kaynım sopayla kavga etti benimle gece yarısı elimde cocuk sopayla dövmeye calıstı tuttular boyle bir aile ben kızıma cok duskunum aşırı duskunum bırakamam tabı ki sadece eski esım bagrıp durunca telefonda ve mesajlarda sakınlessın dıye tamam deddım ve size danısıyorum bana fikir vermeniz ıcın kesinlikle cocugum dan ayrılma taraftarı degılım
Cocugum bu evde rahat degıl hep bana anne benim ne zaman odam olacak ne zaman evimiz olacak diye soruyor Du simdi onların eline bırakamam yedirip ıcıremezler hasta olur daha çişini bile sadece ben yaptırıyorum okulda bile tutuyor cısını bir kız cocugun Yanı annesinin yanıdır ondan ayrı kalırsam eger yapacagım tek sey intihar etmek olur. Yanlıs anlasıldım yanlıs anlattım kendimi kusura bakmayın
Konudan ve sonraki cevaplardan öyle anlaşıldı ama korkmayın alamaz kızınızı sizden. Çok istiyorsa açsın davayı, nafaka bile vermediği 4 yaşındaki çocuğu sizden alamaz kolay kolay. Ödemediği nafaka için icra takibi başlatın. Yanlış birşey yapmıyorsunuz biraz korkmayın, korktuğunuzu anladığı içinde üstünüze daha çok gelir eski eşiniz.Cocugum bu evde rahat degıl hep bana anne benim ne zaman odam olacak ne zaman evimiz olacak diye soruyor Du simdi onların eline bırakamam yedirip ıcıremezler hasta olur daha çişini bile sadece ben yaptırıyorum okulda bile tutuyor cısını bir kız cocugun Yanı annesinin yanıdır ondan ayrı kalırsam eger yapacagım tek sey intihar etmek olur. Yanlıs anlasıldım yanlıs anlattım kendimi kusura bakmayın
Alttan almak zorunda kaldım cunkı gercekten cok pislik sülalesi cok kavgacı evliyken kaynanamla kavga ettım diye kaynım sopayla kavga etti benimle gece yarısı elimde cocuk sopayla dövmeye calıstı tuttular boyle bir aile ben kızıma cok duskunum aşırı duskunum bırakamam tabı ki sadece eski esım bagrıp durunca telefonda ve mesajlarda sakınlessın dıye tamam deddım ve size danısıyorum bana fikir vermeniz ıcın kesinlikle cocugum dan ayrılma taraftarı degılım
konu sahibi elbette cocuk anane ve dede yaninda kalmasindansa babasinin yaninda kalmadi, sizin teklifiniz de olacak is mi simdi.
Aynen oyle... artık yalniz değil, çocuğuna karşı sorumlulukları var... hayatını ona gore planlamak zorunda... yapamiyorsa da kendisinden sonra bakmakla yükümlü diger kişi babadır, baba istiyorsa babaya verilmeli.. ikisi de olmuyorsa, ki bu çok aci bir durum, sonrasinda dede nine gelir...Elbette sevgilisi olmasına birşey diyemeyiz ama sevgilime haksızlık olur düşüncesiyle evladından ayrı kalmayı kabul etmesi bir anne olarak normal değil kesinlikle. Burada ilk düşünmesi gereken kişi 4 yaşındaki evladı ve ona olabilecek haksızlıklar.
Cocugum kız baba olarak haklı almak istemekte fakat evli oldugum zamanlarda dahil cocuga hep annem le babam baktı ben calıstım cocugum 6 aylık tı calıstım sırf gecınebılmek ıcın annem herseyıne alışkın ama onlar 1 defa bile bakmadı cocugum yemek yeme sorunu bile var onlar bakamaz en azından diyorum ki annemlerde kalsın bende burdan goreyım oda burdan gorsun bunun teklifini bile yapıyorum fakat ısrarla bende kalacak annem isten cıkıyor annem bakacak diyor annesi zamanında kendi cocugunu gözü rahatsız diye sabunla yıkamış cahil bir kadın. Kafayı yıycem
Evlenip annene babana bırakınca çocuğundan ayrılmış olmuyor musun?Alttan almak zorunda kaldım cunkı gercekten cok pislik sülalesi cok kavgacı evliyken kaynanamla kavga ettım diye kaynım sopayla kavga etti benimle gece yarısı elimde cocuk sopayla dövmeye calıstı tuttular boyle bir aile ben kızıma cok duskunum aşırı duskunum bırakamam tabı ki sadece eski esım bagrıp durunca telefonda ve mesajlarda sakınlessın dıye tamam deddım ve size danısıyorum bana fikir vermeniz ıcın kesinlikle cocugum dan ayrılma taraftarı degılım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?