Babasiz buyutemez miyim :( ne yapicam ben

Buda çok uç bir örnek. Tekrar kafası bozulup dövebilir. Çünkü adam artık yatkın buna

Ya bu erkeklere karısına iyi olup mutlu mesut yaşamak batıyor mu?

Ne kadar yakisikli ve mukemmel olursa olsun konu sahibinin su yasadiklarini cekmeye devam etmesinin hic bir aciklamasi yok. Kesinlikle normal degil.

Ya bende yatakta arkasını dönmüş yatıyor kısmına takıldım.. neden inatla bu adamla aynı yatakta yattın ki.. üstelik keşke getirmeseydim demiş suratına. .eve döndün diye hemen barışmak zorunda da değilsin. . Biraz ağırdan sat bari. .

İnanın çok dua ediyorum Allahım bana iyi gelinler nasip et, banada çok iyi bir kaynana olmayı inş.. Amin. .

Diger konunun hemen ardindan acmissin sanırım bu konuyu
Keske ailenle hemen paylasmasaydin
Ailen de klasik.kadin alttan alsin modundalar sanırım
Senin sucun yok tabii ki sesin cikacak hele ki esinde is yokken kendini savunmak en doğal hakkın
Bekle bakalim.gelmezlerse ac davani
Sen hakliyken sirf hamilesin diye onlara kendini kabul ettirmek zorunda degilsin esin senin yanina gelip ailenden de af dileyip seni götürmeyi istemeli

Eğer eşinizle aranızda problemler varsa çocuk doğduktan sonra bu problemler daha da artıyor. Çocuk doğunca düzelir gibi düşünme sakın. Ona göre karar ver çocuktan sonra geri dönüş daha zor oluyor

İlk yazınızı görünce abarttığınızı düşündüm ama diğer konularını da okudum, o adamdan zaten baba olmaz. Evliliği sürdürmek ancak sizin şiddet, sözlü taciz, ve onun hayvanlıklarını gözardı etmenizle mümkün, ağzının ayarı yok, böyle bi adamla çocuk büyütmektense yalnız büyütmenizi tercih ederim. Boşan demek kolay tabi ama aldatma dışında her b*k var.kendinizi çok yıpratmayın, ailenizle de konuşun, dönsem kabul etmeyecek misiniz diye, bebeğe sevinememeleri sizin özel durumunuzdandır. tam kavgalıyken böyle bi haber almak kimseyi mutlu edemezdi bi anne dışında.

Işin içinde şiddet de varmış.. ne desem bilemedim.. berbat bi gebelik ve iğrenç bi doğum bunun devamı.. lohusalığın burnundan gelicek.. kv çok fena eşin de karaktersiz.. çok bi gelişme beklemeyin..

evli kalmaktan yanaysa düşünceniz biraz dik durun sert olun.. kafamı bozma eserse biter bu evlilik tavrını yaşatın ona.. gebelerin duası kabul olurmuş bol bol dua edin.. inşallah hakkınızda hayırlısı olur..

Canım işte çalışıyor musun eğer çalışıyorsan kimseye Mudara bile etme..

Sanki esiniz aramazsa bosancakmissiniz gibi dusunuyor ve korkuyor herhalde canim o bebegi dogurmaktan vazgecme hic bir zaman Allah yardim edecektir inan buna o bebekte bi hayir var gibi Allah yar ve yardimcin olsun

