Babaya özlem

aybuss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
1.583
955
123
Öncelikle belirtiyorum; moralim çok bozuk ağlamaklı olan birine kırıcı yorum yapacaksanız hiç yazmayın da okumayın da.

Merhaba arkadaşlar, annemle babam ben 3 yaşında ayrılmışlar, babamın ailesinin yüzünden. Benimle ne ilgilenirler, ne ararlar ne sorarlar hatta bana babamın küçük kardeşi olacak insan bile diyemiyorum git dna testi yaptır dedi, babamın bana verdiği paraları yedirdiği yemekleri aldığı şeyleri kıslandığından. Babamla ikiz gibi benzeriz yani aptal olan anlar onun kıız olduğumu. Kendisi evde kalmıştı, evlendi ve benimle annemle dalga geçti ahımla boşandı bu yıl. Annemle babamın arası çok iyidir, babamın aşlesiyle annem arasında mesafe saygı vardır. Annemle bir dertleri yok çümkü annemin ondan beklentisi yok, babam bu kardeşine dükkanlar açmış kapatmış babamı batırmış birisi, benim harçlıklarıma göz dikti. Benimle öyle bir şekilde mesajlaştı ki anlatamam daha çok ahlarım tutacak. İçten üzülmeyle Allah onlara günlerini gösterir ve gösterdi de. İlahi adalet.
Küçüklüğümden beri annem babam beni babamın kızlardeşi ve annesine götürecğinddm beri ben mutsuz olutum dakiklar geçmek bilmez. Ama amcam ve ortanca halamı çok severim. Babamı da çok severim benimle çok ilgilenir ama asıl konumuza gelecek olursak babam annesi ve kızlardeşi olacak kişiyle yaşıyor maalesef. Bende annemle kalıyorum.
Babamı aradığımda evdeyim demesinden, mesela tartıştığımzda yanındakilerinde bizi duymasından sinir oluyorum. O evi başlarına yıkabilirim bende öyle bi cesaret var.
Babamın işleri çok yoğun normalde bizim evimize gelir görüşmeye benimle nereye gidersem beni arabayla bırakor gelip alır vs. Benim anne tarafımla da ilgilenir babam dünyalar iyisi bir insan... bunu hiç tanımadığım beni de tamımayam birisinden de duydum babam çok iyi iyi kalpli...
O cadıların yanında durmasına artıl dayanamıyorum, BABAMLA BİRLİKTE AYNI SOFRAYA OTURAMIYORUM HER GECE O KÖTÜ CADILAR OTURUYO...
Babamı çok kıskanıyorum seviyorum özlüyorum normal aileler gibi olmak istiyorum, kendimi bildim bileli ANNE BABA ÇOCUK şeklinde bir düzenimiz olmadı, benim babam evde otursun bana karışsın ilgilensin istiyorum, komşularımıza gidiyorum ne güzel anne baba çocuk sofradakae konuşmaları her akşam hemde... Kafam çok karışık üzgün

Canım Aybüşüm benim :( canını sıkma hiç böyle insanlar için. Yapılan tüm kötülükler er geç çıkıyor yapandan

Bunlari bir mektup olarak yazip babana ver bence.
Utanıyorum yazmaya da söylemeye de sadece ailesini sevmediğimi obların kötü olduğunu bağıra çağıra dile getiriyorum bizim yanımızda durması gerektiğini söylüyorum

Bunlari bir mektup olarak yazip babana ver bence.
Yani sevgimi çok dile getirmekten utanıylrum sonuçta aynı evde oturmak daha farklı ama telefondan falan bizim dvde ne olup bittiğini bilir

Utanıyorum yazmaya da söylemeye de sadece ailesini sevmediğimi obların kötü olduğunu bağıra çağıra dile getiriyorum bizim yanımızda durması gerektiğini söylüyorum
Utanma. Yaz. Baban soyledigin gibi iyi biri ise boyle bir mektup yazmanin ancak faydasi olur sana. Sonucu da haber ver bize.

