Foruma cok girmemeye çalisiyorum baska seylerle uğraşıyorum kafa dağıtmak icin hatırlayamamanız normalsiz ne zamandır deniyordunuz daha önceden yazıyordunuz sanki de hatırlayamadım durumunuzu :)
Ayyy senin o leke yerleşme be
Sana dedim aşkom chatgbt ye mi ne sormuşsun sanırım üstlerde mesaj dur bulup geliyrummBen daha önce kimyasal geçirmedim onu bana sormadın galiba karıstırıyor da olabilirsinn inşAllah kimyasalla alakalı değildir hcg de en kısa zamanda artış gösterir arkadaşımmaminn inşAllah güzelce kolaylıkla artar
Burada aşko bu kötü bişey mi yani hiç anlamadım chat başka ne diyorgecen ayki hcg testlerim gebelik yokken hep. <0.6 olarak seyrediyordu. Bu ay da 2 3 gün önce yaptığım hcg testi <0.6 olarak görüldü. Bugün 2 3 gün geçmişken dayanamadım özelde aynı laboratuvarda kan verdim 1.85 olmuş. Sizce anlamlı mı? Chat e sordum buraya yazmadan önce. Chat ise kadında; menapoza girmemişse, kimyasal gebelik hiç geçirmemişse, tümör yoksa, hormon ilacı kullanmıyorsa hcg nin 1 in üstünde olması gebelik için anlamlı diyor. İlk testime göre yaklalık %300 artış olduğunu ve bu da implantasyonun henüz çok yeni tamamlanmış olduğunu işaret ettiğini söylüyor. Ben de mutlu oldum ama yanlış mı yapıyorum acaba@aydk Civcivimmm
Chat doğru söylüyor aynı fikirdeyim. Ayrıca İmplantasyon da geç yumurtlama olmasa bile sarkma olabilirmiş. Zaman 6-10 dpo olacagina 8 dpo dan başlayıp 11 i bulabilirmiş. Durum böyleyse testlerde çıkamazBak benim sat 31 Temmuz ovü 16 ağustosta tam koyu değildi ama pik saydım yani 17 sine bağlayan gece yumurtladım. Sonra 17 Ağustos akşamı eve geldiğimde yaptığımda silikleşmişti bayağı. Yani dönümün 18. Gününde yumurtladım hemen de çatladı ovü testlerine göre. Chatgpt ye sordum böyle söylüyor
yukarıda yazdığım mesaja bakar mısın canım aklıma takıldı olabilir mikeske oyle olsa sen ne alemdesin??
Yaa neden ki proxeed Plus kullandı mı hiç ?Foruma cok girmemeye çalisiyorum baska seylerle uğraşıyorum kafa dağıtmak icin hatırlayamamanız normal2 yıl olucak sperm sorunu var eşimde ve değerleri düzelmiyo bi türlü
Bugün yapmadım çıkmaz çünkü bugünGebelik testi yaptin mi erken gebelik testi?
Bak benim sat 31 Temmuz ovü 16 ağustosta tam koyu değildi ama pik saydım yani 17 sine bağlayan gece yumurtladım. Sonra 17 Ağustos akşamı eve geldiğimde yaptığımda silikleşmişti bayağı. Yani dönümün 18. Gününde yumurtladım hemen de çatladı ovü testlerine göre. Chatgpt ye sordum böyle söylüyor
Evet olabilirmiş herkes için ama benim durumumda sizce geç döllenme ve yerleşme daha mı mümkün sizce ?Chat doğru söylüyor aynı fikirdeyim. Ayrıca İmplantasyon da geç yumurtlama olmasa bile sarkma olabilirmiş. Zaman 6-10 dpo olacagina 8 dpo dan başlayıp 11 i bulabilirmiş. Durum böyleyse testlerde çıkamaz
Şunun için sordum canım, çünkü bir kac kez bir yerlerde yorumlara şahit olmuştum gebelik testi pozitif ama kan negatif. Negatif derkende kimisinde 1. Vs hatta sıfırdan yükselen bile var.Bugün yapmadım çıkmaz çünkü bugün
Tabiki mümkün hepsi mümkün hepsinden biri olabilir. Adet gecikmesini bekle canım. O zaman daha çok netleşecek herşey. Ne kadar kaldı ?Evet olabilirmiş herkes için ama benim durumumda sizce geç döllenme ve yerleşme daha mı mümkün sizce ?
