- 1 Haziran 2019
- 228
- 185
- 23
- Konu Sahibi Tatsizcilek
-
Konuyu amcanızın oğlu açmadığı için yorum tabi ki sizin hayatınıza yönelik olacak. Sevgili ailesinin yönlendirmesiyle yapılan evliliklerde yönlendirmeler devam eder, huzur kaçıran boyuta ilerler. Geçmiş mesajlarınız hep fallarla ilgili sanırım bdv konularına pek bakmamışsınız, çok fazla bu doğrultuda sıkıntı yaşayan kadın var.Karışırım, şayet söyledikleriniz benim şahsıma ve hayatıma yönelikse neyi ne kadar söyleyeceğini çok da güzel karışırım. Ben sadece konuyu nasıl açabilirim diye soru sordum, gelin bana akıl verin demedim zira sizin aklınıza ihtiyacım yok.
Yaaa siz ne güzel insansınız.Bu şeyler ailenizin yapısına bağlı. Bazı aileler kızlarının erkek arkadaşı oldu diye biri ölmüş gibi davranır, bazıları normal karşılar, bazı aileler çocuklarının hemen evlenmesini bekler gibi gibi. Önemli olan sizin ne istediğinizle babanızın düşüncesinin uyuşup uyuşmaması. Babanız veya erkek arkadaşınızın ailesi istedi diye hemen evlenmek zorunda değilsiniz, yetişkinsiniz sonuçta.
Hanımefendi rica ediyorum artık bu konuya yorum yapmayın, belli benden büyüksünüz, saygısızlık etmek istemem. İyi geceler size. Engin tecrübeleriniz de size kalsın. Konuyu fala nasıl bağladınız o da ayrı bir muammaKonuyu amcanızın oğlu açmadığı için yorum tabi ki sizin hayatınıza yönelik olacak. Sevgili ailesinin yönlendirmesiyle yapılan evliliklerde yönlendirmeler devam eder, huzur kaçıran boyuta ilerler. Geçmiş mesajlarınız hep fallarla ilgili sanırım bdv konularına pek bakmamışsınız, çok fazla bu doğrultuda sıkıntı yaşayan kadın var.
Konunuzda Yorum istemiyorsanız açmazsınız, fal baktırırsanız gönlünüze göre şeyler söylenmesi ihtimali daha yüksek tatsız çilek hanım.
Okulunuzu bitirmeyi bekleyin sonra söylersiniz benceHerkese merhabalar, biliyorum ki burada bu konuda tecrübeli ve bana yol gösterebilecek ablalarım, kız kardeşlerim mevcut. Bana yardımcı olursanız müteşekkir olurum.
Ben 22 yaşında, üniversite 4. Sınıfa geçmiş biriyim. Yaklaşık bir yıldır birliktelik yaşadığım birisi var ve niyetimiz ciddi.
Ben onun ailesiyle tanıştım. Erkek arkadaşım üniversite mezunu, askerliğini tamamladı ve şu an iyi bir işte çalışıyor. Dolayısıyla ailesi artık evlenmemiz gerektiğini düşünüyorlar. Tabii ben okulumu ve stajımı bitirdikten sonra.
Ama öncesinde bu işin adını koyalım, sen de babana bahset diyorlar.
Annem ilişkimizi biliyor ama o biraz çekingen ve panik bir yapıya sahip, bu konuda bana yardımcı olamayacağını söyledi. Hatta söylemem için erken olduğunu düşünüyor. Ama ben babamdan gizli iş yapmak istemediğimden bir an evvel konuyu açmak istiyorum. Ancak biraz çekiniyorum. Değerli yardımlarınıza ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler.
+Okulunuzu bitirmeyi bekleyin sonra söylersiniz bence
İki yıl boyunca ailelerle bu kadar yüz göz olmayın derim ben. Bu işler uzadıkça genelde suyu çıkar. Aileler daha cüretkar olur.Haklısınız ama ben şu an evlenmeyi düşünmüyorum, 2 yıl sonra evlenmek gibi bir planımız var. Belki doğru olan da sizin dediğiniz gibi olmasıdır ama şu an babamın başkalarından duyması Vs. beni geriyor. Böyle bir şey olursa çok üzülür
Bence şimdilik annenizin bilmesi yeterli en azından okulun bitmesi için bekleyin babanıza o zaman söyleyin. Simdilik önceliğiniz eğitiminiz olduğu için babanız kesinlikle hoş karşılamaz. Babanızı da anlamanız lazım. Ben de baba olsam evladimin okulunu bitirmeden evliliği oncelemesini istemezdim.siz de okul ve staj bitince diye yazmışsınız ama babanızın bunu öyle anlaması zor ne kadar anlatırsanız anlatın şuanda o yola girmissinjz o şekilde düşünecekHerkese merhabalar, biliyorum ki burada bu konuda tecrübeli ve bana yol gösterebilecek ablalarım, kız kardeşlerim mevcut. Bana yardımcı olursanız müteşekkir olurum.
