- 25 Mart 2021
- 5
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi Herseyhayal33
-
Hayır yıllarca içiyo zaten ölse de bırakmaz kaç kez konuştuk böyle geldi böyle gidecek olan bize olduKadina göndereceği hediye
Akıllara zarar bide senin yanında töbe yarabbi
Tedavi falan olmak istemiyor mu?
Anne yok galiba başka.kim var ailedeHayır yıllarca içiyo zaten ölse de bırakmaz kaç kez konuştuk böyle geldi böyle gidecek olan bize oldu
Yok işte yok hiç bişey istediğim gibi olmuyor akrabalar hayırsız anne yok destek çıkan yok okulu kazansam pandemi var gidemiyorum bi kere ben ayrı eve çıkmak istiyorum dedim evlen bence sen artık dedi dalga geçer gibi 22 yaşına geldin dedi karşı çıkar yani kadın sığınma falan onlar zaten hikaye inan meraklı değilim mecburum işte elimden bir şey gelmiyoBu adamla yaşamak zorunda mısınız?
Maalesef bir ben varımAnne yok galiba başka.kim var ailede
Bir sensen işin çok zor
Tedavi istemiyor zorla götursenMaalesef bir ben varım
Çok agresif bi insan can çıkar huy çıkmaz ben nasıl burdan kurtulcam onu düşünüyorum aslındaTedavi istemiyor zorla götursen
Etrafa zarar veriyor diye şikayet oluyor diye
Korkuyorum bakamıyorum desen
Çünkü bakim evleri var
Bir yolunu bulsan ne bileyim Bir sey de diyemiyorum
Tamam bende onları dedimÇok agresif bi insan can çıkar huy çıkmaz ben nasıl burdan kurtulcam onu düşünüyorum aslında
Her gün içiyo iyice zıvanadan çıktı artık doz nedir bilmiyor dün evden bi çıktı daha da eve gelmedi sabahın 5 ine kadar uyuyamadım arıyorum telefonu açan eden yok en sonunda aradı yüz üstü düşmüş uyumuş olduğu yere hastaneye götürmüşler 2 saat falan da orda uyumuş ayılamamış beni aradığında hâla sarhoş gibiydi sabahın 6 sında taksiyle eve geldi sonra yüzsüz gibi özür dileme falan yok ben onun yüzünden uykusuz kaldım 4 saat uyudum beni çağırdı yok bana krem al kahvaltı hazır olunca çağır bilmem ne beni köle gibi görmesi artık zoruma gidiyor gözümde çok aciz bi insan kızına niye bunları yaşatır bi insan annem hayatta değil üstüme düşmesi gerekirken yaptığı şeye bakın bu olay dün oldu...geçenlerde de yanımda okey oynuyo merhaba çok güzelsiniz bilmem ne önüne gelene yazıyor bi keresinde kafası hafif güzel gibiydi ama ne dediğin bilincindeydi kadın sen bana ne hediye alcan diye sordu babam olcak kişi de sana şeyimin kıllarını yollayacam dedibenim yanımda baba demek içimden gelmiyor artık sizlerin babası nasıl normal baba nasıl davranır yemin ederim bilmediğim için soruyorum onu seviyo musunuz
Kazen Bey aslında böyle işin cılkını çıkaran üyeleri ifşa etseniz ne güzel olurduanlıyorum sorunların varda her konuna özel yeni üyelik alıp duracak mısın ?
Kazen Bey aslında böyle işin cılkını çıkaran üyeleri ifşa etseniz ne güzel olurdu
sanki tüm açtığı konular tek üyelik altında toplanıyordu değil mi? öyle hatırlıyorum sankibu cılkını çıkarmamış zaten açtığı konulardan 3 hesabına da ulaşılıyor.
Aaa ama ben gerçekten çok üzülmüştümanlıyorum sorunların varda her konuna özel yeni üyelik alıp duracak mısın ?
Nerden nasıl bakıyorsunuz merak ettim canım yasanki tüm açtığı konular tek üyelik altında toplanıyordu değil mi? öyle hatırlıyorum sanki
eğer öyleyse bir bakayım :))
teşekkür ederim :))
Gencecik kızsın içince napıcağı belli olmaz. Allah korusun sapıtabilir. Senin yanında söyledikleri hediye vs normal değil:Bi yolunu bulup iş okul vs o evden ve o tehlikeli adamdan uzaklaşmalısın maalesefHer gün içiyo iyice zıvanadan çıktı artık doz nedir bilmiyor dün evden bi çıktı daha da eve gelmedi sabahın 5 ine kadar uyuyamadım arıyorum telefonu açan eden yok en sonunda aradı yüz üstü düşmüş uyumuş olduğu yere hastaneye götürmüşler 2 saat falan da orda uyumuş ayılamamış beni aradığında hâla sarhoş gibiydi sabahın 6 sında taksiyle eve geldi sonra yüzsüz gibi özür dileme falan yok ben onun yüzünden uykusuz kaldım 4 saat uyudum beni çağırdı yok bana krem al kahvaltı hazır olunca çağır bilmem ne beni köle gibi görmesi artık zoruma gidiyor gözümde çok aciz bi insan kızına niye bunları yaşatır bi insan annem hayatta değil üstüme düşmesi gerekirken yaptığı şeye bakın bu olay dün oldu...geçenlerde de yanımda okey oynuyo merhaba çok güzelsiniz bilmem ne önüne gelene yazıyor bi keresinde kafası hafif güzel gibiydi ama ne dediğin bilincindeydi kadın sen bana ne hediye alcan diye sordu babam olcak kişi de sana şeyimin kıllarını yollayacam dedibenim yanımda baba demek içimden gelmiyor artık sizlerin babası nasıl normal baba nasıl davranır yemin ederim bilmediğim için soruyorum onu seviyo musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?