Sana dedim aşkom chatgbt ye mi ne sormuşsun sanırım üstlerde mesaj dur bulup geliyrumm

Burada aşko bu kötü bişey mi yani hiç anlamadım chat başka ne diyor

Chat doğru söylüyor aynı fikirdeyim. Ayrıca İmplantasyon da geç yumurtlama olmasa bile sarkma olabilirmiş. Zaman 6-10 dpo olacagina 8 dpo dan başlayıp 11 i bulabilirmiş. Durum böyleyse testlerde çıkamaz

pandelaA Hayalim kizim nryyy D dahacokerken akantus haifa ElizabethBennettt Nergis51 etiketleyemediğim diğer kızlar sizce olabilme ihtimali var mııı?

Chat doğru söylüyor aynı fikirdeyim. Ayrıca İmplantasyon da geç yumurtlama olmasa bile sarkma olabilirmiş. Zaman 6-10 dpo olacagina 8 dpo dan başlayıp 11 i bulabilirmiş. Durum böyleyse testlerde çıkamaz
Evet olabilirmiş herkes için ama benim durumumda sizce geç döllenme ve yerleşme daha mı mümkün sizce ?

Bugün yapmadım çıkmaz çünkü bugün
Şunun için sordum canım, çünkü bir kac kez bir yerlerde yorumlara şahit olmuştum gebelik testi pozitif ama kan negatif. Negatif derkende kimisinde 1. Vs hatta sıfırdan yükselen bile var.

Bu yüzden merak ettim bazen kanda çıkmayan testte çıkıyor ilginç bir şekilde ama oluyor.

Burada aşko bu kötü bişey mi yani hiç anlamadım chat başka ne diyor
Hee onda diyor ki 1 in üstünde bu 4 madde dısında hcg görülmez diyor. Yani daha önce kimyasal geçirmişse 1 in üstünde olabilir diyor muhtemelen kimyasalda önce yükseliyor sonra düşüyor ya ondan bahsediyor. Yani bu 4 durumun harici 1 in altında 0 lı değerler olması lazımmış. Bu 4 durum yoksa 1 in üstü gebelikte şüpheli çünkü hcg salgılanması hormon dalgalanmalarından etkilenmez, bu 4 durum bizde yoksa yükselme ihtimali yüksek diyor. Sana yazıyı atayım .

Eklentiler

• IMG_7654.webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_7655.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_7656.webp
    33 KB · Görüntüleme: 14
Tabiki mümkün hepsi mümkün hepsinden biri olabilir. Adet gecikmesini bekle canım. O zaman daha çok netleşecek herşey. Ne kadar kaldı ?
Benim döngülerim değişken. Ocaktan itibaren sıralarsam 42-32-34-32-38-41 bu ay muhtemelen 32 olacak 1 Eylül yani bat veya daha da gecikirse daha ilerisi

Aynen öyle chat in dedikleri de destekliyor bu durumu. Ben kendi durumum için sorduğumda bugün 2.7-4 arası bir değere çıkması lazımmış zor tutuyorum kendimi sadece eczaneleri değil özeli de zengin edicem böyle giderse çünkü bugün 2 nin üstü değer görürsem bu anlamlı bir artış olur

Evet benim hep 0 değerli muhtemel hiç kimyasal geçirmedim

Benim döngülerim değişken. Ocaktan itibaren sıralarsam 42-32-34-32-38-41 bu ay muhtemelen 32 olacak 1 Eylül yani bat veya daha da gecikirse daha ilerisi
Ya arkadaşım ben çok inanıyorum senin hamile olduğuna umudunu lütfen kaybedip strese sokma kendini Rabbim nasip etsin inşAllah bir kaç güne hamilelik haberini alalımm

E o zaman bir hafta geciksen demek ki tamamdır. Hatta 1 Eylül ve sonrası adet olmazsan bence gebelik vardır diyebiliriz. Adet gününü bekleyip test yap bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…