İnsanlar iyi anne-baba olabilir ama bu birbirlerine iyi eş olacakları anlamına gelmiyor...
Siz ne kadar anne-baba-çocuk hayali ile akşam yemekleri hayali kursanızda anneniz ve babanız onu geçeli çok olmuş...
Babanız anlattığınız kadar iyi bir insan olabilir ama iyi bir eş değil demekki...
İyi olsa vakti zamanında dağ gibi annenizin arkasında durur, yuvasını dağıtmazdı.
Halanıza yapacak bir şey Yok. Zaten bir arada değilsiniz size bu kadar batacak seyleri ne ara bulup yapıyor anlamadım.
Uzak durun , hayatınızdan uzak tutun.
Dua da istemeyin beddua da etmeyin.

İnsanlar iyi anne-baba olabilir ama bu birbirlerine iyi eş olacakları anlamına gelmiyor...
Siz ne kadar anne-baba-çocuk hayali ile akşam yemekleri hayali kursanızda anneniz ve babanız onu geçeli çok olmuş...
Babanız anlattığınız kadar iyi bir insan olabilir ama iyi bir eş değil demekki...
İyi olsa vakti zamanında dağ gibi annenizin arkasında durur, yuvasını dağıtmazdı.
Halanıza yapacak bir şey Yok. Zaten bir arada değilsiniz size bu kadar batacak seyleri ne ara bulup yapıyor anlamadım.
Uzak durun , hayatınızdan uzak tutun.
Dua da istemeyin beddua da etmeyin.
İyi niyetimle numaramı verdim istemişti birden bire mesajlar ardı ardına geldi

Aybuss um canım gece gece niye dertlendin sen bakim. Evet babanı evde görmek istemen çok doğal bir istek canım ama bir de şöyle düşünmek var " bu iki insan vakti zamanında bir şekilde anlaaşmamış ve kopma noktasına gelmiş " ve ne güzel ki evlatlarının hatrina birbirlerine saygılarını hep koruyabilmisler. Nitekim nice insan var bunu başaramayan. Bence çok şanslısın aynı evde yaşayan ama huzurun olmadığı evlerde büyüyen cocuklardan değilsin neyse ki . Diğer meseleye gelince demek ki yeterli olgunluğa erişememiş bir insan var karşında bence onu ciddiye alıp üzülmek bile gereksiz. Burada anne olarak diyorum ki kardeş başkadır evlat bambaşka baban senin için gerekenleri yapıyorsa ona da halt etmek düşer.

Aybuss um canım gece gece niye dertlendin sen bakim. Evet babanı evde görmek istemen çok doğal bir istek canım ama bir de şöyle düşünmek var " bu iki insan vakti zamanında bir şekilde anlaaşmamış ve kopma noktasına gelmiş " ve ne güzel ki evlatlarının hatrina birbirlerine saygılarını hep koruyabilmisler. Nitekim nice insan var bunu başaramayan. Bence çok şanslısın aynı evde yaşayan ama huzurun olmadığı evlerde büyüyen cocuklardan değilsin neyse ki . Diğer meseleye gelince demek ki yeterli olgunluğa erişememiş bir insan var karşında bence onu ciddiye alıp üzülmek bile gereksiz. Burada anne olarak diyorum ki kardeş başkadır evlat bambaşka baban senin için gerekenleri yapıyorsa ona da halt etmek düşer.
Sana sorsalar kardeşin mi evladın mi diye ne derdin? Ben anne de değilim kardeşimde yok:)

Sana sorsalar kardeşin mi evladın mi diye ne derdin? Ben anne de değilim kardeşimde yok:)
Hiç düşünmem evladım derim. Biz 4 kardeşiz erken yaşta babamızı kaybettik. Ben büyükleriyim hep onlara karşı sorumluluk hissederim. Ama onlar benim çocuğum değil . Bir gün ters düşmem gerekirse evlatlarımi seçerim .

Back
X