CipisS devletin verdikleri mg olarak düşük dediler ben eczacı önerisi ile aldım gebelik öncesi kullanılıyor dedi
Evet evet. İlk hamileliğimde bende özel almıştım. Ama çok kullanmadan hamile kalmıştım. Hamilelik süresince de doktor bırak diyene kadar içmiştim.
Tüm kan değerlerime ve hamilelik öncesi testlerime baktırdım hiçbir sorun çıkmadı. Ben gebelik öncesi kullanım önerildiği için başlayacağım sağlık ocağındaki ebe söylemişti. Erbatab ın folik asitini sipariş verdim şimdi. Gelince başlayacağım.
Ben kullanıyorum 3. kutumdayım canım
Ben geç kaldım biraz sanırım
Ben ara ara kullanıyorum düzenli değil
Canım düzenli kullanmanın önemli olduğunu söylemişti bana doktor daha önce. Yine de sen bilirsin tabiki

9 temmuz test yapıcam ben tam adet günü. Önce yapınca hayal kırıklığı oluyor . Elimde 2 tane test var başka da almak istemiyorum geçen ay tüm paramı testlere harcadım sonuç hüsran.

Ben daha yumurtlama bile göremedim bu ay Görücem değerlendirecem bide gün sayacam ohooo

9 temmuz test yapıcam ben tam adet günü. Önce yapınca hayal kırıklığı oluyor . Elimde 2 tane test var başka da almak istemiyorum geçen ay tüm paramı testlere harcadım sonuç hüsran.
Bencede canım erkenden yapıp üzmeyin canınızı Varsa her türlü var, yoksa her türlü yok sabredip tam net sonuç alalım inşallah

Ama tsh çok riskli bebeği zehirleyebilir zeka geriliğine sebep olabilir önemsenmesi gerek burda konuştuğum bir kız ilk gebeliğini bu sebeple kaybetmişti
Evet kesinlikle doğru İhmal edilmemeli canım benim. Sen tekrar ölçtürdün mü değerini? Düşmüş olabilir seninki

Yaaa o zaman kullanimm bende

Elimde bir tane test vardi gittim ustune 3 tane daha aldim erkenden yaptim bir tane kaldi ben kesinlikle iflah olmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…