- 15 Mart 2019
- 290
- 405
- 33
- 39
Öyle bişey yaparsanız hatalı durumuna düşersiniz.Cocugumu alıp kaçmayı bile dusunuyorum cubkı o bensiz orda uyuyamaz onun ailesi cok cimri bu zamana kadar 1 gun bile bakmadılar simdi hayatımda biri oldugunu duyunca sorun cıkartyor almak istiyor cocugum 4 yasında ve bana düşkün bensiz uyuyamaz
Merhaba arkadaşlar 2 gündür çok kotuyum.
Eşimle boşandık anlaşmalı bir şekilde.
Evliyken ona cektıgım kredi var o krediyle kendisine dükkan açtı. 25 milyar.
Evli oldugumuz dönemde kredi borcunu ben ödedim bosanana kadar. Boşandıktan sonra ödemedi ve hacızlık oldum maaşımdan 587 lira kesilmeye başladı. Anlaşmalı boşanırken sadece cocuk ıcın nafaka ıstedım oda 600 TL maaşıma gelen icramı odeyebılmem ıcın ek olarak başka bır para yazılmadı velayet bende kaldı ben ailemde yasıyorum bu süre zarfında gorustıgum bırı var ve gayet iyiyiz eski esım nafaka sını bosandıgımızdan buyana sadece 1 kere ödeme yaptı oda zar zor. 2 gun once eski esım hayatımda biri oldugunu ögrendi ve velayeti istiyor vermezsen kavga cıkartırım diyor. Annemle babam cocuguma cok duskun onlar da verme taraftarı degıl. Görüştügum insan da benden ayrılabılırsın evlenmeye biliriz senı cocugun dan ayıramam diyor ama ben ona haksızlık yapacagım dusunuyorum cunkı evı bıle tuttuk yaza dugun olacak esyalar ufaktan alındı ve bızım aileler arasında söz bile yaptık. Cocugumu vermek istemiyorum ama kavga cıkartırım alırım diyor 2 gundur sorun yaratıyor babam asla vermek istemiyo bugun de babam eski esimin yanına gıdıcek konusucak lar kavga cıkıcak diye korkuyorum. Bana ne önerirsiniz nasıl yol izleyeyim morelım cok bozuk.
Tesekkur ederim sımdıden
Cocuguma baktıkca aglıyorum cok kotuyum
Lutfen cocugunuzu birakmayin. Yalvaricam artik annelere yemin ediyorum ya birakmayin cocugunuzu birakmayin anne kokusundan ayri buyumek dunyadaki en zor seyTavsiyeleriniz ıcın cok tesekkur ederim bana kızanlarada cok tesekkur ederim umarım bana ders olur bu yazdıklarınızın hepsını goz onunde bulundurucam cok sagolun kızan kızmaya hak veren vermeyen herkese cok tesekkur ederim kafama birinin vurması gerekıyordu
Cocugum kız baba olarak haklı almak istemekte fakat evli oldugum zamanlarda dahil cocuga hep annem le babam baktı ben calıstım cocugum 6 aylık tı calıstım sırf gecınebılmek ıcın annem herseyıne alışkın ama onlar 1 defa bile bakmadı cocugum yemek yeme sorunu bile var onlar bakamaz en azından diyorum ki annemlerde kalsın bende burdan goreyım oda burdan gorsun bunun teklifini bile yapıyorum fakat ısrarla bende kalacak annem isten cıkıyor annem bakacak diyor annesi zamanında kendi cocugunu gözü rahatsız diye sabunla yıkamış cahil bir kadın. Kafayı yıycem
Gerçekten böyle düşünüyorsanız kararlı durun, biz yazdıklarınızdan çocuğunuzu istemediğinizi düşündük..Cocugum bu evde rahat degıl hep bana anne benim ne zaman odam olacak ne zaman evimiz olacak diye soruyor Du simdi onların eline bırakamam yedirip ıcıremezler hasta olur daha çişini bile sadece ben yaptırıyorum okulda bile tutuyor cısını bir kız cocugun Yanı annesinin yanıdır ondan ayrı kalırsam eger yapacagım tek sey intihar etmek olur. Yanlıs anlasıldım yanlıs anlattım kendimi kusura bakmayın
Babanıza helal olsun. Siz sanki vazgeçecek gibisiniz çocuğunuzdan.Mesajlarını saklıyorum mesajlarda tehdit var alıcam cocugu vermezsen zorla alıcam diyor kavga cıkarcam diyor velayeti duzgun bir sekılde ver dıyo tamam dedim sımdılık ama ben tamam desem babam hayır diyor geri dava acıcazz vermeyecem diyor fakat onun ailesi pislik sorun cıkarma ya cok meilliler
Merhaba arkadaşlar 2 gündür çok kotuyum.
