döllenme olalı 1 hafta olmuş demiş doktor, ama bebek 1 haftalık denmiyo o durumda karıştırmışlar o mesele değil1 haftalık gebelik adetten 1hafta sonrası oluyor döllenme olmamış bile olabilir (kendimden yola çıkarak söylüyorum daha yumurtlama bile olmamıştı bende) anlayamadım ben doktor nasıl böyle bir şey söylemiş işi bilmediğim halde benim bile kafama yatmadı yani
Konuyu da tamamen okumadım ama öyle bir durumda gücün varsa doğur o bebeği yoksa da otur maydanoz suyu soğan suyu iç iki bardak daha döllenmemiş bile gider zaten ama her halukarda rest cekmen gerek o kv eşe ve her kim varsa dik ve güçlü durman lazım
Keske korunsaydim da hamile olmasaydim bende geri donmezdim. Bugun kv benden yuz ariyor hic gulmedim yuzune. Bundan sonra oglu yokken boyle soguk durcam oglu varken de hicbi muhabbete girmeyecem . Sabrediyorum Alllah cok buyuk. Kv yi nekadar suclarsam suclayim esimin bana saygisi yok aileme saygisi,yok osebepten cikiyor hersey.. esimin gozunde,degerim yok hayatinda,hic,sevgi gormemis sevmenin ne oldugunu bilmeyen sahiplenmeden,yoksun bi adam.. odunu adam,etmeye calisiyoruz ama bu saatten sonra sadece bebegimi dusunurum baska hicbiseye uzmeyecem kendimi. Ben elimden,geleni yaptim olursa,olur olmazsa olmaz. Bebegimin de benimde,rizkini Allah verir bu adam kiymet bilmezse defolup gider artik yapacak biseyim yokAslinda bisey yazmak istemiyordum bu konuya ama eski konularinizi okudum simdi, anlam veremiyorum. Evliliginiz bukadar problemliyken (ve hala cok yeniyken) ne diye hamile kaldiniz? Okadar korunma yöntemi var. Yasiniz sadece 25!
Üstelik kocaniz niye annenize kafayi takti böyle? Piskolojik bir sorunumu var ki ? Koskoca adam niye annenizle ugrasiyor?
5 ay icinde evlenmissiniz zaten, hala da oturmamis evliliginiz, adamdaki özgüvene kibire bak hele, isteyen döner isteyen kalir ne demek?
Siz bence cogu kadin gibi, kv yüzünden böyle oluyor diye kendinizi kandiriyorsunuz.
Kocaniz arkanizda dursaydi, bir halt edemezdi o kv. Bir laf vardir hic sevmem ama konuya müthis uyuyor; "erkegin kadin dedigine kadin derler, odun dedigine odun derler". Kocaniz arkanizda durmuyor. Simdi bu erkekleri tepemize cikaran yine biz kadinlariz.
Baksana adamin ayagina gitmissiniz,
adamsa hala prenses edalarinda, annenin resimlerini görmek istemiyorum bu evde virt zirt diye sacmaliyor !! Hayir sunlara yüz vermeyin bukadar ya.
Benim eski kocam da ayni bu modeldendi, isteyen gelir, istemeyen kalir demisti onu terkettigimde ailesinin yaninda bizim evimizde. Arkasindan "KRRRR" diye bagirdim, bizim oralarda esseklere böyle derler cünkü.
Isinize karismak haddim degil, durumunuz da zor Allah yardim etsin, ama bu evlilikten bir cacik olmaz gibi geliyor bana konu sahibi. Cocuk hic iyi fikir olmamis maalesef...
Geri mi döndün şimdi ?
Yorumlarda öyle bişey gördüm sanki.
İnşallah dönmemissindir.
