Cok gecmis olsun.bir an once iyilesirsiniz insallahUzun uzun konuşmayı ne çok isterdim... babam 16 yaşında terk etti gitti. 9 senedir öküzün biriyle evliyim, ailesiyle yaşıyorum, öğretmenim. 6 Ay önce tiroit kanserine yakalandım nokta!
Acil şifalar versin Rabbim.Uzun uzun konuşmayı ne çok isterdim... babam 16 yaşında terk etti gitti. 9 senedir öküzün biriyle evliyim, ailesiyle yaşıyorum, öğretmenim. 6 Ay önce tiroit kanserine yakalandım nokta!
Allah şifa versinUzun uzun konuşmayı ne çok isterdim... babam 16 yaşında terk etti gitti. 9 senedir öküzün biriyle evliyim, ailesiyle yaşıyorum, öğretmenim. 6 Ay önce tiroit kanserine yakalandım nokta!
Ve hala hayattasınız , dün ölen bilmem kaç milyon kişi degil. Bu en büyükn sans suan hepimiz için benceUzun uzun konuşmayı ne çok isterdim... babam 16 yaşında terk etti gitti. 9 senedir öküzün biriyle evliyim, ailesiyle yaşıyorum, öğretmenim. 6 Ay önce tiroit kanserine yakalandım nokta!
Sevgi mutlu bir yuva görmek istiyorum. Bu da bir ihtiyaçböyle bi istatistik yok. kaderci olmayın. ayrıca dünyada hayır görmenin tek yolu koca değil. imkanın ölçüsünde oku, çalış, bişeyler yap. hayır yine gelir.
En ufak saygısızlığa tahammülüm yok aslındaAslinda durum kaderden degilde insan kotu sekilde yasamaya alisinca karsindaki insanin kotulukleri saygisizligini vs cok umursamiyorsun.evlenincede hersey daha beter oluyor.
Kizlar durum ne olursa olsun kendi degerini bilmeli ve en ufak saygisizlikta tanisma nisanlanma asamasinda nokta koymali
Haklısınız karşı tarafa anlatmamalıymış o konuda ağzım yanmıştıEger sen babamdan cok cektım babam cok ettı der babanla ılsıkını anlatırsan oda dogal olatak en ufak kavgada zaten babası bıle boyleymıs ben yapsam nolur gıbısınden sıze hor davranır. Ben babamla tartısıgm zamablar oldu nısanlıyke nısan stresıdugun hazırlıkları vs bunalıma gırmıstım babamda evden gıdıcem dıye son kez heo bırkıkte sofrada oturalm ısterdı ben esya vs duzerken babam zırt pırt sofraya cagırır tamm geliyorum derdım daha 3 e kadr sayıyorm gel artk vs derdı snakı cocukmusum gıbı sonra tartısma cıkardı tabı o bırarada oomak ıcın boyle yapıyordu anlıyorum ama bende cok streslıydım herseye tartısıyordm.asla babam bıze sevgısını esırgemez dovmez vurmaz ama boyle bazen bırseyı zorla yaptırır cıleden cıkarırdı. Bırgunde tonbalıgı almıstı kucuktuk tanı ozaman ablamla bana zorla yıuın faydalı dıye dıye zorla yedırdı aglıyoruz bız yemek ıstemıyorz cok kotu kokuyor ton balıgı bıze kasıj jasık zorla yedırdı bı yandan aglıyoruz bı yandan kusuyorjz babamda demsti bıdaha da sızr bısey almam. Ogunden berı ton balıgı vs asla azgıma sokmam. Bunlar gıbı demek ıstddıgım olaylar . Ama asla nısankıma soyle oldu boyle oldı dıye evdekı tartısmalardan vs bahsetmezdım. Cunku ılerde nolur bolmaz aman aılesı zaten deger vetmemıs bana dua etsn vs der dıye hıc ailevı mesemı anlatmazdm aksıne bbam bıze boyle deger verır soyle ıncıtmez derdım. Oda babamın bıze kıymet verdıgını bılıyor ya sesınu cıkaramıyor hanı babasının bır tokat atmadıgı kıza kendısı ne dıyebılır. Birde esınızın karakterj kendı babssıyla alakalo olabılıyormus bı yazıda okumustum erkek cocuhu babasında hangı huyu sevmezse ılerde onda da o huy olurmus. Mesela babası annesı dovuyor cocuk babasının bu huyunu hıc sevmıyor ama buyunce kendısıde karısına yapıyor. Yanı erkek cougu babada, kız cocugu annede sevmedıgı huyu alırmısmıs.
Karşına iyi biri çıkacak onu sevecen o da seni sevecek... İnsanın elinde değil hiçbiriMevlam herkesin karşısına iyi insanlar çıkartsın inşallah , baba evinin devamı diyil sonuçta evlendiğimizde farklı bir hayata adım atıyoruz , oyüzden sorumluluk sahibi , karakterli , sevgi ve saygının olduğu erkekler çıksın karşmıza inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?