- 9 Haziran 2025
- 1.518
- 1.518
- 48
- 27
Aşkım öyle bir şey aldım ben bu ay (Pregnacare erkek ve kadın için) kullandık gerçi hemen sonuç beklememek lazım da onu bitiriyorum az kaldı inositol almak istiyorum d Kiro ve myo inositol içeren yumurta kalitesine ve pcos görünümü için hemde kilomda var insulini dengeliyormuş. Eşime de bu sefer proxeed Plus alıcam eşimin şeker hastası olan arkadaşı bunu kullandığında eşi hamile kalmıştıGünaydın kuzu bu ay bende bunlardan alcam eşimle kullancaz bir gebenin günlüğünde kullanıp hamile kalan çok gördüm Eki Görüntüle 3637180
Pcosu olanda olmayanda kullanıyor canım yumurtayı kaliteli büyütüyor
Keşke daha erken başlasaydım da geç olsun güç olmasın. Evet HP olanı da buldum şase halini de sanırım şase daha iyi emilimi sebebiyleHp olunca hap oluyor galiba diğerleri şase halinde çünkü
Belli olmaz kan vermedin canım belki yeni yükselmeye başlamıştırNegatifi gördüm yine ya 11. Günde bu saatten sonrada değişmez dimi artık yani. Modum düştüüüü
Ay proxeed plusı bende duydum ya ama doktor bize neden vermedi başka takviye verdi bu ay takviye de vermedi gerçi deAşkım öyle bir şey aldım ben bu ay (Pregnacare erkek ve kadın için) kullandık gerçi hemen sonuç beklememek lazım da onu bitiriyorum az kaldı inositol almak istiyorum d Kiro ve myo inositol içeren yumurta kalitesine ve pcos görünümü için hemde kilomda var insulini dengeliyormuş. Eşime de bu sefer proxeed Plus alıcam eşimin şeker hastası olan arkadaşı bunu kullandığında eşi hamile kalmıştı
Ne bileyim canım ya valla iki gündür rüyamda bile test yapıyorumBelli olmaz kan vermedin canım belki yeni yükselmeye başlamıştır
Üroloji doktorları öneriyor genelde canım eşin göründü mü hiç ? Benimki görünmedi de yinede takviye alsın desteklesin yumurtalıklarını diye alacağım bu sefer kesinAy proxeed plusı bende duydum ya ama doktor bize neden vermedi başka takviye verdi bu ay takviye de vermedi gerçi de
Bence alma bekle dpo12 den sonra önemli yinede sen bilirsinNe bileyim canım ya valla iki gündür rüyamda bile test yapıyorum11. gün de çıkmayınca umudum azaldı gibi oldu. Laboquick yaptım başka test mi alsam acaba
Pcos yok canım geç yumurtluyormuşum oda pcos yatkınlığından oluyormuş. Yumurta kalitesi için önerdi. Hp versiyonu biraz daha yüksek dozlu ve kapsamlı olanı normaline göre daha hızlı emilim sağlıyormuş. Doktor bana inofolic combiyi sabah akşam önerdi. Kaç eczane gezdiysem bulamadım alternatif olarak İnofolic combi hp önerdiler onu kullanmaya başladım. Ama ben bu ay geç başladım yumurtlamadan sonraya kaldı. Kullanıp ilk aydan hamile olduğunu söyleyenler var genelde adet zmanında başlıyorlar. Hormon dengeleyici adet düzenleyici etkiye sahip olduğu için yumurtlamayı da düzenleyip kalitesini arttırdığını söylüyorlar.Hp versiyonu dediğin ne farkı oluyor canım ? Birde pcos mu yoksa yumurta kalitesi için kullanıyorsun?
Göründü kuzu test de verdi morfoloji ve hız sınırı çok az sıkıntılıydı sınırda çıktı bu değerle olur çocuk dedi yine de takviye verdi 6 ay önce kullandı bitirdi tekrar gittik test istemedi düzelmiçtşr zaten takviye kullandı dedi bende kafama göre alıcam valla amannn elle muayene de yapmadı varikosel için röntgen de istemedi demekki gerek görmedi olur olur diyip duruyor ailem gibiÜroloji doktorları öneriyor genelde canım eşin göründü mü hiç ? Benimki görünmedi de yinede takviye alsın desteklesin yumurtalıklarını diye alacağım bu sefer kesin
Bende ki kere verir düzgünse yoluma bakarımİlk gebeliğimde de kan vermemiştim adeti 10 gün geçince direk doktora gittim keseleri görmüştüm
günaydın aşkımmmmGünaydın kızlar en iyi inositol hangi marka sizce önerilerinizi söyler misiniz? Birde çörek otu tarçın bal karışımı için bal nereden aldınız?
Benim gösteriğimin pembe olanı da var canım kiloya göre kullanılıyor kilosu olmayanlar pembeyi kilosu olanlar maviyi kullanıyorKeşke daha erken başlasaydım da geç olsun güç olmasın. Evet HP olanı da buldum şase halini de sanırım şase daha iyi emilimi sebebiyle
En iyisi bence ya iki kere ver güzelse daha verme boşuna stres olmaya gerek yokBende ki kere verir düzgünse yoluma bakarım
günaydın aşkımmmm
Regli olana kadar umudun bitmesin benceNegatifi gördüm yine ya 11. Günde bu saatten sonrada değişmez dimi artık yani. Modum düştüüüü
En iyisi bence ya iki kere ver güzelse daha verme boşuna stres olmaya gerek yok
Mantık olarak böyle düşünüyorum ama duygusal olarak umut kırılıyorRegli olana kadar umudun bitmesin bence2 gün sonra tekrarla her an her şey olabiliyor
D dahacokerken sen ne yaptınnnnn var mı testler kanlar ne durumdasın
Öyle yapayım canım yarını bekleyeyim hadi, boşuna almayayım enerjim yok zaten gidip almaya daBence alma bekle dpo12 den sonra önemli yinede sen bilirsin
Venatura askim ben daha önce kullandım şimdi bu ay yine aldım basliycamGünaydın kızlar en iyi inositol hangi marka sizce önerilerinizi söyler misiniz? Birde çörek otu tarçın bal karışımı için bal nereden aldınız?
Ahhahahah galiba evde test iptalRegli olana kadar umudun bitmesin bence2 gün sonra tekrarla her an her şey olabiliyor
D dahacokerken sen ne yaptınnnnn var mı testler kanlar ne durumdasın
Annenlerde misin niye kızAhhahahah galiba evde test iptal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?