Bende bu ay biosal alıp başlayayım diyorum ama eminde olamadım.
CipisS evet bende ocean folik kullanıyorum
Nasıl peki doktor mu tavsiye etti ?

CipisS devletin verdikleri mg olarak düşük dediler ben eczacı önerisi ile aldım gebelik öncesi kullanılıyor dedi

Selam kızlar folik asit kullanmaya başlayan var mı?
Selamm bende 2 hafta önce sağlık ocağına rutin kontrol icin gitmistim kan verdim ve demir eksikliğim vardı ve folat 3tü sınır yani o yüzden folbiol verdi 5 mg normal kullanım icin yüksek doz ama benim eksik olduğu icin yüksek kullanmamı 1 ay sonra kontrole gitmemi söyledi bence sende git bi test yaptır eksikse yüksek kullan değilse genelde 400lük kullanılıyor diye biliyorum

E esocannnnn bir şey sormak istiyorum bende folat baktırdım 3.21 alt sınırdı doktordan folik asit istedim vermedi bana yeşillik ye dedi hormonsuz nerden bulacaksam bende ocean folik aldım kendim 400lük yanlış mı yapmışım acaba

Yoo niye yanlış yapasın ki değeri normal olanlar bile takviye olarak kullanıyor benim aile hekimi yüksek vermiş bende eczacıya sordum neden yüksek bu diye cok düsükse hemen düzenlesin diye yüksek vermiştir bir zararı olmaz dedi bende zaten 1 ay sonra kontrole gidicem diye cok takmadım

E esocannnnn doktorunda iyisine denk gelmek lazım işte 11 temmuzda kadın doğuma gideceğim bende sorayım olmazsa ona. Onun da varlığı yokluğu bir de cevap verirse artık

Değerlerimiz cok yakın sana vermiyo yeşillik ye diyo bana yüksek doz veriyo bu ne garip bir zıtlık ben hiç yeşillik yemiyorum ya cocukluğumdan beri hiç ağzıma sürmedim sadece yeşil salatalık yerim o kadar fkfkfkf

Ben 22sinde gitmeyi düşüyorum o zaman sen sor bana da söyle kadın doğum daha iyi bilir herhalde djdjdjd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…