Eşimle boşandık anlaşmalı bir şekilde.
Evliyken ona cektıgım kredi var o krediyle kendisine dükkan açtı. 25 milyar.
Evli oldugumuz dönemde kredi borcunu ben ödedim bosanana kadar. Boşandıktan sonra ödemedi ve hacızlık oldum maaşımdan 587 lira kesilmeye başladı. Anlaşmalı boşanırken sadece cocuk ıcın nafaka ıstedım oda 600 TL maaşıma gelen icramı odeyebılmem ıcın ek olarak başka bır para yazılmadı velayet bende kaldı ben ailemde yasıyorum bu süre zarfında gorustıgum bırı var ve gayet iyiyiz eski esım nafaka sını bosandıgımızdan buyana sadece 1 kere ödeme yaptı oda zar zor. 2 gun once eski esım hayatımda biri oldugunu ögrendi ve velayeti istiyor vermezsen kavga cıkartırım diyor. Annemle babam cocuguma cok duskun onlar da verme taraftarı degıl. Görüştügum insan da benden ayrılabılırsın evlenmeye biliriz senı cocugun dan ayıramam diyor ama ben ona haksızlık yapacagım dusunuyorum cunkı evı bıle tuttuk yaza dugun olacak esyalar ufaktan alındı ve bızım aileler arasında söz bile yaptık. Cocugumu vermek istemiyorum ama kavga cıkartırım alırım diyor 2 gundur sorun yaratıyor babam asla vermek istemiyo bugun de babam eski esimin yanına gıdıcek konusucak lar kavga cıkıcak diye korkuyorum. Bana ne önerirsiniz nasıl yol izleyeyim morelım cok bozuk.
Tesekkur ederim sımdıden
Cocuguma baktıkca aglıyorum cok kotuyum
Avukatım.
Hayatınızda biri olması çocuğunuzun velayetinin değiştirilmesine tek başına sebep değil.
Ama eski eşinizin krediyi size kitlemiş olmasından anlaşılan avukatla hiç görüşmemişsiniz boşanma sürecinde.
Muhtemelen avukata para vermek zorunuza gitmiş, kendi aranızda protokol imzalamışsınızdır.
Hala daha ödenmeyen nafakayla ilgili bir adım atmış gibi de durmuyorsunuz. Birikmiş nafakayı icraya koydurup, işler nafakayı üst üste 3 ay ödemeyen adamı şikayet edip 3 ay tazyik hapsine mahkum ettirebilirsiniz mesela.
Bari eski eşiniz velayet davası açarsa bi avukatla birlikte hareket edin.
Ayrıca, çocukla babanın şahsi ilişkisine engel olursanız bu velayetin değiştirilmesine sebeptir tek başına. Yani çocuğumu kaçıracak korkusuyla çocuğu görüş günlerinde göndermemezlik yapmayın, güvenmiyorsanız icranın alıp icranın vermesini isteyin. Zaten çocuğu kaçırma girişiminde bulunup dava açarsa da bu kendi aleyhine olur. Ama göstermezseniz elinizle verirsiniz çocuğunuzu.
amac ne peki, nafakadan mi yirtmak?
Hatta belki kendi nafaka isteyebilir mi?
Ne korkakmışsın Allah esirgesin evladımı biri benden almaya kalkacak hiç görmediği insanı görür yakarım onu üstüne benzin döker yakarım.Korum benden degıl korkum ailelerin birbirine girmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?