Utanıyorum yazmaya da söylemeye de sadece ailesini sevmediğimi obların kötü olduğunu bağıra çağıra dile getiriyorum bizim yanımızda durması gerektiğini söylüyorumBunlari bir mektup olarak yazip babana ver bence.
Yani sevgimi çok dile getirmekten utanıylrum sonuçta aynı evde oturmak daha farklı ama telefondan falan bizim dvde ne olup bittiğini bilirBunlari bir mektup olarak yazip babana ver bence.
Utanma. Yaz. Baban soyledigin gibi iyi biri ise boyle bir mektup yazmanin ancak faydasi olur sana. Sonucu da haber ver bize.Utanıyorum yazmaya da söylemeye de sadece ailesini sevmediğimi obların kötü olduğunu bağıra çağıra dile getiriyorum bizim yanımızda durması gerektiğini söylüyorum
Sonucunda ne olacak kiUtanma. Yaz. Baban soyledigin gibi iyi biri ise boyle bir mektup yazmanin ancak faydasi olur sana. Sonucu da haber ver bize.
İyi niyetimle numaramı verdim istemişti birden bire mesajlar ardı ardına geldiİnsanlar iyi anne-baba olabilir ama bu birbirlerine iyi eş olacakları anlamına gelmiyor...
Siz ne kadar anne-baba-çocuk hayali ile akşam yemekleri hayali kursanızda anneniz ve babanız onu geçeli çok olmuş...
Babanız anlattığınız kadar iyi bir insan olabilir ama iyi bir eş değil demekki...
İyi olsa vakti zamanında dağ gibi annenizin arkasında durur, yuvasını dağıtmazdı.
Halanıza yapacak bir şey Yok. Zaten bir arada değilsiniz size bu kadar batacak seyleri ne ara bulup yapıyor anlamadım.
Uzak durun , hayatınızdan uzak tutun.
Dua da istemeyin beddua da etmeyin.
Babanıza gösterdiniz mi mesajları?İyi niyetimle numaramı verdim istemişti birden bire mesajlar ardı ardına geldi
Canım o senin baban sevgini göstermekten çekinme.Yani sevgimi çok dile getirmekten utanıylrum sonuçta aynı evde oturmak daha farklı ama telefondan falan bizim dvde ne olup bittiğini bilir
Tabii ki babam kızdı onaBabanıza gösterdiniz mi mesajları?
Sana sorsalar kardeşin mi evladın mi diye ne derdin? Ben anne de değilim kardeşimde yok:)Aybuss um canım gece gece niye dertlendin sen bakim. Evet babanı evde görmek istemen çok doğal bir istek canım ama bir de şöyle düşünmek var " bu iki insan vakti zamanında bir şekilde anlaaşmamış ve kopma noktasına gelmiş " ve ne güzel ki evlatlarının hatrina birbirlerine saygılarını hep koruyabilmisler. Nitekim nice insan var bunu başaramayan. Bence çok şanslısın aynı evde yaşayan ama huzurun olmadığı evlerde büyüyen cocuklardan değilsin neyse ki . Diğer meseleye gelince demek ki yeterli olgunluğa erişememiş bir insan var karşında bence onu ciddiye alıp üzülmek bile gereksiz. Burada anne olarak diyorum ki kardeş başkadır evlat bambaşka baban senin için gerekenleri yapıyorsa ona da halt etmek düşer.
Hiç düşünmem evladım derim. Biz 4 kardeşiz erken yaşta babamızı kaybettik. Ben büyükleriyim hep onlara karşı sorumluluk hissederim. Ama onlar benim çocuğum değil . Bir gün ters düşmem gerekirse evlatlarımi seçerim .Sana sorsalar kardeşin mi evladın mi diye ne derdin? Ben anne de değilim kardeşimde yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?