- 7 Aralık 2018
- 7.387
- 19.000
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Peki sorunlu olması bu konuyla mı ilgiliydi?Eski esim oyle idi. Eskide kaldi neyse ki.
Arkadasina soyle o kimsenin psikologu degil. Sevgililerinize annelige ya da psikologluga soyunmayin, kaybedersiniz. Bu size bir buyuk tavsiyesi. Adam sorunlu bir tipse simdiden uzak dursun.
Kimin sorunlu olmasi? Bakin arkadasinizin sevgilisinin sorunlu olmasi babasini erken yasta kaybettigi icin degil bence, daha cok yetistirilis tarzi ve karakterle ilgili. Adam dengesiz anlattiginiz kadariyla. Dengesiz birini arkadasiniz mi dengeye getirecek? Neden kendisine sorunsuz birini bulmuyor? Bu adam degismez cunku. Kisi 7sinde neyse 70inde de odur.Peki sorunlu olması bu konuyla mı ilgiliydi?
Eski eşinizinKimin sorunlu olmasi? Bakin arkadasinizin sevgilisinin sorunlu olmasi babasini erken yasta kaybettigi icin degil bence, daha cok yetistirilis tarzi ve karakterle ilgili. Adam dengesiz anlattiginiz kadariyla. Dengesiz birini arkadasiniz mi dengeye getirecek? Neden kendisine sorunsuz birini bulmuyor? Bu adam degismez cunku. Kisi 7sinde neyse 70inde de odur.
Yani şöyle söyliyim çok depresifleşiyor bana karşı kötülüğü yok ama ruh hali dengesiz yol göstereni de olmayınca biraz uydum akıllı arkadaşlarının gazına çok geliyor falan pek okula da gitmiyorKizlarimiz sorunlu tiplerle igrasmaya ne kadar da merakli? Olmayacak belli. Uzatmanin ne anlami var? Yillar gecince de ama cok emek verdim diye ayrilamiyorlar bu seferde... Sorunlu tipleri adam etmeyi kendinize vazife mi edindiniz bilmem ki. Sonra da duzelir umudiyle evlenip bosanmalar oluyor. Adam akilli tipleri bulup gercek sevgiyi yasayin. Birakin anasi ugrassin ya. Adami duzeltseniz anasiyla ugrasirsuniz bu sefer ki bu tipler de duzelmez. Duzeleni gornedim ben.
Ben ugrasmayin derim. Tasima suyla degirmen donmez. Uydum akilli biriyle olmaz zaten.Yani şöyle söyliyim çok depresifleşiyor bana karşı kötülüğü yok ama ruh hali dengesiz yol göstereni de olmayınca biraz uydum akıllı arkadaşlarının gazına çok geliyor falan pek okula da gitmiyor
Belki de şuan annesi uzakta mesela ama uzaktayken bile şımartıyor 4 günde bin lira harcamışPsikolojik durumu daha çok annenin yetistirme tarziyla ilgili belli ki.
Alkol alınca falan çok ağlıyor bunlar da sorun değil ama arkadaşlarının gazına gelmesi sürekli para harcaması alkol kullanması beni geriyor birazbak babasini kaybetmis degil ama hayatindaki hersey icin babasini suclayan birini taniyorum. adam sorunlu hatta bu psikolojik sorunlarini surekli ovunerek anlatiyor bende manik var bende depreayon var bende anksiyete var bla bla bla surekli surekli sirekli. karisi artik tukenmis durumda mutsuz ve umutsuz... yillarca duzeltmeye calisti onu 5 senelik de evliler. siddetin her turlusunu de gordu. bosanacak. bence arkadasin hic ugrasmasin. bunun babasizlikla alakasi yok. ne insanlar tanidim ben anasiz babasiz orada burada buyumus ama karakterli guclu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?