• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babasız kız çocuğu büyütmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle başınız sağ olsun Allah kolaylık versin canım ya siz hissettirmesenizde o büyüdükçe okulda iş hayatında hayatın her anında o eksiklik kendi büyüdükçe oda buyucek bende babamı hiç hatırlamıyorum 30 yaşındayım hala keşke diyorum yaşasaydı gölgesi hep üzerimde olsaydı diyorum ama annem çok güçlü bir kadındı tek başına büyüttü eksikliğini yokluğunu histermemeye çalıştı ama o eksikliğin yerini hiç bir şey doldurmuyor siz güçlü olunki kızınız da sizden güç alsın çok zor Allahım sabırlar versin

Size katiliyorum 19 yasinda dunya tatlisi kardesimi kaybettim hicbir sey anlayamadik hangi psikolijiyle yapti inanamadik normal bir beyinle yapmiyorlar zaten normal olan insan o can haliyle kalkar ama dusunun ki 1 hafta onceden anne bana bir seyler olmaya basladi demis ve biz anlayamadik sacma sapan yorumlara yok intihara kiziyorum diyenleri anlamak guc.neye kizdigini bile anlamayacak kadar bile dusunceleri oldugunu sanmiyorum
Sizin de başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin 🤲

İyimi bilmem aklım hep onda demin banyoya saklandm ağladm ağladm çıktm çckların yanında güldm cinayet bu arada
Çok üzüldüm ya 😔para miydi dert .varsa yoksa para yüzünden ölümler görüyorum
Yaranizi da deşmek istemem ama zaten kaniyor yaraniz sormam da sakınca yoktur diye dusundum

Öncelikle başınız sağ olsun Allah kolaylık versin canım ya siz hissettirmesenizde o büyüdükçe okulda iş hayatında hayatın her anında o eksiklik kendi büyüdükçe oda buyucek bende babamı hiç hatırlamıyorum 30 yaşındayım hala keşke diyorum yaşasaydı gölgesi hep üzerimde olsaydı diyorum ama annem çok güçlü bir kadındı tek başına büyüttü eksikliğini yokluğunu histermemeye çalıştı ama o eksikliğin yerini hiç bir şey doldurmuyor siz güçlü olunki kızınız da sizden güç alsın çok zor Allahım sabırlar versin
Biliyorm en hassas yerimden vuruldm herkes imrenirdi baba kız ilişkilerine demin ateşi çıktı ne yapacağımı bilemedim hastayken babası ilgilenirdi ona nazlanırdı beni yaklaştırmazdı babamla durucam diye

Eşimin babası o daha doğmadan vefat etmiş. Annesi 7 aylık hamileymiş. Çok fakirlik içinde büyütmüş. Ama çok güçlü bir kadınmış. Eşim özgüveni yüzde yüz.

hiç tanımadığı İçin çok da anlamadığını söyler babasız büyümenin nasıl bir şey olduğunu. dışardakiler ah vah etmezse çok da anlamaz çocuk. Bazen baba diye söyleyebilir ama çok da anlamaz aslında, Siz Ondan daha çok Büyütürsünüz gözünüzde diyor.

annesi varmış hep onun İçin. Okutmuş, mühendis olmuş eşim. Onu da 21 yaşında kaybetmiş ama annesi hala çok büyük bir kuvvet onun için. Hep hem saygı ve sevgiyle anar.

benim Annem babam hayatta, ama pek desteklerini görmüyorum ben. ama onun annesi yokken bile daha çok destek ona manevi olarak.
Yani çocuğunuz İçin çok endişelenmeyin. Üzüntüyü sizden kopyalar, yoksa kendi halinde daha çabuk atlatacaktır.

bu dünyanın rahatı da fani, sıkıntısı da. Sabr- cemil dedikleri sizin şu anda gösterdiğiniz sabır ve dirayet. Siz güçlü durduğunuzda göreceksiniz ki, çok güçlü ve mutlu bir çocuğunuz olacak.