Keske korunsaydim da hamile olmasaydim bende geri donmezdim. Bugun kv benden yuz ariyor hic gulmedim yuzune. Bundan sonra oglu yokken boyle soguk durcam oglu varken de hicbi muhabbete girmeyecem . Sabrediyorum Alllah cok buyuk. Kv yi nekadar suclarsam suclayim esimin bana saygisi yok aileme saygisi,yok osebepten cikiyor hersey.. esimin gozunde,degerim yok hayatinda,hic,sevgi gormemis sevmenin ne oldugunu bilmeyen sahiplenmeden,yoksun bi adam.. odunu adam,etmeye calisiyoruz ama bu saatten sonra sadece bebegimi dusunurum baska hicbiseye uzmeyecem kendimi. Ben elimden,geleni yaptim olursa,olur olmazsa olmaz. Bebegimin de benimde,rizkini Allah verir bu adam kiymet bilmezse defolup gider artik yapacak biseyim yok
Arkadaslar konumu bilenler vardir aranizda.. bikmeyenler icinde tekrarlayayim. Esimle dun aksma tartisip,annemin evine geldim evde kaynana ve ailesi vardi zaten onlar yuzunden cikti tartisma.. herneyse esim onlarin yaninda beni ezmeye kucuk dusurmeye calisinca bende ciktim geldim annemin evine. Bu sabah ta test yaptirip hamile oldugumu ogrendim. Fakat onlarin taraftan ne arayan ne soran oldu. Esimi arayip hamile oldugumu ogrendigimi soyledim iyi deyip kapatti. Bidaha da,arayan soran yok whatsaptan engellemis faceden resmimi silmis. Ailesinin dolduruslariyla besleniyor 15 gun daha ailesi gidene kadar oyle olacak sanirim.
Benim sorum su kendi ailemden hickimse de bebege sevinmedi. Daha dogrusu ben haric kimse sevinmedi. Annemler barismama zorlamaya bile basladilar bebek yuzunden..
Babam yuzume bakmiyor. Onlar aramayacak diye korkuyolar sanirim.
Aramazlarsa babasiz bebek mi olur diyolar ne demek istiyolar aldir mi demek istiyolar
Bana kiziyolar sen yaptin sen ettin. Ne yapacam ben
Konu şu anda bebek sahibi olmaya çalışan bir hanım değil. .konuyu carpitmasak??
İlk büyük kavganız mı bu?Aramiyor sormuyor nasil barisayim
Tam tersine yumuşak bir kalbim olduğu için bunu söylüyorum. Konu sahibinin şu anki psikojik durumu karakteri ve eşi ile olan ilişkileri açısından baktığım zaman o bebek dünyaya geldiği zaman çok büyük sıkıntılar çekecek gibi görünüyor.Sizde bu kadar Kalpsiz olmasaniz .. o şu an bi canli
valla çok haklısınız ne diyeyim.ben hep en çok çocuklara üzülüyorum,neyse yorum yapmayayım ben de daha fazla,suçlu biz oluyoruz.Tam tersine yumuşak bir kalbim olduğu için bunu söylüyorum. Konu sahibinin şu anki psikojik durumu karakteri ve eşi ile olan ilişkileri açısından baktığım zaman o bebek dünyaya geldiği zaman çok büyük sıkıntılar çekecek gibi görünüyor.
Ayrıca bu benim fikrim hemen saldırıp kalpsiz olmakla suçlamak ne demek oluyor bu ne cüret??
susayııım susayıııııııım diyorum ama delireceğim galiba.neyse susuyorum,eksiksiz hizmet yapsın.ezilsin de ezilsin.kadın kim ki zaten çocuk doğurur,itilir kakılır,hizmet edilir.ah o adam bana düşecekti var yaKonu Sahibi aldırmayacağını söyledi. Artık bu konuyu kapatalım bence. . Aldır aldırma gibi yorumlarla birbirimize gireceğimize asıl konuya yoğunlaşalım. N nazarela evine döndü ama eşi onu getirdiğine pişman. . Kaynanasıgil daha 12 gün onlarda kalacak. . Eşine hizmeti eksiksiz yapmasına rağmen eşinin ona karşı nir yumuşaması yok. Hala kendini haklı görüyor.. ona destek olmalıyız
İnsanın kendi fikri ne olursa olsun söylemeli. .onlarda saygı duymalı. .ama işte olmuyor bizim toplumda bu nedense..valla çok haklısınız ne diyeyim.ben hep en çok çocuklara üzülüyorum,neyse yorum yapmayayım ben de daha fazla,suçlu biz oluyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?