• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babası kocasından yakışıklı

Evlilik sözleşmesi de yapın bence ileride yakışıklılığına zarar gelirse taraflar anlaşmalı olarak boşanmayı kabul eder diye.

Merhaba kızlar ...

Annemle konuşurken konu evlilikten açıldı. Benim hep tipsiz insanlarla konuştuğumu ve öyle insanlara izin vermeyeceğini söyledi annem. Evlenmek istediğimden değil ama ölene kadar da bekar kalmak istemem. Babam çok yakışıklı biri ve annem babandan yakışıklı birini bul diyor. Konuştuğum insanların yakışıklı olup olmadığını anlamıyorum sanırım isteklerim içinde yakışıklılık yok. Annemin bu tavrı normal mi? Annesi böyle olan var mı?
yakışıklılık kişiye göre değişir, asıl önemli olan güvende hissetmek sevmek sevilmek huzur bulmak yoksa yemişim tiipini, 80 ine gelince tüminsanlar aynı olacak, unutma bunu

Benim annem hatta bütün akrabalarım öyle. Çok önemsiyorlar yakışıklı olmayı.

Mesela annem sakal hiç sevmiyor, ben de erkekte en çok sakal seviyorum. Bu yüzden birbirimize giriyoruz, bana mağara adamı gibi bir tip getirme diyor :KK45::KK70:

Ama benim onu dinlemeye hiç niyetim yok, esmer ve sakallı erkekler candır :oops:

Ahaha yok kız annen senin gibi trolse kocan yakışıklı olursa onu beğenir filan allah korusun gelir bir de öyle konular açarsın forum karışsın diye :D

Tövbe yarabbim:)) benim babamda yakisikli ama eşim babam kadar yakisikli değil:D ama kalp güzelliğiyle Evlendim esimle. Abimgil uzun boylu poslu eşim abimlerden kisa boyu:)) benden uzunu bulamadin dedi Abim :) ben boyuna bakmadim be dedim. Annem sen sevdin ya yeter o diyor:) birşey diyen yok bizim sülale hep boylu polsudur eşim onlardan kisa kaliyor:D

Biri vardı çok yakışıklıydı ona bile siyah saçlı dedi. Esmer begenmiyormus :KK70: Tursumu kuracak :KK70:

Turkiye gibi bir ulkede sarisinlik nufusun %4'une tekabul ediyor. Yani yaklasik 1500000 kisi.

Bunlarin yarisinin yasi sana uygun olmasa 750000 kisi kaliyor.

Diger yarisi da evlenmis olsa, 375000

Turkiye de duzgun meslege sahip olmak zor. En iyi ihtimalle bunlarin 4'de biri annenin kabul edecegi bir meslege sahip olsa 93750 kisi.

Her sarisin bir Kivanc Tatlitug degil. Bunlarin yarisi da Tarik Menguc olsa 46875 kisi. Yarisi da kisa boylu etti mi sana 23437...

Yarisi da aile yapiniza uygun degil anlasamayacaginiz biri vs. kaldi 11718.

Hepsi de seni begenecek degil ya. Yarisinin tipi degilsin mesela kaldi 5859. Bunlari illere orantili dagittigimizda il basina 71 kisi kaliyor.

Cevrendeki 71 kisiden bir tane bile sarisin yakisikli ve duzgun isi olan birini bulamiyorsan bu senin ayibin :KK70:

Turkiye gibi bir ulkede sarisinlik nufusun %4'une tekabul ediyor. Yani yaklasik 1500000 kisi.

Turkiye de duzgun meslege sahip olmak zor. En iyi ihtimalle bunlarin 4'de biri annenin kabul edecegi bir meslege sahip olsa 93750 kisi.

Her sarisin bir Kivanc Tatlitug degil. Bunlarin yarisi da Tarik Menguc olsa 46875 kisi. Yarisi da kisa boylu etti mi sana 23437...

Hepsi de seni begenecek degil ya. Yarisinin tipi degilsin mesela kaldi 5859. Bunlari illere orantili dagittigimizda il basina 71 kisi kaliyor.

Cevrendeki 71 kisiden bir tane bile sarisin yakisikli ve duzgun isi olan birini bulamiyorsan bu senin ayibin :KK70:
süper birçıkarım.

Annenin ictiginden bende istirumm :eğlence:insan evladina oyle mi nasihat eder huyu guzel kendi cirkin olsuada olur sen mutlu ol diycegine yakisikli bul diyo Allahim :eek:

Asıl anneler iç güzelliğine bak yavrum der ama dişi da fena olmasın der sizinki hepten dış görünüşe takmış. Ne denir bilmem.

Yakışıklı olsun, sarışın olsun, işi çok iyi olsun, iç güveysi olsun istiyor... Şu geçenlerde tv programında oğluna kız arayan teyzenin kız annesi versiyonu :D

Ayyy nasıl güldüm:D haklısınız benim beceriksizliğim :D :D çok guzel olmuş bu yazı:D

Canım benim annem de az buçuk böyle yok kel olmasın kilolu olmasın kısa olmasın vs yoksa sakin kapıma getirme diyip duruyor ama sadece gözümü korkutuyordu şimdi hayatımda biri var onu da ilkinde ben beğenmedim sarışın sevmiyorum annemde cok israr etti begendigi icin ( iyiki de ısrar etmiş:)).ama kardeslerime baskıya devam ediyor

Merhaba kızlar ...

Annemle konuşurken konu evlilikten açıldı. Benim hep tipsiz insanlarla konuştuğumu ve öyle insanlara izin vermeyeceğini söyledi annem. Evlenmek istediğimden değil ama ölene kadar da bekar kalmak istemem. Babam çok yakışıklı biri ve annem babandan yakışıklı birini bul diyor. Konuştuğum insanların yakışıklı olup olmadığını anlamıyorum sanırım isteklerim içinde yakışıklılık yok. Annemin bu tavrı normal mi? Annesi böyle olan var mı?

Ben senin gibi şekilci değilim, adamla yaşayacak olan benim buna ben karar veririm.

Sen sensin, ben benim.

Diyeceksin.

Net bir şekilde.

Bunu diyemezsen annenin bu konu üzerinde ki baskılarına bütün hayatın boyunca maruz kalırsın.

Analizin dibi :deli:

O 71 kişinin yarısı da annesini beğenmezse ne olacak :KK53:

Back
X