Evet evet. İlk hamileliğimde bende özel almıştım. Ama çok kullanmadan hamile kalmıştım. Hamilelik süresince de doktor bırak diyene kadar içmiştim.CipisS devletin verdikleri mg olarak düşük dediler ben eczacı önerisi ile aldım gebelik öncesi kullanılıyor dedi
Tüm kan değerlerime ve hamilelik öncesi testlerime baktırdım hiçbir sorun çıkmadı. Ben gebelik öncesi kullanım önerildiği için başlayacağım sağlık ocağındaki ebe söylemişti. Erbatab ın folik asitini sipariş verdim şimdi. Gelince başlayacağım.Selamm bende 2 hafta önce sağlık ocağına rutin kontrol icin gitmistim kan verdim ve demir eksikliğim vardı ve folat 3tü sınır yani o yüzden folbiol verdi 5 mg normal kullanım icin yüksek doz ama benim eksik olduğu icin yüksek kullanmamı 1 ay sonra kontrole gitmemi söyledi bence sende git bi test yaptır eksikse yüksek kullan değilse genelde 400lük kullanılıyor diye biliyorum
Ben geç kaldım biraz sanırımBen kullanıyorum 3. kutumdayım canım
Canım düzenli kullanmanın önemli olduğunu söylemişti bana doktor daha önce. Yine de sen bilirsin tabikiBen ara ara kullanıyorum düzenli değil
Bana da üzülün olur mu? Bugün negatif gördüm de
Bana yerleşme gibi geldi ama hayırlısı inşallahÖnce hafif kırmızı geldi sonra kahverengi geldi. Çamaşırıma bulaşmıyor zaten lavanodayken peçeteye geliyor. İki defa geldi
İnşallah canım. Beklemedeyim bakalımBana yerleşme gibi geldi ama hayırlısı inşallah
Ben daha yumurtlama bile göremedim bu ayDoğru bazıları hiç kontrole bile gitmiyor pata küte doğuruyor biz her seyi kafaya takıyoruz hormonlarında etkisi vardır tabi ki ama en önemlisi psikoloji ya takmıcaksın ama işte mümkün değil hergün geri sayımla uyanıyorum
Bencede canım erkenden yapıp üzmeyin canınızı9 temmuz test yapıcam ben tam adet günü. Önce yapınca hayal kırıklığı oluyor . Elimde 2 tane test var başka da almak istemiyorum geçen ay tüm paramı testlere harcadım sonuç hüsran.
Evet kesinlikle doğruAma tsh çok riskli bebeği zehirleyebilir zeka geriliğine sebep olabilir önemsenmesi gerekburda konuştuğum bir kız ilk gebeliğini bu sebeple kaybetmişti
Yaaa o zaman kullanimm bendeEvet evet. İlk hamileliğimde bende özel almıştım. Ama çok kullanmadan hamile kalmıştım. Hamilelik süresince de doktor bırak diyene kadar içmiştim.
Tüm kan değerlerime ve hamilelik öncesi testlerime baktırdım hiçbir sorun çıkmadı. Ben gebelik öncesi kullanım önerildiği için başlayacağım sağlık ocağındaki ebe söylemişti. Erbatab ın folik asitini sipariş verdim şimdi. Gelince başlayacağım.
Ben geç kaldım biraz sanırım
Canım düzenli kullanmanın önemli olduğunu söylemişti bana doktor daha önce. Yine de sen bilirsin tabiki
Psikolojimiz bozulduBana da üzülün olur mu? Bugün negatif gördüm deartık gülüyorum valla
Evet evet kullan düzenli olarak canımYaaa o zaman kullanimm bende
Hayır maaleseffBelirtisiz gidiyorum hala ama lekelenme de hic yok bu iyi bisey sanirim. Sende varmi belirti?
Daha 3 gün var banaaBat tarihi gelen yok mu başka
8 temmuz, ama terslikten kargo erken geldi bende tabi dururmuyum, sabah yaptım testi. 6 gün öncesi oluyor. Keşke kargom şöyle 1-2 gün gecikseydi.
Hemde nasıl... Şuan ne hissettiğimi artık bilmiyorum, sanki biraz da hissizleştimPsikolojimiz bozuldu
Bana da üzülün olur mu? Bugün negatif gördüm deartık gülüyorum valla
9 temmuz test yapıcam ben tam adet günü. Önce yapınca hayal kırıklığı oluyor . Elimde 2 tane test var başka da almak istemiyorum geçen ay tüm paramı testlere harcadım sonuç hüsran.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?