Babasiz buyutemez miyim :( ne yapicam ben

Beni getirdigine pisman,oldu. Resimleri asmak,istemiolar neymis nazar degiyomus bende kv ye bnm evim burasi demek icin astim resimlerimi. Ama esim keske getirmeseydim dedi
Yahu benim ayarlarım yandı resmen. O ne demekmis keske getirmeseydim?? Bu lafin ustune Sen hala o evde misin Allah askina!!

Siz keşke getirmeseydim diyince ne dediniz sustunuz mu? Ayrıca sen mal mısın ne demek getirmek? Terbiyesiz ya.. çok acele ettin dönmek için ama artık döndün madem bunların hepsine ağzının payını güzelce vereceksin. .

Sevilip sayılmadığınız, sahiplenilmediniz evlilikleri aman yuvam yıkılmasın mantığıyla sürdürmek niye??? Sonra aldatıldım, şiddet gördüm ... benzeri konular açmak zorunda kalır bence böyleleri... Adam sevememişse, sahiplenememişse, aile olmaktan bihaberse bırakın gitsin yahu!

Esim dedicanim kv ye
Canim esinle güzel güzel konuş. Neden annene böyle dedin benim ne kadar uzulecegimi düşünmedin mi beni sevmiyor musun da böyle konuşuyorsun. Sorunlarımıza anneni karıştırmak ne kadar doğru die. Bakalim ne dicek. Ben geldim ama beni ezin die değil Yuvam için geldim de. Açık açık giderim deme ama yine yapabilecegini de belirt ki o da ayağını denk alsın. Aslında burda senin ailenin arkamda olması seni ezdirmemesi çok önemli. Bunu eşinin bilmesi çok daha önemli.

Yatakta agliyorum yaninda. O da uyuyor hic boyle hayal etmwmistim ne bilim bebek haberi alan kocalar sarilir oper karnindan,oper alnindan,oper. Bu adam kiz,gibi. Annesinin azcani skldi die beni aglatiyor

Yatakta agliyorum yaninda. O da uyuyor hic boyle hayal etmwmistim ne bilim bebek haberi alan kocalar sarilir oper karnindan,oper alnindan,oper. Bu adam kiz,gibi. Annesinin azcani skldi die beni aglatiyor
Tam benimki gibi pis herifler..benimkide her haftasonu anasına giderdi evde olduğu tek günde.. Beni gebe gebe yalnıx bırakırdı ağlardım elalemler eşiyle gezerken..

Bence eşini kaldır konus onun elini karnina koy bak burda ikimizden bi parca var de. Yine Uyur sa artık dicek bişe yok.

Off of! Kocan daha anasının kucağından düşmemiş ki bebeğine sevinsin!

Canım elindeki malzeme bu mal bu. Bundan daha fazla birşey çıkmaz yani öyle romantik filmlerdeki gb beklentilere girme. Senin bundan sonra yapacağın şey kv ile muhatap olmayacaksın, kocanın yüzüne güleceksin, kvyi eve postalayınca ipleri eline alacaksın.

Cnm eski konularını da biliyorum.Üzgünüm ama böyle bir insanla mutlu olabilirmisin?Üstelik şiddette var evlilikte.Zaten çalışıyosun ailende var konuşur ikna edersin bebeğini yine dünyaya getir.Ama böyle bir evliliğin içinde ona ne kadar iyi bir anne olabilirsin.Mutlu anne mutlu bebek demişler.Cesur ol bence son bir defa daha dene zaten artık dönmüşsün ama böyle giderse evladını bu mutsuz yuvada büyütme

Ben seni cok duygusal gordum.
Biraz mantiginla hareket et.
Boyle duygularinla hareket etmeye devam edersen oradan oraya savrulursun. Zaten kocanda pek olgun bir adam degil. Degisecegini de sanmiyorum.

Canim kusura bakma da bildigin bir öküzle evlisin. Bunlarin önüne samanı koycan onu anlarlar bir de yalak koy ondan da su icsin ne deyim..! daha da kılını kipirdartma bi halt olmaz ondan..

Isık mısık yakma aldır derım ben,aramıyor sormuyor bırak sen hamıleyım dıyosun ıyı deyıp kapatıyo engelleyıp resmını sılıyo o zaten bıtırmıs kafasında kı boyle davranıyo sımdıden boyle olan cocuktan sonra sana neler yapmaz yol yakınken donkı baba evıne de sıgabılesın sonradan cocukla donersen o ısler oyle olmaz.

