- 5 Şubat 2011
- 1.869
- 2.376
- 358
Çocuğundan mi hayir gelecek ne demektir yaaa. Neden hemen gemileri yakma taraftarısınız ki. Hiç mi evlilikleri berbat giderken toparlayan insanlar görmediniz. Hiç mi kocası çok kötüyken duzelen duymadiniz biraz yapıcı olmakta fayda var bence.
Bizim komşumuz karısını bir keresinde öyle bir dövmuş ki kadin heralde ben öldüm demiş dovmesi bitince annem bikaç gün sonra o dovulmus halini görünce Ağlamış dayanamamis. Boşa bunu çabuk annenleri ara demiş kız ablasına anlatmış sadece. Şimdi var ya kadını el üstünde tutuo adam bir dediği iki olmuyor. Zannedersiniz ki dünyanın en ii kocası. Tmm dövmesi çok kötü bişey ama düzelmiş yani bi şekilde böyle örnekler de var hayatta.
inanın böyle şeyler oluyor.eğer kendilerini bulunmaz hint kumaşı gibi hissetmişlerse ve kaybetme korkuları yoksa birde birlik olmuşlarsa durum aynen böyle olabilir.konu sahibi kocasını kaybetmekten çok korkuyor hala kafasında ilk tanıştığındaki adamla olan pembe hayaller var ve zamanla adamın düzeleceğini düşünüyor anlaşılan.o yüzden korkuyor bitmesinden.onlarda yüz buluyor.
İnanın çok dua ediyorum Allahım bana iyi gelinler nasip et, banada çok iyi bir kaynana olmayı inş.. Amin. .Erkek anneleri rica ediyorum ogullariniza hayatindaki kadini sevmeyi, deger vermeyi, önemsemeyi, onu kirmaktan incitmekten korkmayi ögretin. Karisini benden cok sevecek korkusuyla yetistirmeyin şu herifleri yahu.. sonra sonuc burada iste sayfa sayfa cevir oku bir sürü mutsuz kadin..
Işin içinde şiddet de varmış.. ne desem bilemedim.. berbat bi gebelik ve iğrenç bi doğum bunun devamı.. lohusalığın burnundan gelicek.. kv çok fena eşin de karaktersiz.. çok bi gelişme beklemeyin..Cnm eski konularını da biliyorum.Üzgünüm ama böyle bir insanla mutlu olabilirmisin?Üstelik şiddette var evlilikte.Zaten çalışıyosun ailende var konuşur ikna edersin bebeğini yine dünyaya getir.Ama böyle bir evliliğin içinde ona ne kadar iyi bir anne olabilirsin.Mutlu anne mutlu bebek demişler.Cesur ol bence son bir defa daha dene zaten artık dönmüşsün ama böyle giderse evladını bu mutsuz yuvada büyütme
Arkadaslar konumu bilenler vardir aranizda.. bikmeyenler icinde tekrarlayayim. Esimle dun aksma tartisip,annemin evine geldim evde kaynana ve ailesi vardi zaten onlar yuzunden cikti tartisma.. herneyse esim onlarin yaninda beni ezmeye kucuk dusurmeye calisinca bende ciktim geldim annemin evine. Bu sabah ta test yaptirip hamile oldugumu ogrendim. Fakat onlarin taraftan ne arayan ne soran oldu. Esimi arayip hamile oldugumu ogrendigimi soyledim iyi deyip kapatti. Bidaha da,arayan soran yok whatsaptan engellemis faceden resmimi silmis. Ailesinin dolduruslariyla besleniyor 15 gun daha ailesi gidene kadar oyle olacak sanirim.
Benim sorum su kendi ailemden hickimse de bebege sevinmedi. Daha dogrusu ben haric kimse sevinmedi. Annemler barismama zorlamaya bile basladilar bebek yuzunden..
Babam yuzume bakmiyor. Onlar aramayacak diye korkuyolar sanirim.
Aramazlarsa babasiz bebek mi olur diyolar ne demek istiyolar aldir mi demek istiyolar
Bana kiziyolar sen yaptin sen ettin. Ne yapacam ben
Canım işte çalışıyor musun eğer çalışıyorsan kimseye Mudara bile etme..ay canim ya kiyamam.. cok zor durumda olmalisin.. sevinememissindir bile.. gercekten sen cikardigina inaniyorsan olaylari,esine yesil.isik yakabilirsin..belli ki ailen de koruyup kollayici degil.. ben de esimle tartismistim hamileyken. kendim.soylendim bebek de var bilmemne diye..ailem sakin ha o dogacak buyuyecek dediler.. dilerim bu gunleri hic hatirlamayacak kadar mutlu.olursun. sanki bugun konu acmistjn degil mi? test yapacaktjn..ben de sonucu merak ediyordum
Sanki esiniz aramazsa bosancakmissiniz gibi dusunuyor ve korkuyor herhaldeArkadaslar konumu bilenler vardir aranizda.. bikmeyenler icinde tekrarlayayim. Esimle dun aksma tartisip,annemin evine geldim evde kaynana ve ailesi vardi zaten onlar yuzunden cikti tartisma.. herneyse esim onlarin yaninda beni ezmeye kucuk dusurmeye calisinca bende ciktim geldim annemin evine. Bu sabah ta test yaptirip hamile oldugumu ogrendim. Fakat onlarin taraftan ne arayan ne soran oldu. Esimi arayip hamile oldugumu ogrendigimi soyledim iyi deyip kapatti. Bidaha da,arayan soran yok whatsaptan engellemis faceden resmimi silmis. Ailesinin dolduruslariyla besleniyor 15 gun daha ailesi gidene kadar oyle olacak sanirim.
