- 11 Aralık 2018
- 42.602
- 264.745
- 598
Ya anlamıyorum eşiyle ayrıysa ilgilenmelisin vs diyenleri. Bu adam çocuk mu? Bu adam yaşlı mı? Ameliyatlı da hareket mi edemiyor? Bu adam 50 yasınca gencecik şeker hastası. Sokağa çıkın şeker hastası 50 yasında insanlara bakın o zaman anlarsınız babanızın bencillik ettiğini duygu sömürüsü yaptıgını. Benim babaannem ben cocukken ay kızım yaslıyım ay kızım şeker hastasıyım derdi. Ben de anneme kızardım hastalıgını önemsemiyo diye. Simdi bakıyorum 47 yasındaymıs sapasağlammış kızıyorum valla benim duygularımı sömürmüs diye. Anneannem de su an 78 yasında, akciğer ameliyatı sonrası haricinde kimseden bakım beklemedi hala da hastanesine marketine kendi gidiyor.
Eşinden ayrı olduğu için değil babası olduğu için ilgilenmeli.
Diyabet öyle hafife alınacak bir hastalık değil yaşı kaç olursa olsun. Öyle olsa diyabetlilere engelli raporu verilmezdi. İyi ve dikkatli beslenmeli, kendine bakmalı, spor yapmalı. Bunları yapmazsa organ hasarları, uzuv kayıpları çok kısa zamanda ortaya çıkar. Bu adam belli ki tek başına kendine bakamıyor, organ hasarı ihtimali çok yüksek. Ne diyelim konu sahibine? Kendi haline bırak organları iflas etsin yatağa düşünce bakarsın. Uygun mu?