- Konu Sahibi cimcimelif
Anneniz ergenlikten çıkamamış sanki..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yakisiklilik ne ya..Merhaba kızlar ...
Annemle konuşurken konu evlilikten açıldı. Benim hep tipsiz insanlarla konuştuğumu ve öyle insanlara izin vermeyeceğini söyledi annem. Evlenmek istediğimden değil ama ölene kadar da bekar kalmak istemem. Babam çok yakışıklı biri ve annem babandan yakışıklı birini bul diyor. Konuştuğum insanların yakışıklı olup olmadığını anlamıyorum sanırım isteklerim içinde yakışıklılık yok. Annemin bu tavrı normal mi? Annesi böyle olan var mı?
Merhaba kızlar ...
Annemle konuşurken konu evlilikten açıldı. Benim hep tipsiz insanlarla konuştuğumu ve öyle insanlara izin vermeyeceğini söyledi annem. Evlenmek istediğimden değil ama ölene kadar da bekar kalmak istemem. Babam çok yakışıklı biri ve annem babandan yakışıklı birini bul diyor. Konuştuğum insanların yakışıklı olup olmadığını anlamıyorum sanırım isteklerim içinde yakışıklılık yok. Annemin bu tavrı normal mi? Annesi böyle olan var mı?
Anneler çocuklarını kimseye layık görmezler ondanMerhaba kızlar ...
Katiliyorum canm annende baska bi taknti var heralde korkarmBence hiç normal değil, yakışıklı olup ne halt işeyenlerden bahset annene belki anlayabilir
Annen güzel torun istiyor herhalde![]()