- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
insallah canim insallah.esleriniz icin yapabileceginiz dua hayir onun adina sadaka vermek Kuran-ı Kerim okumak vs.Allahtan gelen seye raziyiz zor olsa da.o yavrucaklarin yuzu gulsun insallah.onlarin varligi ile kendinizi guclu hissedersiniz zaten.Hem de nasıl imtihan ediyor 15 dakika önce konuşuyoruz 15 dakika sonra yok.. bir turlu kendimi inandiramiyorum iyiki çocuklarım var onlar olmasa cok daha zor olurdu Allah yavrularımızı bize bagislasin
Canım benim allah yardımcın olsun.. Ne yapsan da dolduramazsin o boşluğu sadece yokluğuna alisir çocuk zamanla... Ne yazık ki ömür boyu içinde bir yerlerde hep eksiklik olacak... eşin çok büyük günah işlemiş... herseyi İntiharın günahıni geçtim... o zavallı çocuğun çok büyük hakkını elinden aldı. .. Ömür boyu babasizligin eksikligiyle başbaşa bıraktı onu... Ne büyük bir haksızlık bir bilsen yazık yavrum ya... o çocuğa böyle bir yokluğu yaşatmaya hakki yoktu... Allah affetsin ne diyelim... umarım bu eksikliğin acısını zamanla daha az hisseder yavrum... Allah yardimcin olsunmerhaba... 2 yaşında bir kızım var.eşim 3 ay önce borçlarından dolayı intihar ederek vefat etti. Zor günler geçiriyorum ve gelecek günlerden tedirginim. Kızıma olanları hissettirmemek için özen göstersemde baba konusu aklını karıştırıyor. Ona sevgi ve ilgilimi hep gösteriyorum ama bir yere kadar yetiyor. Bir çocuğu babasının kucağında gördüğünde benim babam yok beni kucağına almadı dediği ya da ben kendi babama seslendiğimde bile benim babam yok dediği zamanlar oluyor. Durumu pedagog önerisiyle açıkladım ona. Babasız kız çocuğu büyütenler lütfen bana ışık olun. Yaşananlar zaten çok acı. Kızıma ilerde bu durumu açıklamak zorunda olmam bir yana ona babasızlığı en az nasıl hissettirebilirim onun için ne yapmalıyım ki babasızlık onun hayatının şekillenmesinde en az rolu oynasın.
Inanin cok ama cok uzuldum kuzum benim ya rabbim yardimciniz olsun ins. Henuz olay cok sicak uc ay kisa bir sure zamanla durumu benimsiycektir siz babali cocuklu ortamlara su soralar pek sokmamaya calisin.maddi durumunzda kisitli anladigim kadariyla keske imkanlari olsada krese filan gitse kafasi dagilsa tuhmerhaba... 2 yaşında bir kızım var.eşim 3 ay önce borçlarından dolayı intihar ederek vefat etti. Zor günler geçiriyorum ve gelecek günlerden tedirginim. Kızıma olanları hissettirmemek için özen göstersemde baba konusu aklını karıştırıyor. Ona sevgi ve ilgilimi hep gösteriyorum ama bir yere kadar yetiyor. Bir çocuğu babasının kucağında gördüğünde benim babam yok beni kucağına almadı dediği ya da ben kendi babama seslendiğimde bile benim babam yok dediği zamanlar oluyor. Durumu pedagog önerisiyle açıkladım ona. Babasız kız çocuğu büyütenler lütfen bana ışık olun. Yaşananlar zaten çok acı. Kızıma ilerde bu durumu açıklamak zorunda olmam bir yana ona babasızlığı en az nasıl hissettirebilirim onun için ne yapmalıyım ki babasızlık onun hayatının şekillenmesinde en az rolu oynasın.
Allah yardımcınız olsun ne desem bilemedim. Allah kolaylık versin inşallahmerhaba... 2 yaşında bir kızım var.eşim 3 ay önce borçlarından dolayı intihar ederek vefat etti. Zor günler geçiriyorum ve gelecek günlerden tedirginim. Kızıma olanları hissettirmemek için özen göstersemde baba konusu aklını karıştırıyor. Ona sevgi ve ilgilimi hep gösteriyorum ama bir yere kadar yetiyor. Bir çocuğu babasının kucağında gördüğünde benim babam yok beni kucağına almadı dediği ya da ben kendi babama seslendiğimde bile benim babam yok dediği zamanlar oluyor. Durumu pedagog önerisiyle açıkladım ona. Babasız kız çocuğu büyütenler lütfen bana ışık olun. Yaşananlar zaten çok acı. Kızıma ilerde bu durumu açıklamak zorunda olmam bir yana ona babasızlığı en az nasıl hissettirebilirim onun için ne yapmalıyım ki babasızlık onun hayatının şekillenmesinde en az rolu oynasın.
Dava sürecini bekliyorum. çok fazla sıkıntılı şey var başımda. Ama hiçbiri kızımın durumu kadar üzmüyor beni. Allah bizlerin yardımcısı olsun inşallahBaşınız sağolsun. Bu arada reddi miras yaptınız mı?
Dava sürecini bekliyorum. çok fazla sıkıntılı şey var başımda. Ama hiçbiri kızımın durumu kadar üzmüyor beni. Allah bizlerin yardımcısı olsun inşallah
Yaa aynı şeyler bizimki çok yeni ve ben inanamıyorm o orda korkar o ölemez diyorm çocuklara doymadı diuorm korkuyorm hayattan nr yapacağımı bilmşyorm kaç senw geçmiş sen neler yaptnBasiniz sağolsun bende aynı durumda olduğum için yazmak istedim benimde 2 kızım var biri eylülde 2 yaşına girecek biri 6 aylık. Eşim 1 buçuk ay önce vefat etti öldürüldü2 yaşındaki kızım hiçbir şeyin farkında değil söylesem de anlamaz diye düşünüyorum zaten nerede diye sormuyor işe gitti diyor çok üzülüyorum büyüdüklerini babalarını hatirlamayacaklar sadece fotoğraflardan videolardan bilecekler bir taraftan da iyiki şu an olanları anlamayacak yaştalar diye düşünüyorum büyük olsalar çok daha kötü etkilenirlerdi bize düşen kızlarımızı en güzel şekilde babalarının hatıralarıyla büyütmek başımıza böyle bir şey geldiyse sonrası için de Allah yolumuzu çizmiştir yardımcı olur inşallah böyle düşünmek icimi rahatlatiyor
Merhaba iyimisiniz ?.okuduklarim ciğerime bişey oturttu ...ne ağırdır sizlereYaa aynı şeyler bizimki çok yeni ve ben inanamıyorm o orda korkar o ölemez diyorm çocuklara doymadı diuorm korkuyorm hayattan nr yapacağımı bilmşyorm kaç senw geçmiş sen neler yaptn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?