Suan hamileyim diye alttan alip siz barismaya calisirsaniz hic kiymetiniz kalmaz ileride soyliyim. Zaten o bebege adam gibi babalik yapabilecek biriyse boyle annesinin lafiyla gebe karisini birakmaz. Annesi gidene kadar sizi iplemeyip annesi gidince yanasirsa da yuz vermeyin. Barisacaksaniz bile surundurun. Ama tavizi siz vermeyin lütfen. Ezilen yine siz olacaksiniz. Anne babaniza da resti cekin ya arkamda durun ya da ben basimin caresine bakarim deyin. Bakabilirsiniz de simdi gebeliginiz belli bile degil sonucta simdi bir ise girseniz rahatlikla calisirsiniz ucretli dogum iznine de cikarsiniz sonrasinda ise anneniz bebege bakar siz calismaya devam edersiniz. Tabi bu yazarken kolay yasarken bu kadar kolay olmayacak bundan once aslinda kendize sormaniz gerekenler var. Ben bu adamla bu evliligi suredurecek miyim surdurmeyecek miyim? Eger surdurmeyeceksem bu bebege kendim bakabilir miyim? Surdurecekseniz de bu adamdan baba olur mu? Siz bu sorulari bize sormussunuz zaten ama biz kendi hayat sartlarimiza gore cevap veriyoruz. Ben guclu biriyim kendime guveniyorum ve kayitsiz sartsiz arkamda olan bir ailem var calisir cocuguma bakarim annem babam destek olur. Baskasinin ailesi arkasinda degildir, oburunun meslegi yoktur, digeri kendine guvenmez yani herkes farkli yorum yapar once siz kendinizi bir tartin ona gore karar verin. Ama anladigim kadariyla aileniz pek destekci degil gibi.

Iyi halt etmissin. Valla uzmek istemiyorum ama sen kendini uzmek icin elinden geleni yapiyorsun zaten. Ne demek keske getirmeseymisim sen gel dedigin de gelen git dediginde giden her istedigini yaptirabildigini isine gelmeyince azgina s.cabilecegi biri misin? Olan olmus donmussun bari ezdirme kendini kv de ye de kocana da agzinin payini ver. Kv laf soylerse burasi benim evim begenmiyorsan kapi orda de. Kocana da bebek icin sana bir firsat verip evime dondum ama boyle devam edersen gozum ne seni girur ne bebegi de. Boyle huzursuz bir ortamda bebek dogurup buyutemem de.
Bak yarin obur gun doguracaksi bu kadin yine gelecek bu sefer lohusaligini ilk annelik heyecanlarini mahvedecek. Kv deye de esine de resti cek . Ya annen ya ben de gerekirse.

snra gidip yine oğluna ağlar bni skıştrdı die iftiraya kadar gidebilir. eşiyle konuşması dha sağlıklı olur

zaten karısını umursamıyor adam, anasını seçer. konu sahibini şutlar. konu sahibi de kendini paspas etmeye devam eder, en başından beri olduğu gibi.

Bunu hissederse aramaz sormaz zaten eşiniz.
Bence bir süre sessizce bekleyin, ortalık durulsun biraz.
Evinizi terk etmeseydiniz keşke, orda tavrınızı koyup otursaydınız ellerine koz vermişsiniz..
Şimdilik sessizliğe gömülün ortalığı kızıştırmayın.

Arkadaslar esime sabah kahvalti hazirladim gomlegini utuledim ve birlikte kahvalti yaparken bidaha annenlerin resimlerini evde gormek istemiyorum dedi bende saygi duy dedim bak senin ailen burda ben hep saygiliyim senin hatrini sayiyorum sende kucucuk seylere takilma evde bana boyle eziyet edersen ben bu evi sahiplenenem dedim hemen kapi dinleyen kv uyandi geldi gunaydin diye konu kapandi. Sonra esim ise gitti kv bana yaklasmaya,calisiyo bulantin var mi kizim bi istegin var mi kizim

ne demek annenlerin resmini gormek istemiyorum. Ve sen bu adama neden hizmet ediyorsun? Daha dun yasadiklarini ne cabuk unuttun. Boyle devam ederseniz daha cok ezileceksiniz. Resimleri gormwk istemiyorum dediginde bende senin anneni bu evde gormek istemiyorum o zaman diceksin. Valla sinirlerim zipladi ya... nasil bu kadar gucsuz olabiliyorsunuz. Neden kendinize deger vermiyorsunuz? Neden sizi uzen kisilere kul kole oluyorsunuz yaaaa

eşin belki yalan söylediğini düşünmüş olup takmamış olabilir mi ? belki bu hamileliği barışmak için söylüyorsundur diye düşünmüş olabilir içi fesatsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…