Babası çocugun velayetini istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keske herkes anne olmasa derim ne dicem baska? Bu konuyu bile acmaniz sinirlerimi tepeme cikardi. Babam istemiyo deyip durmussunuz. E sevgilinizle de yeni yuva kuracaksiniz firlatin tabi cocugu.

Öyle bişey yaparsanız hatalı durumuna düşersiniz.
Mahkemeye Nafaka dahi vermediğini çocukla ilgilenmediğini sadece inat uğruna çocuğu istediğinizi söyleyebilirsiniz.

Aileniz vermeyelim diyor da peki siz?
Burda noktayi koyacak kisi sizsiniz.
Cocugunuz kiz mi erkek mi bu arada?

Lutfen cocugunuzu birakmayin. Yalvaricam artik annelere yemin ediyorum ya birakmayin cocugunuzu birakmayin anne kokusundan ayri buyumek dunyadaki en zor sey

Anlasildi siz o kiz cocugunu basinizdan atmaya yer ariyorsunuz.. gercekten yazik.
O cocugun anneye ihtiyaci var anneanneye degil.

Basına gelmeden kımse ıcını bılemez.ne desek bos
Konu sahıbı sız de emın degılsınız kı adamla cocugu aynı evde durmasın ıstıyorsunuz.
adam sızden vazgecıyor da sız vazgecmıyorsunuz.ne ask masallah
Ben de olsam kız cocugumu dusunup evlenmezdım.
Ya da buyumesını bekleyın.sonra gonderırısınız ananeye
Zaten ılk nıyetınız kendınızın bakmaması yonunde
Oncelık cocuk sonra sız

Valla siz çovuounuzdan ayrılma kaygısı yaşamıyorsunuz ki.
Babaannesi bakamaz kaygısı yaşıyorsunuz.
Yani bakabilse vereceksiniz.
Yani bilemiyorum siz de Bi tuhafsınız.
Çocuğunuz kız evleneceğiniz adama mı güvenemiyorsunuz...
Güvenmeyeceks2niz neden evleniyorsunuz

Gerçekten böyle düşünüyorsanız kararlı durun, biz yazdıklarınızdan çocuğunuzu istemediğinizi düşündük..
Belki ifade edemediniz.

Ama eski eşe de böyle ılımlı olursanız iyice arsız yüzsüz olur.
Az dik durun.
Gözünüz korkmuş, ama korkmasın.
Annesiniz siz..

Ufacık bir kedi bile paralar insanı yavrusu icin.
Babadır haklıdır diyerek adamı neden yuceltiyorsunuz.
O kadar babaysa nafakasını, ilgisini sevgisini verecek önce, siz neden bunları görmeyip adama haklı diyorsunuz..

Bu durumda ne eski eşimi nede hayatımdaki adamı düşünmezdim. Sadece çocuğumu dusunurdum. Yeni adam icin cocuğunuzdan vazgeçebilecekmişsiniz gibi bir his uyandı bende, umarım yanılıyorumdur.

Babanıza helal olsun. Siz sanki vazgeçecek gibisiniz çocuğunuzdan.

daha 4 yaşında çocuk nasıl babaya verilsin sakin olun.sevdiğiniz kişiden ve çocuktan vazgeçmek zorunda değilsiniz.tehdit ediyor diye ömür boyu yalnız kalacakta değilsiniz.çocuk anneanne dede ile yaşayacaksa evet babasında kalması daha doğru böyle çocuğun velayetini alıpta anne babasının üstüne atan insanları hoş karşılamıyorum.evleneceğiniz kişi çocuğun sizle yaşayacağını kabul ediyorsa evlenin yoksa hadi eyvallah.kimse evlattan daha değerli olmamalı.

Bence nafakasini ödemediğini ispatla hacizlik olur. Faiziyle ödemej zorunda

Avukatım.

Hayatınızda biri olması çocuğunuzun velayetinin değiştirilmesine tek başına sebep değil.

Ama eski eşinizin krediyi size kitlemiş olmasından anlaşılan avukatla hiç görüşmemişsiniz boşanma sürecinde.

Muhtemelen avukata para vermek zorunuza gitmiş, kendi aranızda protokol imzalamışsınızdır.

Hala daha ödenmeyen nafakayla ilgili bir adım atmış gibi de durmuyorsunuz. Birikmiş nafakayı icraya koydurup, işler nafakayı üst üste 3 ay ödemeyen adamı şikayet edip 3 ay tazyik hapsine mahkum ettirebilirsiniz mesela.

Bari eski eşiniz velayet davası açarsa bi avukatla birlikte hareket edin.

Ayrıca, çocukla babanın şahsi ilişkisine engel olursanız bu velayetin değiştirilmesine sebeptir tek başına. Yani çocuğumu kaçıracak korkusuyla çocuğu görüş günlerinde göndermemezlik yapmayın, güvenmiyorsanız icranın alıp icranın vermesini isteyin. Zaten çocuğu kaçırma girişiminde bulunup dava açarsa da bu kendi aleyhine olur. Ama göstermezseniz elinizle verirsiniz çocuğunuzu.

Konu sahibi bu yorumu lutfen ciddiye alin. Avukata gitmek sart. Butun haklarinizi kulanin lutfen. Avukata gidin.

amac ne peki, nafakadan mi yirtmak?
Hatta belki kendi nafaka isteyebilir mi?

yoo hiçbiri

anneye eziyet

örneğin velayet babada ama çocuk fiilen annede

anne yarın tatile gidecek hazırlandı

adam diyor ki velayet bende göndermem istersen sen git çocuk bende kalsın

al sana hır gür çocuk kullanılıp kadına yeni eşi ile huzur vermeme politikası

nafakadan yırtmak da bir yöntem de zaten adam nafaka ödemiyormuş konu sahibi de almak için bir girişimde bulunmamış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…