Ben 22 yaşında, üniversite 4. Sınıfa geçmiş biriyim. Yaklaşık bir yıldır birliktelik yaşadığım birisi var ve niyetimiz ciddi.
Ben onun ailesiyle tanıştım. Erkek arkadaşım üniversite mezunu, askerliğini tamamladı ve şu an iyi bir işte çalışıyor. Dolayısıyla ailesi artık evlenmemiz gerektiğini düşünüyorlar. Tabii ben okulumu ve stajımı bitirdikten sonra.
Ama öncesinde bu işin adını koyalım, sen de babana bahset diyorlar.
Annem ilişkimizi biliyor ama o biraz çekingen ve panik bir yapıya sahip, bu konuda bana yardımcı olamayacağını söyledi. Hatta söylemem için erken olduğunu düşünüyor. Ama ben babamdan gizli iş yapmak istemediğimden bir an evvel konuyu açmak istiyorum. Ancak biraz çekiniyorum. Değerli yardımlarınıza ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler.
Güzel bir şekilde düşüncelerini izah eden hanımefendileri tenzih ederim, fakat burada ne kadar garip insanlar varmış. Hayret ettim doğrusu. Hiçbir şekilde tanımadıkları insanın kalbini kırıp incitecek kadar, hakaret boyutuna varacak kadar çirkin bir üslup kullanıyorlar. Cidden büyük hayal kırıklığısınız. Başkalarının mutluluğu size batıyor, buna emin oldum. Mezun olup büro açacağım dedim diye beni tecrübesiz ve sığ ilan ettiler resmen, helal olsun.Baro başkanı aile dostumuz, ailemde çok fazla da hukukçu mevcut. İşler nasıl yürüyor inanın sizlerden iyi biliyorum, erkek arkadaşım da mesleki anlamda tecrübeli. Bu konulara yorum yapmanızı gerektirecek bir durum da yok ortada. Sizlerden sadece tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ettim.
kusura bakmayın ama çok atarlı giderli bir yapınız var. burada kimse sizi tanımıyor, kimsenin sizle bir derdi yok. tüm mesajları okudum, kalp kıracak laf veya hakarete denk gelmedim. bence sadece söylenenler hoşunuza gitmedi, işinize gelmedi diye tüm bu laflar.Güzel bir şekilde düşüncelerini izah eden hanımefendileri tenzih ederim, fakat burada ne kadar garip insanlar varmış. Hayret ettim doğrusu. Hiçbir şekilde tanımadıkları insanın kalbini kırıp incitecek kadar, hakaret boyutuna varacak kadar çirkin bir üslup kullanıyorlar. Cidden büyük hayal kırıklığısınız. Başkalarının mutluluğu size batıyor, buna emin oldum. Mezun olup büro açacağım dedim diye beni tecrübesiz ve sığ ilan ettiler resmen, helal olsun.Baro başkanı aile dostumuz, ailemde çok fazla da hukukçu mevcut. İşler nasıl yürüyor inanın sizlerden iyi biliyorum, erkek arkadaşım da mesleki anlamda tecrübeli. Bu konulara yorum yapmanızı gerektirecek bir durum da yok ortada. Sizlerden sadece tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ettim.
Soru sorma o zaman güzelim. Madem öyle bize ne sen babana neyi nasıl söyleyeceksen. Burda neden konu açıyorsun. Ne yaparsan yap. Yorumlar gayet mantıklı ve genel olarak herkes bir konuda hemfikir.Karışırım, şayet söyledikleriniz benim şahsıma ve hayatıma yönelikse neyi ne kadar söyleyeceğini çok da güzel karışırım. Ben sadece konuyu nasıl açabilirim diye soru sordum, gelin bana akıl verin demedim zira sizin aklınıza ihtiyacım yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?