Beni getirdigine pisman,oldu. Resimleri asmak,istemiolar neymis nazar degiyomus bende kv ye bnm evim burasi demek icin astim resimlerimi. Ama esim keske getirmeseydim dedi

Ben sizi normal bulmadim acikcasi. Anlatmadiginiz birseyler var. Butun bu laflari duyupta hala orada olabilmenizi baska bir sey aciklayamaz. Hatanin tamami onlarda olmayabilir. Tavriniz normal degil cunku.

Siz evlisiniz sevgili degil. Nedir engelleyip fotograflari silmek.. ne kadar çiğ bir davranis..
Sizin eve dönme sebebinizi okudum sabah basit bir mevsmzudan kolmus aslinda ama keainlikle temeli vardir. Amcak böyle durumlarda ben kafa dinlemek istiyorum biraz demek daha makul diye düşünüyorum.
Inşallah en hayırlı en doğru karari verirsiniz. Ancak bebeginizden vazgecmeyin kesinlikle.. esinizle.durumunuz her ne olursa olsun..

Ben sizi normal bulmadim acikcasi. Anlatmadiginiz birseyler var. Butun bu laflari duyupta hala orada olabilmenizi baska bir sey aciklayamaz. Hatanin tamami onlarda olmayabilir. Tavriniz normal degil cunku.
inanın böyle şeyler oluyor.eğer kendilerini bulunmaz hint kumaşı gibi hissetmişlerse ve kaybetme korkuları yoksa birde birlik olmuşlarsa durum aynen böyle olabilir.konu sahibi kocasını kaybetmekten çok korkuyor hala kafasında ilk tanıştığındaki adamla olan pembe hayaller var ve zamanla adamın düzeleceğini düşünüyor anlaşılan.o yüzden korkuyor bitmesinden.onlarda yüz buluyor.

Canım esin seni seviyorsa ki ortada artık bebek haberi de var kusura bakmasın da anasını da gurur yapiosa onu da bi kenara bırakacak ve evliliği için o da elinden geleni yapacak. Böyle foto silmeye keşke getirmeseydim demeye evlilik yürümez ki.
Ben doğum yapalı 44 gün oldu bizde eşimin ailesi yüzünden çok kavg ettik lohusaligim berbat geçti.
En son bayram öncesi yine aileler yüzünden tartıştık. Dedim ki seni boşaRIM. Hem seni Çekicem hem aileni Çekicem hem gurbeti cekicem birde seninle evli mi kalcam dedim. Giderim ailemin yanına kizimi da alırım ki aileme 10 saat uzakta yaşıyorum memurum birde 2 yılda ücretsiz izin alırım ne benim yüzümü görürsün ne de kızın dedim. Baktı bu ciddiyim hemen 360 derece döndü. Aileme de ii bana da ii. Böyle olması lazım zaten seviyorsa.
Ama şu da önemli en ufak tartışmada koştur koştur annenin evine gidip boşanmaktan bahsedip geri dönersen adam dicek ki bu gidip gidip dönmeye alıştı nasıl olsa ne hali varsa görsün. Bunlara dikkat etmen lazım.

niye hemen hamileyim diye haber veriyorsun ki madem evden çıkmışsın babasından hayır gelmeyen adamdan çocugundanmı gelecek .

niye hemen hamileyim diye haber veriyorsun ki madem evden çıkmışsın babasından hayır gelmeyen adamdan çocugundanmı gelecek .
Çocuğundan mi hayir gelecek ne demektir yaaa. Neden hemen gemileri yakma taraftarısınız ki. Hiç mi evlilikleri berbat giderken toparlayan insanlar görmediniz. Hiç mi kocası çok kötüyken duzelen duymadiniz biraz yapıcı olmakta fayda var bence.
Bizim komşumuz karısını bir keresinde öyle bir dövmuş ki kadin heralde ben öldüm demiş dovmesi bitince annem bikaç gün sonra o dovulmus halini görünce Ağlamış dayanamamis. Boşa bunu çabuk annenleri ara demiş kız ablasına anlatmış sadece. Şimdi var ya kadını el üstünde tutuo adam bir dediği iki olmuyor. Zannedersiniz ki dünyanın en ii kocası. Tmm dövmesi çok kötü bişey ama düzelmiş yani bi şekilde böyle örnekler de var hayatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…