Babası olmayan erkek?

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.387
19.000
248
28
İyi günler hanımlar konuyu arkadaşım için açacağım o da okuyacak yanımda

Benim 6 aylık bir sevgilim var başta her şey çok çok güzeldi fakat bazen aşırı içine kapanıyor arkadaş ortamında dışarda eğlenir güler ama iç dünyası sıkıntılı ve sorumluluklarını aksatıyor. Babasını küçük yaşta kaybetmiş bunun boşluğunu çok çekiyor ben böyle bir şey yaşamadığım için psikolojisini çok anlayamıyorum annesi tarafından çok şımartıldığını söylüyor yani ne istediyse olmuş yapılmış falan. Babası olmayan küçük yaşta kaybetmiş bir erkeğe nasıl davranılır? Eşi sevgilisi böyle olan var mı??

Eski esim oyle idi. Eskide kaldi neyse ki.
Arkadasina soyle o kimsenin psikologu degil. Sevgililerinize annelige ya da psikologluga soyunmayin, kaybedersiniz. Bu size bir buyuk tavsiyesi. Adam sorunlu bir tipse simdiden uzak dursun.
Peki sorunlu olması bu konuyla mı ilgiliydi?

Peki sorunlu olması bu konuyla mı ilgiliydi?
Kimin sorunlu olmasi? Bakin arkadasinizin sevgilisinin sorunlu olmasi babasini erken yasta kaybettigi icin degil bence, daha cok yetistirilis tarzi ve karakterle ilgili. Adam dengesiz anlattiginiz kadariyla. Dengesiz birini arkadasiniz mi dengeye getirecek? Neden kendisine sorunsuz birini bulmuyor? Bu adam degismez cunku. Kisi 7sinde neyse 70inde de odur.

Bnde yasaduim kiz basima 14 yadinda calismaya basladim annem yok basimda hic de simarmadim şımaracak ortam olsa da simarmak istemedim

Herhangi bir insan gibi davranılır.
Küçük yaşta annesini/babasını kaybetmiş, maddi zorluk yaşamış, engelli, çok sağlık sorunu yaşamış, psikolojisi bozuk, aldatılmış, terk edilmiş, çok sevdiği birini kaybetmiş, batmış, okuldan atılmış, işsiz...
Herkes bir şeyler yaşıyor. Kendine bu olayların arkasına sığınıp etiket koyup imtiyaz isteyen insanlara gıcık oluyorum.

Eski eşinizin

Kizlarimiz sorunlu tiplerle igrasmaya ne kadar da merakli? Olmayacak belli. Uzatmanin ne anlami var? Yillar gecince de ama cok emek verdim diye ayrilamiyorlar bu seferde... Sorunlu tipleri adam etmeyi kendinize vazife mi edindiniz bilmem ki. Sonra da duzelir umudiyle evlenip bosanmalar oluyor. Adam akilli tipleri bulup gercek sevgiyi yasayin. Birakin anasi ugrassin ya. Adami duzeltseniz anasiyla ugrasirsuniz bu sefer ki bu tipler de duzelmez. Duzeleni gornedim ben.

Yani şöyle söyliyim çok depresifleşiyor bana karşı kötülüğü yok ama ruh hali dengesiz yol göstereni de olmayınca biraz uydum akıllı arkadaşlarının gazına çok geliyor falan pek okula da gitmiyor

Ben ugrasmayin derim. Tasima suyla degirmen donmez. Uydum akilli biriyle olmaz zaten.

Canım benim esiminde babasi cok küçükken vefat etmiş annesi şımartmis biraz ve annesi bir daha evlenmemiş biriyle.
Oğluna pek birsey yaptırmamış önüne tepsiyle yemek koymalar falan..
Benim esimde depresiflesiyor bazen,ama iş hayatı cok yoğun,onunda etkisi var.
Yalnız söyle birsey var,esim yatılı okullarda kalmış,benim diyen kadın onun yaptigi temizligi yapamaz. Giysilerini dağıtmaz,corabini yere atmaz. Bardağını yedigini içtiğini kaldırır. Ev islerinde yardımcıdır. Oturup dertlesir,sohbet falan eder. Bazen ama suratima bakmiyor o anlarda anlayamıyorum ben kaçıyorum ondan.Yok bisey diyor Onu da anlamak lazım bir yerde.O para harcama benimkinde de var ama şöyle önemli olan yarin birgun evlensen evine bakar mi,ihmal eder mi,senin isteklerine yok der mi. Sorumluluk alır mi. Bak Allah var bu birazda karakter meselesi. Esim sorumlulugunu cok iyi biliyor,ev konusunda vs ama yine eksik,odemedigi sigorta,gec odedigi fatura. Boyle simarikliklari da var. Hastanede rezil olmuslugumuz var. Yani sefkate ihtiyaclari var iclerinde bosluklar var benim babam hayatta cok şükür,Allah uzun ömür versin bende anlayamiyorum psikolojisini ama eminim kafasi cok yogun çünkü biraz baba rolunu ustlenmis.Seninki akli başındaysa sorun yasamazsınız

şu yaşa kadar anladığım tek şey erkeğin sorunları da olsa bunu sevgilisine sürekli yansıtması o kişiye değer vermediğini aslında onla mutsuz olduğunu gösteriyor
Eski sevgilim böyleydi yeri geldi piskoloğu oldum yeri geldi annesi oldum yeri geldi sevgilisi oldum sonra ne oldu terk edildim
İlişkilerde şunu anladım
Erkeğin emek vermediği çabalamadığı ilişkide kadın her zaman mutsuzluğa mahkum oluyor
Hep senden gider söyleyeyim
Seninde mutlu olmaya hakkın var?
Birinin sorunlarıyla uğraşırken bir bakmışsın adamın sorunları bitmiş senin sorunların başlamış
O yüzden size emek verenlerle olun
Böyle bahanelerle gelen erkekleri terk edin
İlişjinin ilk başlarında bir erkek nasıl bir kadını elde etmek için çabalıyorsa ilerleyen dönemlerinde de bunu yapmalı...

bak babasini kaybetmis degil ama hayatindaki hersey icin babasini suclayan birini taniyorum. adam sorunlu hatta bu psikolojik sorunlarini surekli ovunerek anlatiyor bende manik var bende depreayon var bende anksiyete var bla bla bla surekli surekli sirekli. karisi artik tukenmis durumda mutsuz ve umutsuz... yillarca duzeltmeye calisti onu 5 senelik de evliler. siddetin her turlusunu de gordu. bosanacak. bence arkadasin hic ugrasmasin. bunun babasizlikla alakasi yok. ne insanlar tanidim ben anasiz babasiz orada burada buyumus ama karakterli guclu...

Alkol alınca falan çok ağlıyor bunlar da sorun değil ama arkadaşlarının gazına gelmesi sürekli para harcaması alkol kullanması beni geriyor biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…