Velayaet öyle direk alınamaz bence . Bi avukatla görüşün. Mahkeme açmali eski esin ve mahkeme karara vereck velayet kime verilevek diye . çocuğum yaşi küçük olduğu için büyük ihtimal size verilir . Allah yardımcın olsunCocugumu alıp kaçmayı bile dusunuyorum cubkı o bensiz orda uyuyamaz onun ailesi cok cimri bu zamana kadar 1 gun bile bakmadılar simdi hayatımda biri oldugunu duyunca sorun cıkartyor almak istiyor cocugum 4 yasında ve bana düşkün bensiz uyuyamaz
Mesajlarını saklıyorum mesajlarda tehdit var alıcam cocugu vermezsen zorla alıcam diyor kavga cıkarcam diyor velayeti duzgun bir sekılde ver dıyo tamam dedim sımdılık ama ben tamam desem babam hayır diyor geri dava acıcazz vermeyecem diyor fakat onun ailesi pislik sorun cıkarma ya cok meillilerKavga çıkartırsa uzaklaştırma çıkartırsın. Mesajlarını sakla.
Velayet bende ve yaza evlencegmı bıldıgı ıcın cocuga artık ben bakıcam diyor dava acıcam velayeti verıcek sın yoksa kavga cıkartmakla tehdit edıyorVelayet sizdeyse kavga çıkartıp nasıl alacak çocuğu?
Neden tamam diyorsunuz ki? Öyle kavga çıkarırım alırım demekle olmuyor. Sizi korkutmaya çalışıyor bu şekilde.En fazla dava açar onuda kafasına göre alamaz zaten.Mesajlarını saklıyorum mesajlarda tehdit var alıcam cocugu vermezsen zorla alıcam diyor kavga cıkarcam diyor velayeti duzgun bir sekılde ver dıyo tamam dedim sımdılık ama ben tamam desem babam hayır diyor geri dava acıcazz vermeyecem diyor fakat onun ailesi pislik sorun cıkarma ya cok meilliler
e kavga cıkarsın ne varMerhaba arkadaşlar 2 gündür çok kotuyum.
Eşimle boşandık anlaşmalı bir şekilde.
Evliyken ona cektıgım kredi var o krediyle kendisine dükkan açtı. 25 milyar.
Evli oldugumuz dönemde kredi borcunu ben ödedim bosanana kadar. Boşandıktan sonra ödemedi ve hacızlık oldum maaşımdan 587 lira kesilmeye başladı. Anlaşmalı boşanırken sadece cocuk ıcın nafaka ıstedım oda 600 TL maaşıma gelen icramı odeyebılmem ıcın ek olarak başka bır para yazılmadı velayet bende kaldı ben ailemde yasıyorum bu süre zarfında gorustıgum bırı var ve gayet iyiyiz eski esım nafaka sını bosandıgımızdan buyana sadece 1 kere ödeme yaptı oda zar zor. 2 gun once eski esım hayatımda biri oldugunu ögrendi ve velayeti istiyor vermezsen kavga cıkartırım diyor. Annemle babam cocuguma cok duskun onlar da verme taraftarı degıl. Görüştügum insan da benden ayrılabılırsın evlenmeye biliriz senı cocugun dan ayıramam diyor ama ben ona haksızlık yapacagım dusunuyorum cunkı evı bıle tuttuk yaza dugun olacak esyalar ufaktan alındı ve bızım aileler arasında söz bile yaptık. Cocugumu vermek istemiyorum ama kavga cıkartırım alırım diyor 2 gundur sorun yaratıyor babam asla vermek istemiyo bugun de babam eski esimin yanına gıdıcek konusucak lar kavga cıkıcak diye korkuyorum. Bana ne önerirsiniz nasıl yol izleyeyim morelım cok bozuk.
Tesekkur ederim sımdıden
Cocuguma baktıkca aglıyorum cok kotuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?