Ailem yanımda bidaha bu kıza hastalıklı muamelesi yaparsan geri alıyoruz kızımızı dediler fakat öfke patlamaları olan geçmişimin kiri üstüme yapıştıAnlatsın? Aileniz yanınızda olmaz mı? Memurum diyorsunuz sizin için boşanmak birçok kadına göre daha kolay
Hayır hanfendi pantolon gömlek veya tişört giyiniyor normal hayatta işte de oranın formasını giyiniyorHanımefendi bakın edepli giyinmekten kastınız ne anlaşılmıyor. Burada her yerden farklı kültürlerle yetişmiş insanlar var. Herkesin edep anlayışı farklıdır. Açıkça şu konuyu yazsanız da insanlar da fikir verse. Eşiniz sizin giyiminizi beğenmiyor, hiçbir yetiniz görünmesin mi istiyor? Kendi nasıl giyiniyor. Devlet memuru dediniz, işe giderken takım elbise giyip kıravat takıyor mu mesela.
Nişan döneminde hiç kimseyi görmediniz mi ya. Buradaki ya sözü size sizin gibi cevap vermek için.Evlenınce öğrendim ben nerden bileyim ya
Evlenınce öğrendim ben nerden bileyim ya
Eee var tabi öylesi. Düzgününü beklesen bu sefer de hiçbir halt yaşayamıyorsun.aslında hiç bunlara çoluğa çocuğa karışma, ilişki yaşama imkanı vermeyeceksin.Kadınlara sallamıyorum. Alarm işaretleri yer tarafa serpilmişken hödüklüğü tatlılık olarak yorumlayan kadınlara sallıyorum.
Yaaa siz niye evlendinizAilem yanımda bidaha bu kıza hastalıklı muamelesi yaparsan geri alıyoruz kızımızı dediler fakat öfke patlamaları olan geçmişimin kiri üstüme yapıştı
Eh artık bi o sizi bi siz onu, birbirinizi didikler durursunuz. Sıranızı bekleyin artık napalım.Ailem yanımda bidaha bu kıza hastalıklı muamelesi yaparsan geri alıyoruz kızımızı dediler fakat öfke patlamaları olan geçmişimin kiri üstüme yapıştı
Uydurup uydurup yorum yazmayın ya, yettiniz artık!Ama dine göre bu yol mubah eşi de bunu yapmis
Kalmak istemiyorum sürekli beni manipüle ediyorlar ama boşansam da 4 ayda boşandı dicek insanlar ailem de baskıcı zaten napıcam ben bilmiyorum3 günde mi tanışıp evlendiniz? İnsan eşinin, eşinin ailesinin hayat görüşünü merak etmez mi? Kendini sakladı deseniz gene anlarım bir noktaya kadar.
Haydi geçelim bu kısmı, bu kısmın faydası yok. Şimdi öğrendin eşinin zihniyetini. Ne yapacaksın? Bu ailenin içinde kalmaya devam mı?
Evet ya amacı kavga çıkartmak heralde.Uydurup uydurup yorum yazmayın ya, yettiniz artık!
Evet 8 ay içinde evlendik ben de nasıl oldu bilmiyorum düğün günü bile tartıştıkYaaa siz niye evlendiniz. Sen ona, o sana psikopat gibi girişip durmuşsunuz.
Kendinize karşı suçlusunuz zaten. Çekmeyin böyle adamları,çektiğiniz sürece siz suçlusunuz.Hep beni suçlu çıkarıyor
BencedeNe alaka ne oluyormuş babet giyince ? Demek ki kendisi milletin ayaklarına bakıyor
E hani aileniz yanınızdaydı? Hani sizi çekip alacaklardıKalmak istemiyorum sürekli beni manipüle ediyorlar ama boşansam da 4 ayda boşandı dicek insanlar ailem de baskıcı zaten napıcam ben bilmiyorum
Doğru söylüyorsun şimdi aradım konuyu söylüyorum bunaltıyorsun beni diyorum sen bunaltıyorsun diye bağırdı telefonu kapattı yüzümeKendinize karşı suçlusunuz zaten. Çekmeyin böyle adamları,çektiğiniz sürece siz suçlusunuz.
4 ayda mı ? 7 yaşında çocuk önceki evlilikten mi?Kalmak istemiyorum sürekli beni manipüle ediyorlar ama boşansam da 4 ayda boşandı dicek insanlar ailem de baskıcı zaten napıcam ben bilmiyorum
Kalmak istemiyorum sürekli beni manipüle ediyorlar ama boşansam da 4 ayda boşandı dicek insanlar ailem de baskıcı zaten napıcam ben bilmiyorum
Çıkarsın?? Ne önemi var?Boşansam da herkese benı suçlu anlatacak
Yok o benim çocuk. 10 yıllık evliyim. Kavga çıkarmaya da çalışmıyorum.4 ayda mı ? 7 yaşında çocuk önceki evlilikten mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?