Babasiz buyutemez miyim :( ne yapicam ben

döllenme olalı 1 hafta olmuş demiş doktor, ama bebek 1 haftalık denmiyo o durumda karıştırmışlar o mesele değil

Bebek olunca akan suların duracağını zannedenlerdensiniz sanırım. Eski konularınıza baktım baştan beri sorunlu bir evliliğiniz varmış, neden korunmadınız? Sorunlu bir evlilikte bebek hiç bir soeunu çözmediği gibi daha da büyütüyor. Çocuk büyütmek için iki eşin anlaşması ve ikisinin de fedakarlık yapması gerekiyor çünkü.

Aslinda bisey yazmak istemiyordum bu konuya ama eski konularinizi okudum simdi, anlam veremiyorum. Evliliginiz bukadar problemliyken (ve hala cok yeniyken) ne diye hamile kaldiniz? Okadar korunma yöntemi var. Yasiniz sadece 25!

Üstelik kocaniz niye annenize kafayi takti böyle? Piskolojik bir sorunumu var ki ? Koskoca adam niye annenizle ugrasiyor?

5 ay icinde evlenmissiniz zaten, hala da oturmamis evliliginiz, adamdaki özgüvene kibire bak hele, isteyen döner isteyen kalir ne demek?

Siz bence cogu kadin gibi, kv yüzünden böyle oluyor diye kendinizi kandiriyorsunuz.
Kocaniz arkanizda dursaydi, bir halt edemezdi o kv. Bir laf vardir hic sevmem ama konuya müthis uyuyor; "erkegin kadin dedigine kadin derler, odun dedigine odun derler". Kocaniz arkanizda durmuyor. Simdi bu erkekleri tepemize cikaran yine biz kadinlariz.

Baksana adamin ayagina gitmissiniz,
adamsa hala prenses edalarinda, annenin resimlerini görmek istemiyorum bu evde virt zirt diye sacmaliyor !! Hayir sunlara yüz vermeyin bukadar ya.
Benim eski kocam da ayni bu modeldendi, isteyen gelir, istemeyen kalir demisti onu terkettigimde ailesinin yaninda bizim evimizde. Arkasindan "KRRRR" diye bagirdim, bizim oralarda esseklere böyle derler cünkü.

Isinize karismak haddim degil, durumunuz da zor Allah yardim etsin, ama bu evlilikten bir cacik olmaz gibi geliyor bana konu sahibi. Cocuk hic iyi fikir olmamis maalesef...

Son düzenleyen: Moderatör:
Keske korunsaydim da hamile olmasaydim bende geri donmezdim. Bugun kv benden yuz ariyor hic gulmedim yuzune. Bundan sonra oglu yokken boyle soguk durcam oglu varken de hicbi muhabbete girmeyecem . Sabrediyorum Alllah cok buyuk. Kv yi nekadar suclarsam suclayim esimin bana saygisi yok aileme saygisi,yok osebepten cikiyor hersey.. esimin gozunde,degerim yok hayatinda,hic,sevgi gormemis sevmenin ne oldugunu bilmeyen sahiplenmeden,yoksun bi adam.. odunu adam,etmeye calisiyoruz ama bu saatten sonra sadece bebegimi dusunurum baska hicbiseye uzmeyecem kendimi. Ben elimden,geleni yaptim olursa,olur olmazsa olmaz. Bebegimin de benimde,rizkini Allah verir bu adam kiymet bilmezse defolup gider artik yapacak biseyim yok

Geri mi döndün şimdi ?
Yorumlarda öyle bişey gördüm sanki.
İnşallah dönmemissindir.

Dondu, keske donmeseydin dedigi halde konu sahibi devam ediyor.

Bir insanin kendini hepten degersizlestirme cabalari hepten sinirimi bozmaya basladi.

