- 30 Ekim 2013
- 20.430
- 57.082
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oncelikle basiniz sagolsun allah rahmet eglesin esinize
Kiziniz 2 yasinda neden hemen acikladiniz ve nasil acikladiniz ? Buna cevap verirseniz bende cevaba gore yorum yapacagim
2 yaşındaki çocuğa bunu nasıl açıkladınız ki onu merak ettim cidden
2 yaşındaki çocuğa bunu nasıl açıkladınız ki onu merak ettim cidden
babasiz kiz cocugu buyutmedim ama babasiz buyudum 38 gunlukken gitmis
varliginin ne oldugunu bilmedigim icin yoklugu pek bir sey ifade etmedi kizinizda kucuk ilerde tabiki bir seyin eksik oldugunu farkedecek soracak sorgulayacak ama yoklugunda sizin bir sucunuz yok sonucta bence oda ne oldugunu bilmedigi icin kolay kabullenecek sadece yarin gelecek obur gun gelecek suraya gitti gibi umut verecek cumleler kullanmazsaniz umut baglamamis olur
allah yardimciniz olsun zor bir durum biliyorum insallah bundan sonraki hayatiniz kizinizla mutluluk icinde gecer
babasiz kiz cocugu buyutmedim ama babasiz buyudum 38 gunlukken gitmis
varliginin ne oldugunu bilmedigim icin yoklugu pek bir sey ifade etmedi kizinizda kucuk ilerde tabiki bir seyin eksik oldugunu farkedecek soracak sorgulayacak ama yoklugunda sizin bir sucunuz yok sonucta bence oda ne oldugunu bilmedigi icin kolay kabullenecek sadece yarin gelecek obur gun gelecek suraya gitti gibi umut verecek cumleler kullanmazsaniz umut baglamamis olur
allah yardimciniz olsun zor bir durum biliyorum insallah bundan sonraki hayatiniz kizinizla mutluluk icinde gecer
Yanlis anlqmayin lutfen ama 2 yasinda cocuga öldü kelimesi kullanilmaz , tum pedagoglar bu durumdaki coxuklar 4-5 yasina gelene kadar " baban uzaga gitti donemeyecegi bir yerde ve donmeyecek" seklinde soyletiyorlar ..Sadece gelmeyeceğini söylerken ölüm kelimesini kullanmamı söyledi pedagog. Sorduğu zaman baban öldü öldüğü için gelmeyecek diyorum. O da babam öldü diyor ama anlamını bilmiyor. Herşeyi anladığı halde yani gelmeyecek dediğimi zaten anlıyor ama yinede bazen babam gelecek diyor. Hatta intihar ettiğini 6 yaşındayken söylemem gerektiğini ergenlikte öğrenirse daha büyük sorun yaşayabileceğini söyledi ama ben bundan emin değilim. Başka pedagoglarada danışacağım tabiki bu durumu.
soyle soyliyim ben 38 gunlukken yurt disina gitmis 18 yasimdayken ilk kez karsilastik telefonla arardi paramizi yollardi ama gormeyince basin oksanmayinca telefonda konustugun ses bile yabanciPeki babasızlık hayatınızın ne kadarında vardı. Nasıl bir ortamda büyüdünüzde bişey ifade etmedi. Yani en doğrusu böylesi herhalde. Bişey ifade etmemesi bu durumun üstüne düşmemesini istiyorum mümkün mü bilemem tabi
Basınız sagolsun, bende babamı küçük yasta kaybettim ve emin olun siz ne yaparsanız yapın cocugunuz babasının eksikliğini hep hissedicek. Babasının öldüğünü söylemeniz bencede dogru olmus ama ileriki yaslarda intihar olayını ögrenmesi bencede gereksiz ama ileride birisi azından kacırırsa bu size olan güvenini de zedeler. Bence birkaç tane daha pedagogla konusup onu daha az etkileyecek bir şekilde ona acıklayın.merhaba... 2 yaşında bir kızım var.eşim 3 ay önce borçlarından dolayı intihar ederek vefat etti. Zor günler geçiriyorum ve gelecek günlerden tedirginim. Kızıma olanları hissettirmemek için özen göstersemde baba konusu aklını karıştırıyor. Ona sevgi ve ilgilimi hep gösteriyorum ama bir yere kadar yetiyor. Bir çocuğu babasının kucağında gördüğünde benim babam yok beni kucağına almadı dediği ya da ben kendi babama seslendiğimde bile benim babam yok dediği zamanlar oluyor. Durumu pedagog önerisiyle açıkladım ona. Babasız kız çocuğu büyütenler lütfen bana ışık olun. Yaşananlar zaten çok acı. Kızıma ilerde bu durumu açıklamak zorunda olmam bir yana ona babasızlığı en az nasıl hissettirebilirim onun için ne yapmalıyım ki babasızlık onun hayatının şekillenmesinde en az rolu oynasın.