Babasiz buyutemez miyim :( ne yapicam ben

Bakin anlamiyorsunuz ben sizin spylediginiz,gibi ozaman bende bu evde anneni gormek istemiyorum desem milleti ayaga kaldirir kolumdan disar kapinin disina surukler. Ozaman bnm resim goze gozukmez annesini istemedigim goze gozukur ve kv nin istedigi olmus olur. Kv evi iyice sahiplenir beni de arayan soran olmaz.
Cok uzuluyorum cok degersiz hissefiyorum kendimi. Sadece bir gun evimi birakip gittim herseyin yeri degismis esim 2600 maas,aliyor kvlerin emeklisi yok oyuzden benim ayrilmami istiyolar ayrilirsam esimin maasini yicekler oyuzden bebek haberine sevinmediler. Oyuzden beni istemiyolar onlara firsat vermicem 12 gun kaldi gitmelerine. Gidince simdi bana kopek ceken kocam pesimde dolanacak ozaman onu hic affetmicem bana boyle bi hamilelik yasattigi icin

Ya cocuk niye babasiz olsun ki?

Babasi var ve belli. Kocan olacak adam.

Sen su an evli misin? Evlisin

Eee bosansan bile o cocugun babasi kocan.

Nasil 3 4 yasinda cocugu olanlar bosaniyor. Babaya gorme hakki veriliyor cocuga nafaka baglaniyor sanada oyle olacak.

Tabi bosan diye demiyorum bunlari bosanirsan eger diyorum.

Biraz sakin ol olay daha cok sicak. Sukunetini koru kocanin uzerine gitme. Su an sokta bence olay soguyunca o sana ulasacaktir bebek icin.

Tam olarak da onu anlamiyorum ya zaten anasinin yaninda aslan kesilip seni rezil eden anasi gidince kuzu olan saygisiz bir adamin senin KAPININ ONUNE KOYMASI!!!! ( o nedemekse artik copu birakiyor sanki disari) sizin kurtulusunuz zaten. Boyle bir evlilikle mutlu oluyorsaniz sadist oldugunuzu dusunurum. Beni boyle uzen adamin 2600 tlsi de batsin yani huzur yoksa paranin ne onemi var.Daha fazla yazip sizi uzmeyecegim cunku cok farkli kafalardayiz. Ben sizin durumunuzu anlayamiyorum siz de benim soylediklerimi.

Ben sizi anliyorumm artik geldim bu eve . Kv ler gidene kadar sabredicem sonram yine benim istedigim olucak. Olmazsa birakip gidicem. Ailem gelme diyor bebek var hamilelikte hep kocani aricaksin diyor dogum yapar yapmaz esini isteyeceksin yaninda,diyor biraz daha sabret annesi gidince duzelir yine olmazsa o zmaan gel diyolar. Inanin gunlerdir cok sey,yasadim buraya actigim ilk konu esimin ailesi gelecek onlari nasil guzel agirlarim di. Simdi ne hale dustum. Allaha havael ediyorum sabir ve guc diliyorum ve siz iyiki varsiniz sinirinizi kizmanizi cok iyi anliyorum caresiz olmami degil guclu olmami istiyosunuz evde iki yuzlu gizli sakli surekli konusan insanlar var oyuzden artik nasil davranacagimi sasirdim

öncelikle kendine şunu sormanı istiyorum. ben bu adamı seviyor muyum ? çünkü ailesi hep bu adamla olacak sana da her daim bu kadar negatif davranacaklar.

eğer seviyorsan ve çocuğum da olacak diyorsan katlanmak zorundasın. ha ama eğer ki sevmiyorsan ben bu adamla ve ailesiyle baş edemem dersen boşan gitsin.

nice çocuklar var anasız babasız büyümüyorlar mı? büyümüyorlar mı? büyüyorlar.
senin sevgin yeter ona.

