Evet o benimBurda bir arkadaşın da 3 küsürlerde ona ilaç verdiler diye biliyorum emin değilim de
Ama tsh çok riskli bebeği zehirleyebilir zeka geriliğine sebep olabilir önemsenmesi gerekBoşuna gibi düşünme nasip canım benim. Kimi Tsh değerini hiç bilmeden hamile kalıyor. Biz planlı gebelik düşünenler ıncık cıncık didikliyoruzSen doktorunla görüş bakalım düşük dozda başlatır bence
Aşkım bence sen sabah bir daha yapİnsallahh sana uzulmeyecegim sevinecegiz
Yok artik
Tamamen umudu kestim sizi bekliyorum benn
Kiz ikinci attigima baksana kalbim kadar temiz
Bence yerleşme kanaması en net belirti hayırlı olsun şimdidenAyy içim içime sığmıyor. Adet gününü beklemem lazım. O kadar zor kihayırlısı olsun inşallah
Ben ara ara kullanıyorum düzenli değilSelam kızlar folik asit kullanmaya başlayan var mı?
Regl de olmadın amaa dahaBirimizden guzel haber gelsin ya
Test yaptim bugun negatif
İnşallah öyledir canımBence yerleşme kanaması en net belirti hayırlı olsun şimdiden
Aynen yerleşme 2 gün sürer en fazla ve leke leke şeklinde olur yaşadığım içinİnşallah öyledir canımadet olcakmışım gibi şuan kasıklarım ama. Beklemekten başka çare yok
Kasık ağrısı zaten aynı zamanda gebelik belirtisi sen keyfini çıkarİnşallah öyledir canımadet olcakmışım gibi şuan kasıklarım ama. Beklemekten başka çare yok
Yerleşme kanamasına çok benziyor inşallah güzel bir dönem sizi bekliyor sadece test için biraz daha sabırÖnce hafif kırmızı geldi sonra kahverengi geldi. Çamaşırıma bulaşmıyor zaten lavanodayken peçeteye geliyor. İki defa geldi
İnşallah canım İnşallah vardır. 23 24 haziran gibi akıntım oldu ordan anlıyorum yumurtladığımıYerleşme kanamasına çok benziyor inşallah güzel bir dönem sizi bekliyor sadece test için biraz daha sabırYumurtlama gününüz ne zamandı
İlk defa başıma geldiği için konuyu hayretle takip ediyorum şuanda☺Aynen yerleşme 2 gün sürer en fazla ve leke leke şeklinde olur yaşadığım için
Bence sen bi 3 gün sonra erken gebelik yap bakalım çıkacakmıİlk defa başıma geldiği için konuyu hayretle takip ediyorum şuanda☺akıntı normale döndü. Kasıklarımda sızlama var
En güzeli öyle yapayım canım. Hayırlısı inşallahBence sen bi 3 gün sonra erken gebelik yap bakalım çıkacakmı
Regl de olmadın amaa daha
Aşkım bence sen sabah bir daha yap
İnşallah o pozitifi görecezzz bu seferRegl yarin bu sefer sabirliyim bekleyecegim olmazsam yaparim son bir kursunum kaldi
İnşallah o pozitifi görecezzz bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?