Eşine rest çekmelisin, ben bebeğim için geldim diye , sen içinden geçeni biliyosun ama onun da bilmesi lazım , bi dürtün yani , ya adam ol ya da sonuçlarına katlanırsın de. Ve bi daha asla evini terketme. Onu gönder gerekirse. kalsın sokakta ezdirme kendini

Bence evine döndün herşey düzelsin birden istiyorsun ama.. o iş zor.. En azından hizmetini yapma. . Yok ütüsü, kahvaltısı, beraber yatmak falan.. ona bebeğin için geri döndüğünü bu şekilde hissettiremezsin. Tavır yapmalısın. En azından sadece mecbur olduğun işleri üstün körü yap. Anası yapsın. .zaten onun evi..

annesi gttikden snra seni saysa ne saymasa ne. önemli olan başkalarının yanında sewgisini göstermesi. seni sahiplenip koruması. buda pek mümkün deil artk. bi iş bul acilen kendi yolunu çizmeye bak. bunlar dha çook ezerler seni. kendine acımıyorsan bebeğine acı

Konunu biliyorum. Valla senin ailen yerinde olsam bende öyle davranırdim. Bence sen veya kocan çocuk sorumlulugu alabilecek yaşa henüz gelmemissiniz.

ya ben diğer konunuzu da okumuştum ve üzülmüştüm şimdi de üzgünüm.bilmiyorum çok mu safsınız iyi niyetlisiniz ben anlamadım.şu an o çocuğu doğurmak gerçekten mantıklı mı?ben anlamıyorum ya çok basit sanıyorsunuz galiba.benim annem de beni tek başına büyüttü,ne kadar zor olduğunu inanın tahmin edemezsiniz.sonunda kanser oldu.ki annemin işi gücü yerindedir,ama bunun psikolojik desteği de var iş sadece maddi değil.
ben sizin yerinizde olsam o çocuğa da bunu yapmazdım,ayrıca şu an bebek bile değil.herkes bana kızacak ama daha sonra o çocuğun halini düşünüyorum ve asıl ben size kızıyorum.zamanı geçmemiş ise aldırın,ve o adamın bir daha adını bile ağzınıza almayın.hata üstüne hata yapıyorsunuz,yapmayın!

Sizde bu kadar Kalpsiz olmasaniz .. o şu an bi canli
Tam tersine yumuşak bir kalbim olduğu için bunu söylüyorum. Konu sahibinin şu anki psikojik durumu karakteri ve eşi ile olan ilişkileri açısından baktığım zaman o bebek dünyaya geldiği zaman çok büyük sıkıntılar çekecek gibi görünüyor.
Ayrıca bu benim fikrim hemen saldırıp kalpsiz olmakla suçlamak ne demek oluyor bu ne cüret??

Konu Sahibi aldırmayacağını söyledi. Artık bu konuyu kapatalım bence. . Aldır aldırma gibi yorumlarla birbirimize gireceğimize asıl konuya yoğunlaşalım. N nazarela evine döndü ama eşi onu getirdiğine pişman. . Kaynanasıgil daha 12 gün onlarda kalacak. . Eşine hizmeti eksiksiz yapmasına rağmen eşinin ona karşı nir yumuşaması yok. Hala kendini haklı görüyor.. ona destek olmalıyız

valla çok haklısınız ne diyeyim.ben hep en çok çocuklara üzülüyorum,neyse yorum yapmayayım ben de daha fazla,suçlu biz oluyoruz.

Babasız bebek olmaz ne demek yahu? daha ortada birşey yokken.. biraz sabredin özleyip elbet arayacaktır soracaktır stres sıkıntı yapma herşey olacağına varır bebeğine zarar verirsin düşük riskin artar..

susayııım susayıııııııım diyorum ama delireceğim galiba.neyse susuyorum,eksiksiz hizmet yapsın.ezilsin de ezilsin.kadın kim ki zaten çocuk doğurur,itilir kakılır,hizmet edilir.ah o adam bana düşecekti var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…