Onu da sevmeyen ölsün ndjddj Birde şey sormak istiyorum benim tsh 4.50 geldi gebelik için düşük olması gerekmiyor mu dedim yoo normal sınırlardasın dedi bana ama hep 2 altı olması gerekiyor diye okudum ben ona da döyledim t3 t4 normal gerek yok dedi

E esocannnnn valla benim önceden 1 küsürken şuan 2.68 falan olmuş bende sordum gebelik öncesi normal gebelikte 2.5 altı istiyoruz dedi diğer değerlere de bakmamış onları da sorayım en güzeli

Burda bir arkadaşın da 3 küsürlerde ona ilaç verdiler diye biliyorum emin değilim de

Tsh yuksek gelmis baska bir doktora daha sor bence 2 bucugun altinda olmasi istenen deger diye biliyorum

ElizabethBennettt benimde 2.68 falandı sanırım ya Banada normal dediler 11 Temmuz regl günüme randevu aldım soracağım hepsini gidip bide hormon baktırcam

Bu folik asidi ben de kafama gore aldim kizlar 5 aydir kullaniyorum ama benimkinin icinde baska vitaminler de var. Fazla midir az midir bilmem yani doktora sorsan bisey verdigi yok ki zaten.

Tsh yuksek gelmis baska bir doktora daha sor bence 2 bucugun altinda olmasi istenen deger diye biliyorum
Bende öyle biliyorum söyledim de ama o gebeler için geçerli sen suan gebe değilsin hamile olduktan sonra kadın doğum değerlendirir t3-4 normal bu seviyede ilaç veremem dedi ay bende anlamadım ya kendi doktorum hacca gitmis yerine başkasını koymuşlar onun teorileri bu

Ne alaka ya bebegin tutunma surecinde de gecerli ayrica gebe kaldiktan sonra onla mi ugrasacaksin simdiden dusurmek daha mantikli degil mi

Ne alaka ya bebegin tutunma surecinde de gecerli ayrica gebe kaldiktan sonra onla mi ugrasacaksin simdiden dusurmek daha mantikli degil mi
Başından da yollamak iştemiş olabilir sonucta misafir doktordu bilmiyorum ki dkfkfk yakın arkadasım hamile onunda tsh 4.70 falandı hamilelikten önce geçen gün baktık değerlerine suan 6 aylık falan hamile ilaç kullandırıyorlar ona

Suan demir ilacı d vitamini bide folik asit kullanıyorum zaten tsh ilacına pek yerim yok ilaç kullanmayı hiç sevmem sırf bebek olmasına yardımcı olsun diye kullanıyorum normalde ağrı kesici bile kullanmam

Kesinlikle yüksek tsh benimde dahiliye doktoru 3.50 idi ilaç vermedi gebelik düşünüyorum dedim gebe kalınca gel dedi ama kadın doğum doktorum kesinlikle 2-2.5 altında istiyor ve ilacı o yazdı 25mg kullandım düşmedi şimdi 50 mg a yükseltti gebelik olmadan düşürmek daha sağlıklı hem yumurta kalitesini etkiliyormuş Hemde bebeğin gelişimi için önemli

2.5 kesin beklenen değer olmasa da 4.5 yüksek bence canım. Benimde ilk gebelikte yüksekti, hamilelik öncesi de kullanıyordum gebeyken de kullandım çok önemli bir hormon Tsh. Onu düşürmeye bak bence. İlla 2.5 olsun diyemeyiz ama en azından 3-3,5 falan olsun

İlacın etkisi 15 günde kanda çıkıyor. İlaca dahiliye doktoru gözetiminde başlarsın. Kontrol amaçlı 15-20 gün sonra tekrar değere baktır. Ve ilacını çok düzenli saati saatine al, aksatma. Değerin çok yüksek değil benim 5-6 lardaydı. Hamileyken 7lere bile çıktı. Sen yinede şimdiden önlemini al canım, gönlüne göre olsun E esocannnnn

Söyledim ama vermedi tekrar kontrole gittiğimde kendi doktoruma bi söylerim bakalım umarım cok etkisi olmaz boşa uğraşıyor olmam

Söyledim ama vermedi tekrar kontrole gittiğimde kendi doktoruma bi söylerim bakalım umarım cok etkisi olmaz boşa uğraşıyor olmam
Boşuna gibi düşünme nasip canım benim. Kimi Tsh değerini hiç bilmeden hamile kalıyor. Biz planlı gebelik düşünenler ıncık cıncık didikliyoruz Sen doktorunla görüş bakalım düşük dozda başlatır bence

Cok mu kirmizi mi rengi acik olmali yerlesme icin ya da kahverengi. İnsallah yerlesmedir ama erken test yapip kendini sinir hastasi etme tecrubeyle sabit
Önce hafif kırmızı geldi sonra kahverengi geldi. Çamaşırıma bulaşmıyor zaten lavanodayken peçeteye geliyor. İki defa geldi

Doğru bazıları hiç kontrole bile gitmiyor pata küte doğuruyor biz her seyi kafaya takıyoruz hormonlarında etkisi vardır tabi ki ama en önemlisi psikoloji ya takmıcaksın ama işte mümkün değil hergün geri sayımla uyanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…