Aslina bakarsaniz cok fazla sevmiyorum.. cunku karsimda karakteri oturmamis bi adam var. Sevgi bu degil... karisina bebegine sahip cikan ezdirmeyen kotu soz konusmayan arkamda dag gibi duracak bi adam degil.. ben iyiysem iyi ben kotuysem benden daha kotu oldu.. simdide ezmeye basladi ailesiyle bir olmaya,basladi..
Biraz daha savredicem kv ye bidaha koz vermicem sonrasi Allah buyuk

1 haftalık gebelik olmaz en az 5 haftalık son adet başlangıç tarihinizi baz alacaksınız

1 haftalık gebelik olmaz en az 5 haftalık son adet başlangıç tarihinizi baz alacaksınız
Canim pek bilmiyorum ama kan testi yaptirdim 5_50 arasi bir haftalik dedi senin 29.5 dedi yani bir haftalik falan dedi . Dktorum ole dedi bende sasirdim

aferin böyle devam et. kocan olamamış kocan, fettan kv seni ezsinler. sonra da ağlarsın kıymetin yok diye.
kocan seni ailesi kabul etmemiş, karısı olarak kabul etmiyor. her yerden silip kaldırıyor. sen ananın fotoğrafının derdindesin. seni eve getirdiğine pişman olan odunun bir de yemeğini ütüsünü yapıyorsun ödüllendirir gibi. aferin. kocana ve kv ne net mesajı verdin; "ben kölenizim. sövseniz de kovsanız da emrinizdeyim"
insan ancak bu kadar kendini değersizleştirirdi. bravo.

bu koca mı sana köpek olacak. kesin olur. kandırma kendini.
Yok kopek olur demedim simdi beni kopek yerine koyuyor ailesi gidince de pesimde dolancak dedim. Cunku yalniz kalicak ozaman hatasini anlicak dedim. Anlamazsa da benim artik bebeimi dusunmem lazim ne yapayim rabbim herkesin gonlune gore versin fesatlik kin nefret dedikodu iftira iki yuzluluk heponlarda.yoruldum ugrasmaktan. Tek istegim kvyefirsat vermeyecem yuz de vermeyecem

iyi deyip kapatan öküz, döneceğinden çok emin. Şimdi dönersen kaale alınmayacaksın.Aileni dinleme, öyle böyle sabret ki hatalı olduğunu kabul etsin.

hiç sanmıyorum. aksine hamile olup o kocaya mecbur kalan, eve dönen sensin. kocan kv gitse de onu aratmaz eminim. çünkü o sana değil sen ona mecbur görünüyorsun. kv suçlu değil sadece ona bu izni veren kocan zaten.

Allah yardımcın olsun canım. Çaresizlik böyle birşey işte. Senin kendi ekonomini sağlayacağın bir işin olsa, kimseye muhtaç olmazdin. Ne kendi ailene mudaran olurdu, nede eşinin. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Eşine de rabbim akıl fikir versin. Anasına uyup sana cephe alması çok yanlış ki sen birde hamileyken. Çok üzüldüm. Inşallah o kocan olacak adam o aklını en kısa sürede değiştirir

Canım son adet tarihin 7 haziransa 4 hafta 3 günlük gebesin şuanda doktorun yanlış bilgilendirmiş bir kadın doğumcuya görünmeni tavsiye ederim eğer dün kan testi yaptırdıysan 48 saat sonra tekrar kan testi ver beta hgc en som kaç çıktıysa ikinci testinde iki katı olmalı en az.
Gebelik boş olabilir anlıyor musun?

Hamile haberinize "iyi" deyip kapatıyorsa daha fazla devam etmez gibime geliyor. Evet devam eden şahıslar olabiliyor onlarda zar zor ama yolun başında fazla eziyet etmeyiniz. Babasız çocuk elbette büyür, maddi durumdan iyiyseniz eğer. Onun dışında çocuk büyütmek beslemek zor. Babasız büyür büyümesine de ileride o çocuğun psikolojisini, sıkıntılarını kendisi çekmek zorunda değil. Örneğin: Bir arkadaşına gittiğinde arkadaşı bu benim babam dese, o an ki duygularını tahmin edemezsiniz.... Aldırın bebeği.

Anladim canim suan 29.8 cikti iki gun sonra bidaha baktirayim ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…