Hee onda diyor ki 1 in üstünde bu 4 madde dısında hcg görülmez diyor. Yani daha önce kimyasal geçirmişse 1 in üstünde olabilir diyor muhtemelen kimyasalda önce yükseliyor sonra düşüyor ya ondan bahsediyor. Yani bu 4 durumun harici 1 in altında 0 lı değerler olması lazımmış. Bu 4 durum yoksa 1 in üstü gebelikte şüpheli çünkü hcg salgılanması hormon dalgalanmalarından etkilenmez, bu 4 durum bizde yoksa yükselme ihtimali yüksek diyor. Sana yazıyı atayım .Burada aşko bu kötü bişey mi yani hiç anlamadım chat başka ne diyor
Benim döngülerim değişken. Ocaktan itibaren sıralarsam 42-32-34-32-38-41 bu ay muhtemelen 32 olacak 1 Eylül yani bat veya daha da gecikirse daha ilerisiTabiki mümkün hepsi mümkün hepsinden biri olabilir. Adet gecikmesini bekle canım. O zaman daha çok netleşecek herşey. Ne kadar kaldı ?
Aynen öyle chat in dedikleri de destekliyor bu durumu. Ben kendi durumum için sorduğumda bugün 2.7-4 arası bir değere çıkması lazımmış zor tutuyorum kendimi sadece eczaneleri değil özeli de zengin edicem böyle giderseŞunun için sordum canım, çünkü bir kac kez bir yerlerde yorumlara şahit olmuştum gebelik testi pozitif ama kan negatif. Negatif derkende kimisinde 1. Vs hatta sıfırdan yükselen bile var.
Bu yüzden merak ettim bazen kanda çıkmayan testte çıkıyor ilginç bir şekilde ama oluyor.
Evet benim hep 0 değerli muhtemel hiç kimyasal geçirmedimHee onda diyor ki 1 in üstünde bu 4 madde dısında hcg görülmez diyor. Yani daha önce kimyasal geçirmişse 1 in üstünde olabilir diyor muhtemelen kimyasalda önce yükseliyor sonra düşüyor ya ondan bahsediyor. Yani bu 4 durumun harici 1 in altında 0 lı değerler olması lazımmış. Bu 4 durum yoksa 1 in üstü gebelikte şüpheli çünkü hcg salgılanması hormon dalgalanmalarından etkilenmez, bu 4 durum bizde yoksa yükselme ihtimali yüksek diyor. Sana yazıyı atayım .
Ya arkadaşım ben çok inanıyorum senin hamile olduğuna umudunu lütfen kaybedip strese sokma kendiniBenim döngülerim değişken. Ocaktan itibaren sıralarsam 42-32-34-32-38-41 bu ay muhtemelen 32 olacak 1 Eylül yani bat veya daha da gecikirse daha ilerisi
E o zaman bir hafta geciksen demek ki tamamdır. Hatta 1 Eylül ve sonrası adet olmazsan bence gebelik vardır diyebiliriz. Adet gününü bekleyip test yap bence.Benim döngülerim değişken. Ocaktan itibaren sıralarsam 42-32-34-32-38-41 bu ay muhtemelen 32 olacak 1 Eylül yani bat veya daha da gecikirse daha ilerisi
Evet kullaniyo şuan neler neler kullaniyo bi yazsam uzuuuun bi liste olurYaa neden ki proxeed Plus kullandı mı hiç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?