Benim sorum su kendi ailemden hickimse de bebege sevinmedi. Daha dogrusu ben haric kimse sevinmedi. Annemler barismama zorlamaya bile basladilar bebek yuzunden..
Aramazlarsa babasiz bebek mi olur diyolar ne demek istiyolar aldir mi demek istiyolar
Iyi halt etmissin. Valla uzmek istemiyorum ama sen kendini uzmek icin elinden geleni yapiyorsun zaten. Ne demek keske getirmeseymisim sen gel dedigin de gelen git dediginde giden her istedigini yaptirabildigini isine gelmeyince azgina s.cabilecegi biri misin? Olan olmus donmussun bari ezdirme kendini kv de ye de kocana da agzinin payini ver. Kv laf soylerse burasi benim evim begenmiyorsan kapi orda de. Kocana da bebek icin sana bir firsat verip evime dondum ama boyle devam edersen gozum ne seni girur ne bebegi de. Boyle huzursuz bir ortamda bebek dogurup buyutemem de.Arkadaslar annem kiyafetlerimi almayagidince esimde annemin pesine takilmisbize geldiler gelevimizegidelim dedi. Babamlar da ortada bebek var uzatmayin dediler.hazirlandim evegeldik evimde butun resimlerimi kaldirmislar bende bunlar ne dedim geri astim resimlerimi. Annesine donup dediki keske getirmeseydim. Ah ah dedi
Resimlerimiz cok guzelmis de nazar oluyomus ondan kaldiriyomus
snra gidip yine oğluna ağlar bni skıştrdı dieCanim bence o kV yi al karşına eşim yokken güzelce konuş.
Anneciğim lütfen bizim aramızdaki muhabbetlere Karışma eşimle benim hakkımda konuşma bizim artık birbirimize daha sıkı tutunmamz lazım ben hassasim herseyden etkileniyorum lütfen beni anlamaya çalış de.
Birazcık insansa birazcık oğlunu seviyorsa o da seni dinlemesi lazım. Ne kadar kolay sanıyorlar yuva yıkmayı. Ne olacak bosaninca başı göğe mi erecek.
Senin eşinde en büyük hata ama insan biraz evliliğine değer verir. Bu adamı adam etmek lazım ama nasıl ?
Kıymetini bilmesi lazım.
zaten karısını umursamıyor adam, anasını seçer. konu sahibini şutlar. konu sahibi de kendini paspas etmeye devam eder, en başından beri olduğu gibi.Iyi halt etmissin. Valla uzmek istemiyorum ama sen kendini uzmek icin elinden geleni yapiyorsun zaten. Ne demek keske getirmeseymisim sen gel dedigin de gelen git dediginde giden her istedigini yaptirabildigini isine gelmeyince azgina s.cabilecegi biri misin? Olan olmus donmussun bari ezdirme kendini kv de ye de kocana da agzinin payini ver. Kv laf soylerse burasi benim evim begenmiyorsan kapi orda de. Kocana da bebek icin sana bir firsat verip evime dondum ama boyle devam edersen gozum ne seni girur ne bebegi de. Boyle huzursuz bir ortamda bebek dogurup buyutemem de.
Bak yarin obur gun doguracaksi bu kadin yine gelecek bu sefer lohusaligini ilk annelik heyecanlarini mahvedecek. Kv deye de esine de resti cek . Ya annen ya ben de gerekirse.
Arkadaslar konumu bilenler vardir aranizda.. bikmeyenler icinde tekrarlayayim. Esimle dun aksma tartisip,annemin evine geldim evde kaynana ve ailesi vardi zaten onlar yuzunden cikti tartisma.. herneyse esim onlarin yaninda beni ezmeye kucuk dusurmeye calisinca bende ciktim geldim annemin evine. Bu sabah ta test yaptirip hamile oldugumu ogrendim. Fakat onlarin taraftan ne arayan ne soran oldu. Esimi arayip hamile oldugumu ogrendigimi soyledim iyi deyip kapatti. Bidaha da,arayan soran yok whatsaptan engellemis faceden resmimi silmis. Ailesinin dolduruslariyla besleniyor 15 gun daha ailesi gidene kadar oyle olacak sanirim.
Arkadaslar esime sabah kahvalti hazirladim gomlegini utuledim ve birlikte kahvalti yaparken bidaha annenlerin resimlerini evde gormek istemiyorum dedi bende saygi duy dedim bak senin ailen burda ben hep saygiliyim senin hatrini sayiyorum sende kucucuk seylere takilma evde bana boyle eziyet edersen ben bu evi sahiplenenem dedim hemen kapi dinleyen kv uyandi geldi gunaydin diye konu kapandi. Sonra esim ise gitti kv bana yaklasmaya,calisiyo bulantin var mi kizim bi istegin var mi kizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?