Babaya erkek arkadaştan bahsetmek

Konuda yazılanları biraz okudum ama ben direkt başlığa göre cevap vericem.
Her ailenin dinamiği farklıdır. Erkek arkadaşım olduğu zaman ilk babam bilmiştir benim hep. Mesela eşimle ilk buluşmama giderken babam nereye diye sorduğunda biriyle görüştüğümü ama daha net olmadığımızı, eşimin adını ve gideceğimiz yeri söylemiştim 19 yaşındaydım.

Ne mutlu size.
Benim annem biraz paniktir ve geleneksel düşünceye sahip bir kadındır. Babam daha sakin ve modern bir insan. Bundan ötürü keşke babam annemden önce bilseydi diyorum bazen.

Ay ne güzel, mutluluklar diliyorum size.
Sağ ol canım darısı sizin başınıza ama tecrübelerime dayanarak öğüt vermek isterim. Aileyle önünde 2 yıl varsa içli dışlı olma söz nişan yapma. Çünkü çok çok stresli. Gerek yok. Sözlenir 1 sene içinde de evlenirsiniz. Seneye falan bu toplara girmeniz kafanızın rahat olmasını sağlar.

Beni tanımıyorsunuz, onlarla ilişkimin seviyesini bilmiyorsunuz. Yüz göz olduğumu da nereden çıkardınız acaba? Ve bana dikkat etmem gerektiğini söyleyecek kişi siz değilsiniz, iyi akşamlar diliyorum.

31 yaşındayım, işim gücüm var, 5 senelik ilişkim var ve sevgilimin anası babası karşıma geçip "hadi ailenle konuş da bu işin adını koyalım" diyemezler. Ben ne zaman istersem o zaman koyarım adını.
Yüz göz olmamak tam olarak bu oluyor.

Daha 22 yaşında, 10 aylık ilişki içindesiniz ve başkasının yönlendirmesiyle hareket etmeye çalışıyorsunuz. Hayatınızla ilgili kararları etki altında kalmadan alabilmeye başladığınızda evlilik işlerine girmelisiniz. Yoksa herkes sizi yönetmeye çalışır.
Burada kimse kötülüğünüz için yorum yapmıyor. 10 ayda bu kadar samimi olursanız sonra önünü alamazsınız diyor insanlar.

Teşekkür ederimm.

Teşekkürler.

Ne mutlu size.
Benim annem biraz paniktir ve geleneksel düşünceye sahip bir kadındır. Babam daha sakin ve modern bir insan. Bundan ötürü keşke babam annemden önce bilseydi diyorum bazen.
Sanırım annelerin genel huyu benim annemde hemen panik olur kötü ihtimaller sıralar

Çok nahif bir düşünce, bir ebeveyn olsam çocuğum sizin gibi düşünsün isterim

22 çok erken bir yaş bana kalırsa 1 yıl daha beklenmeli babaya söylenmesi için. Ne zaman ki işinize başlarsınız o zaman söylersiniz. Ben 28de evlendim çok da memnunum daha erken olmadığı için.

Daha once konu acmis miydiniz? Sanki yine bir hukuk ogrencisi genc kizimiz benzer bir konu acip yine ayni elestirilere maruz kalmisti.

Tabi herkes farklı nedenlerden dolayı her şeyi yazamayabiliyor.Şu an önceliğiniz bence işini eline almak olmalı.Dilerim bir ömür boyu mutlu oluyorsunuz sevgilinizle.

Ailesiyle tanışmak için oturup bu detaylara kadar konuşmak için , onlardan akıl alıp uygulamaya geçmek için bile 10 ay çok erken bir süre zarfı. Onun ailesi neden bu kararlara müdahil oluyor ki ? Oğulları flört ediyor yaşlar da 35 değil, eğitimli insanlarsınız kendi kararınızı verirsiniz ? belki dünya turu yapıp sonra evlenirsiniz ne bileyim yani. 10 aylık ilişkide hemen gelincilik oynamak bence iyi bir başlangıç değil.

aileden gizli yapılan iş, yanlış iştir. gerisi boş laf...

Erkek arkadaşınızın aileside sizi sevmiş, benimsemiş ve oğullarının sizinle evlenmesini istiyorlar.Ailenizle tanışmakta isteceklerdir.Anneniz madem çok çekingen, babanızla aranız iyiyse, durumunuzu ve planınızı babanıza kendiniz izah edin.Ailenizde arkadaşınızı tanımak isteceklerdir.Onları tanıştırın. Eğer aileler hemen tanışalım, görüşelim derlerse, nişan işini çok uzatmadan yapmak isterler diye düşünüyorum. Evlilik işini staj sonrasına bırakmakta kararlı durursanız, herkes buna saygı gösterecektir ve nişanlanmanızda sorun olmaz. Ama, şöylede bir nokta var ki, aileler tanışıp, nişan olduktan sonra ilişkiniz daha bir resmiyet kazanacağı için, beklentiler değişebilir. Siz erkek arkadaşınızla her konuda mutabık olarak ilerlemelisiniz.

Çok teşekkür ederim değerli düşünceniz için.

O halde söylemek için acelen de yok. Sen bilirsin onların istemesiyle değil de kendin istediğin zaman söyle bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…