Biliyorm en hassas yerimden vuruldm herkes imrenirdi baba kız ilişkilerine demin ateşi çıktı ne yapacağımı bilemedim hastayken babası ilgilenirdi ona nazlanırdı beni yaklaştırmazdı babamla durucam diye
Allah sabırlar versin rabbim yardımcınız olsun cnm 🤲🙏 kendinizi bırakmayın kızınız için daha güçlü olun

Eşimin babası o daha doğmadan vefat etmiş. Annesi 7 aylık hamileymiş. Çok fakirlik içinde büyütmüş. Ama çok güçlü bir kadınmış. Eşim özgüveni yüzde yüz.

hiç tanımadığı İçin çok da anlamadığını söyler babasız büyümenin nasıl bir şey olduğunu. dışardakiler ah vah etmezse çok da anlamaz çocuk. Bazen baba diye söyleyebilir ama çok da anlamaz aslında, Siz Ondan daha çok Büyütürsünüz gözünüzde diyor.

annesi varmış hep onun İçin. Okutmuş, mühendis olmuş eşim. Onu da 21 yaşında kaybetmiş ama annesi hala çok büyük bir kuvvet onun için. Hep hem saygı ve sevgiyle anar.

benim Annem babam hayatta, ama pek desteklerini görmüyorum ben. ama onun annesi yokken bile daha çok destek ona manevi olarak.
Yani çocuğunuz İçin çok endişelenmeyin. Üzüntüyü sizden kopyalar, yoksa kendi halinde daha çabuk atlatacaktır.

bu dünyanın rahatı da fani, sıkıntısı da. Sabr- cemil dedikleri sizin şu anda gösterdiğiniz sabır ve dirayet. Siz güçlü durduğunuzda göreceksiniz ki, çok güçlü ve mutlu bir çocuğunuz olacak.
Evet çok doğru sölüyosun o güç olmazsa olmaz benim diyorm güçlü kariyerli bir anne olmam lazm ki gurur duysunlar benimle çünkü gurur duyacak babaları yok artk ama nerde ne yapacağımı bilmiyorm o arkamda dağdı o benim ilklerimdi hep onsuz nsl yaşanır bilmiyorum

Evet çok doğru sölüyosun o güç olmazsa olmaz benim diyorm güçlü kariyerli bir anne olmam lazm ki gurur duysunlar benimle çünkü gurur duyacak babaları yok artk ama nerde ne yapacağımı bilmiyorm o arkamda dağdı o benim ilklerimdi hep onsuz nsl yaşanır bilmiyorum
Ahh ya çok üzüldüm. Rabbim size sabır güç kuvvet versin

Bugün birisi sanki bu üyenin yaralarını kanatmak için uğraşmış. Önce 2012 de açtığı konu şimdi de 2017 de açtığı konu.

Yaa aynı şeyler bizimki çok yeni ve ben inanamıyorm o orda korkar o ölemez diyorm çocuklara doymadı diuorm korkuyorm hayattan nr yapacağımı bilmşyorm kaç senw geçmiş sen neler yaptn
Başın sağ olsun canim mekanı cennet olsun inşallah Allah sabır versin bu cümleleri duymaktan nefret etmissindir biliyorum mesajımı alıntılayınca o zaman yazdıklarımı tekrar okudum yeniden o günlere döndüm :( Ben bir-kac ay önce evlendim canim şükürler olsun Allah karşıma şu anki eşimi çıkardı. Ailemle birlikte yaşıyorduk bir düzenimiz yoktu özellikle büyük kızımda "baba" konusunda çok zorlandım. Psikolog eşliğinde öldüğünü söyledik ama o zaman daha 3 yaşındaydı nasıl anlasin ki ölümü. Velhasıl kelam zor zamanlardan geçtik ama bugunumuze şükrediyorum canim.

İsterseniz kendinize ayrı konu açın. Daha çok yardımı olur size. Konu eskiymiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X