Sıfır korelasyon.İyi akşamlar
Ailesinde huzur mutluluk görmeyen biri mutlu bir yuva sahibi olur mu? Yoksa böyle gelmiş böyle gider mi? Anasının çektiğini kızı da mı görür? Olumlu ve olumsuz bu konuda örnekleri merak ediyorum. Ama babasının değer vermediğine elin oğlu mu değer verecek deyip duruyorum..
Beni de babam cocukken bıraktı, gittim babam gibi despot vicdansız biriyle evlendim boşanıyorumİyi akşamlar
Ailesinde huzur mutluluk görmeyen biri mutlu bir yuva sahibi olur mu? Yoksa böyle gelmiş böyle gider mi? Anasının çektiğini kızı da mı görür? Olumlu ve olumsuz bu konuda örnekleri merak ediyorum. Ama babasının değer vermediğine elin oğlu mu değer verecek deyip duruyorum..
Karşınıza çıka insanla alakalı bu durum.İyi akşamlar
İyi akşamlar
Babam beni hic sevmedi.ona gore sarhoslugun bedeliyim.esimle 9 yil oldu iki kizimiz var.alisma doneminde zorluk cektik ilgisizdi konusmazdi ama birbirimizi taniyip kesfettikce daha cok baglandik hala asigim kiyamam.İyi akşamlar
Bunlari dusundum yillarca. Annemi cok genc yasta kaybettim. Hem kendi ailesindeki erken olumler hem babamin cektirdikleri hic gun yuzu gormedi. Babam yuzunden annemden sonra cok cektim. Hep sabrettim. Hep dua ettim. Allahim sonum annem gibi olacaksa evlenmeyeyim dedim. Rabbim oyle birini nasip etti ki butun cektiklerimin sabrimin mükafatiİyi akşamlar
İyi akşamlar
Babam emekli polis ve mesleğine aşıktır. Annemi ve beni 13 yaşındayken terketti başka kadın icin. Hayatım boyunca cook başarılı oldum lise üniversite meslek hayatım başarılarla dolu. Hep onun takdirini istedim umursamadı. Sonra bi komiserle tanıştım. Biliyordum ki babamın üst rütbesinden biriyle evlensem havalara ucar beni bağrına basardı. Evlendim de. Babam da bayılıyor eşime. He bunları bu sebeple yaptıgımı şimdi farketsem de eşimden yana çok şükür yüzüm güldü diyebilirimİyi akşamlar
Aaaa. Bendeki de tam tersi babam eşiniz gibi,kocam babaniz gibi. Babam bize cok çektirdi.Valla benim eşimle babam o kadar farklı ki babam daha pasif bir insandır hiç karışmazdı bize, dediğimizi yapardı ,sorgulamazdı ..Ama eşim tam tersi aileden öyle görmüş daha disiplinli sorgulayıcı parasının hesabını bilen daha baskın bir karakter...Biz dört kız kardeşiz tek erkek modeli babamdı .Evlendiğimde tabi garibime giden çok şey oldu eşimde....Ama alıştık birbirimize ..
Yersiz bir düşünce babamdan bırak hayrı 25 yıl yüzünü görmedim ama eşim bambaşkadır, candır
Yaşadığım her şeyi de anlattım eşime, iğneden ipliğe her şeyi, yaralarımı tek tek sardı, beni iyileştirdi, can yoldaşım oldu, babaları seçme şansımız yok ama eşleri seçme şansı var
Gülseren Budayıcıoğlu’ nun bir konuşmasını dinlemiştim kızlar babaları gibi eşler seçer, çünkü acıda olsa o bildikleri hayattır, bilinçaltı öyle yönlendirir diyordu, yaşım gençken benimde yanlış seçimlerim oldu ama sonra eşimle evlenirken ölçtüm biçtim, hatta iki yıl birlikte yaşadık , bilinçaltıma izin vermedim şimdi görüyorum ki doğruyu yapmışım
benim babam da zengin bir ailenin çocuğuydu ve kumarbazdı ölmeden bi 5 sene önce şizofren teşhisi konuldu şizofrenlerin mutlaka bi bağımlılıkları olurmuş bide bazıları aşırı agresifken bazıları da benim babam gibi sakin neşeli gamsız olurmuş biz babamın hastalığını malesef anlayamadık affettik sonra onu ya da kendimizi öyle avutuyoruz hastaydı diyeGörüyor.. babam zengin bi ailenin hayırsız kumarbaz oglu. Esim dunyanin en efendi en çalışkan insani. Biri dağı yiyip bitirdi diğeri sıfırdan alın teriyle yaratiyor. Ne istediğini iyi bilmek lazim. Ben es seçerken ne istemediğimi cok iyi biliyordum bu hayattan...
demek sadece sizi terkeden ve umursamayan bir babanın gözüne girebilmek için kendisinden üst rütbeli bir polisle evlendinizBabam emekli polis ve mesleğine aşıktır. Annemi ve beni 13 yaşındayken terketti başka kadın icin. Hayatım boyunca cook başarılı oldum lise üniversite meslek hayatım başarılarla dolu. Hep onun takdirini istedim umursamadı. Sonra bi komiserle tanıştım. Biliyordum ki babamın üst rütbesinden biriyle evlensem havalara ucar beni bağrına basardı. Evlendim de. Babam da bayılıyor eşime. He bunları bu sebeple yaptıgımı şimdi farketsem de eşimden yana çok şükür yüzüm güldü diyebilirim
İyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?