Konunun başından vücudum urperdi okurkenmerhaba... 2 yaşında bir kızım var.eşim 3 ay önce borçlarından dolayı intihar ederek vefat etti. Zor günler geçiriyorum ve gelecek günlerden tedirginim. Kızıma olanları hissettirmemek için özen göstersemde baba konusu aklını karıştırıyor. Ona sevgi ve ilgilimi hep gösteriyorum ama bir yere kadar yetiyor. Bir çocuğu babasının kucağında gördüğünde benim babam yok beni kucağına almadı dediği ya da ben kendi babama seslendiğimde bile benim babam yok dediği zamanlar oluyor. Durumu pedagog önerisiyle açıkladım ona. Babasız kız çocuğu büyütenler lütfen bana ışık olun. Yaşananlar zaten çok acı. Kızıma ilerde bu durumu açıklamak zorunda olmam bir yana ona babasızlığı en az nasıl hissettirebilirim onun için ne yapmalıyım ki babasızlık onun hayatının şekillenmesinde en az rolu oynasın.
+1 babam benden vazgeçti denemesi için bu onu çok yıpratan etki olabilir .Yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Umarım bundan sonra hayatınızda hep güzel şeyler olur.
Babasını erken yaşta kaybetmiş bir arkadaşım var. Öldüğünde arkadaşım küçüktü. Hayatı boyunca burukluğunu yaşadı/yaşıyor ama bu onun kötü bir hayat sürmesine yol açmadı. Babasını hiç unutmadı. Hep andı. Ama kabullendi de ölümü. Sanırım ailenin sağlam durması buna çok etken oldu.
Ölüm şeklinden bahsetmeyin bence. Güzel anılar anlatın. Hayalinde güzel kalsın.
Bol sabırlar dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?